PokaBobra Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 4 minuty temu, m4ci3k_sz napisał: Xiaomi.eu? Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka redmi 3 mam na globalu, redmi 4 na xiaomi.eu
galakty Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 37 minut temu, PokaBobra napisał: ale to pewnie wina ekranu full hd? Nie, rozdzielczość bardziej wpływa na wydajność, niż na baterię. Na baterię wpływa rodzaj ekranu (np. auo/sharp) lub jego wielkość (5" vs 5.5"). 1
MiD Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opublikowano 31 Grudnia 2016 9 minut temu, PokaBobra napisał: redmi 3 mam na globalu, redmi 4 na xiaomi.eu to masz odpowiedź, różne tłumaczenia 1
PokaBobra Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Telefon mam od miesiąca i bateria trzyma średnio 13-15h SOTU. Telefon ładuję co 3 dni. Ciekawostka: Nie zaobserwowałem, by instalacja aplikacji Facebook i Messenger wpłynęła na działanie baterii. To nie wiem panie jak ty to robisz albo co ja tu zepsułem. W każdym razie u mnie tak kolorowo nie jest. Owszem bateria na zgaszonym praktycznie nie schodzi za to przy włączonym krecha pikuje w dół. O ile ten twój sot nie jest przez 16h podziwianiem głównego ekranu to nie wiem co u mnie jest nie tak, bo generalnie appkami go zbytbio nie katuje jak widać. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 1,5 doby, 5h sot i jeszcze ci zostało prawie 50℅ to chyba dobry wynik. Prawdopodobnie jakbyś non atop miał włączony ekran wystarczyło by na ponad 10h sot. Niczego lepszego bym się nie spodziewał.
PokaBobra Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 1,5 doby, 5h sot i jeszcze ci zostało prawie 50℅ to chyba dobry wynik. Prawdopodobnie jakbyś non atop miał włączony ekran wystarczyło by na ponad 10h sot. Niczego lepszego bym się nie spodziewał.A kolega wyzej pisal o 16h sotWysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 26 minut temu, PokaBobra napisał: A kolega wyzej pisal o 16h sot Nie wierz we wszystko co piszą, a teoretycznie to możliwe jak tylko podziwiał ekran w ciemnym pomieszczeniu to nawet mogło by być lepiej.
galakty Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Każdy inaczej użytkuje telefon. Raz w RN2 miałem 4h SoT, a raz 6h SoT. Dane mobilne i aplikacje internetowe potrafią zmienić SoT o 180 stopni
Kojak Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dnia 31.12.2016 o 16:14, Matf napisał: Telefon mam od miesiąca i bateria trzyma średnio 13-15h SOTU. Telefon ładuję co 3 dni. Ciekawostka: Nie zaobserwowałem, by instalacja aplikacji Facebook i Messenger wpłynęła na działanie baterii. Jaki soft? U mnie na sofcie 6.12.22(MIUI PL) 3 dni i 20 godzin, przy 6,5h SOT pozostało jakieś 15% baterii i już musiałem podłączyć na noc, także można by nieco więcej wycisnąć. Cały czas włączone LTE, synchronizacja, korzystając z telefonu na ~60% jasności trochę zabawy z ustawieniami(motywy, dzwonki itd), przeglądarka, snapchat, facebook i oczywiście rozmowy tel/sms. Może dałoby się wyciągnąć większy SOT gdybym częściej używał telefonu, były momenty że leżał 4 godziny a tu nikt nie pisał ani nie chciał rozmawiać
fakeman Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ten 13-15h SOT to pewnie sprawdzany w GSam Battery Monitor, nie?
tpawel Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie no wklejal ktoś wyniki normalnie z ustawień, z resztą widziałem w jakiejś recenzji też podobnie. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
bolok Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, odblokowałem bootloader i wgrałem xiaomi.eu weekly. Teraz chciałbym sprzedać telefon, jaki ROM najlepiej wgrać? I czy najlepiej zablokować spowrotem bootloader, czy dostawić odblokowany? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez bolok
cuben1ty Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 24 minuty temu, bolok napisał: Witam, odblokowałem bootloader i wgrałem xiaomi.eu dev. Teraz chciałbym sprzedać telefon, jaki ROM najlepiej wgrać? I czy najlepiej zablokować spowrotem bootloader, czy dostawić odblokowany? wgraj xiaomi.eu, zostaw odblokowany
Rekomendowane odpowiedzi