Falcon337 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Cześć Pobrałem sobie motyw, a konkretniej ios9 afterglow ( na xiaomi redmi 3s ), lecz występuje błąd w tym motywie Otóż na liście aplikacji nie ma tła - i to strasznie przeszkadza i utrudnia multitasking Czy istnieje jakies rozwiazanie na to? Dołączam Screenshoty Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Najlepiej napisać do autora motywu by poprawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aetherminous Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 Przerobiony plik https://drive.google.com/file/d/0B_Q_0xjLAJlhaDBiLWVZNUlJaDA/view?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
aroo4444 Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Witam. Po przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych straciłem możliwość używania motywów z innych źródeł. Oczywiście jestem zarejestrowany w designer.xiaomi.com. Mój telefon to Xiaomi Redmi Note 3 32/3gb z Miui8 Global. Czy wiecie może jak sobie z tym poradzić? Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofic Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Dnia Mon Jul 31 2017 o 13:14, aroo4444 napisał: Witam. Po przywróceniu telefonu do ustawień fabrycznych straciłem możliwość używania motywów z innych źródeł. Oczywiście jestem zarejestrowany w designer.xiaomi.com. Mój telefon to Xiaomi Redmi Note 3 32/3gb z Miui8 Global. Czy wiecie może jak sobie z tym poradzić? Z góry dziękuję Ja mam też problem z motywami że źródeł 3, jestem również zarejestrowany w desinger.xiaomi.com wcześniej wczytywalem motywy i można było je ustawiać a teraz pojawia się komunikat że nie można ze źródeł zewnętrznych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Mam to samo, ale pomaga opcja w xmiui do używania motywów ze źródeł 3, podobno pomaga też apka miui theme editor ale nie mam jak sprawdzić bo wykrywa, że blokuje reklamy i nie chce się włączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofic Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Dnia 15.08.2017 o 12:36, Alucard napisał: Mam to samo, ale pomaga opcja w xmiui do używania motywów ze źródeł 3, podobno pomaga też apka miui theme editor ale nie mam jak sprawdzić bo wykrywa, że blokuje reklamy i nie chce się włączyć. a u mnie MIUI Theme Editor wygląda po uruchomieniu tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Znalazłem takie rozwiązanie na en.miui ale tam się dzieją cuda które u nas mogą nie przejść Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofic Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 W innym wątku ktoś pisał że MIUI Theme Editor dziala, nastepnie ktoś inny napisał że nie działa bo blokuje reklamy a u mnie tez nie działa ale ja nie blokuje reklam więc już nie ogarniam. Znalazłem też fajny ciemny motyw Geometry Black z tym że ekran blokady zamieniłem innym i tapetę również swoją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imii Posted October 23, 2017 Share Posted October 23, 2017 (edited) Witam Moim problemem są motywy w Redmi 4a, a mianowicie to, iż chcąc pobrać nowy motyw- klikając na wybrany, nic się nie dzieje, nie ma żadnej reakcji. Myślałam, że to wina tego, iż nie posiadam konta Xiaomi, ale po założeniu go, problem wciąż istnieje... Czy ktoś wie jak to naprawić? Dodam również, że to samo dzieje się z tapetami. Edited October 23, 2017 by Imii Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillu69 Posted November 9, 2017 Share Posted November 9, 2017 gdy chce zainstalować wyskakuje mi ten komunikat. Motyw zrobiłem tez przez edytora i to samo. Pomóżcie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofic Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 (edited) Dnia 9.11.2017 o 20:17, kamillu69 napisał: gdy chce zainstalować wyskakuje mi ten komunikat. Motyw zrobiłem tez przez edytora i to samo. Pomóżcie.. Ja miałem tez problem nawet po zainstalowaniu aplikacji Miui Theme Editor, pobrałem raz sklep Aptoide i z niego pobrałem aplikacje Miui Theme Editor i wtedy jak jest z tego sklapu aplikacja działa prawidłowo, wybieram motyw i go instaluje później wchodzę w motywy i ustawiam ten motyw. Edit. u mnie działa w taki sposób tylko wersja 1.3.7 Edited January 27, 2018 by tofic Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver2004 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Witam, mam ten sam problem, error 402, niestety sposób z MIUI Theme Editor nie działa, ani z Play Store ani z Aptoide, jak ktoś ma jakiś patent na to to piszcie Może być sposób z rootem, z Xposed, kiedyś z MIUI 8 Tweaks sobie z tym poradziłem ale na MIUI 9 niestety nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita8 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Witam Powiedzcie mi jak moge edytować swój motyw w MiuiThemeEditor. Apka działa ale jak chcę otworzyć jakiś motyw to jest tylko jeden, a jak wezmę "browse" to nic nie mogę znaleść. Gdzie mogę wyszukać "moją kopie" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majleen Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Witam. I proszę o pomoc. Krótko posiadam Xiaomi Mi Mix. Bardzo lubię zmieniać grafikę czyli motyw. Po otrzymaniu telefonu mogłam wejść w apkę Motywy i wybrać. Dziś już nie działa. Po naciśnięciu Motywy wyskakuje komunikat "motywy nie są obsługiwane w twoim regionie". A były. Bo grzebałam w nich w pierwszy dzień i pobrałam 2. Uważałam, że później ściągnę więcej. Nie mogę więc użyć nawet tych systemowych, oprócz tych 2 wgranych. Pomóżcie dobrzy ludzie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita8 Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 57 minut temu, Majleen napisał: Witam. I proszę o pomoc. Krótko posiadam Xiaomi Mi Mix. Bardzo lubię zmieniać grafikę czyli motyw. Po otrzymaniu telefonu mogłam wejść w apkę Motywy i wybrać. Dziś już nie działa. Po naciśnięciu Motywy wyskakuje komunikat "motywy nie są obsługiwane w twoim regionie". A były. Bo grzebałam w nich w pierwszy dzień i pobrałam 2. Uważałam, że później ściągnę więcej. Nie mogę więc użyć nawet tych systemowych, oprócz tych 2 wgranych. Pomóżcie dobrzy ludzie ... Cos pokąbinowali z nasz prawem ponoć i narazie się nie da. Zmień region, ja wybieram Albanie, zrób co masz zrobić i wruć na Polske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majleen Posted April 7, 2018 Share Posted April 7, 2018 Pięknie Ci dziękuję, dobry człowieku! Zrobiłam, jak mówiłeś i wszystko śmiga. To może jeszcze coś doradzisz. Szukam ciekawych i trochę innych dźwięków. Może wiesz gdzie? Czy do pobrania potrzeba jakiegoś specjalnego programu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
90tomash Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Dlaczego mimo że nie mam żadnego motywu w w podsekcji moje motywy jest nadal motyw który tylko sprawdziłem i usunąłem zaraz ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kziober Posted April 28, 2018 Share Posted April 28, 2018 Dnia 7.04.2018 o 11:58, Majleen napisał: Witam. I proszę o pomoc. Krótko posiadam Xiaomi Mi Mix. Bardzo lubię zmieniać grafikę czyli motyw. Po otrzymaniu telefonu mogłam wejść w apkę Motywy i wybrać. Dziś już nie działa. Po naciśnięciu Motywy wyskakuje komunikat "motywy nie są obsługiwane w twoim regionie". A były. Bo grzebałam w nich w pierwszy dzień i pobrałam 2. Uważałam, że później ściągnę więcej. Nie mogę więc użyć nawet tych systemowych, oprócz tych 2 wgranych. Pomóżcie dobrzy ludzie ... Witam, ja z kolei nie mogę znaleźć Apki motywy, przeszukałam cały telefon, posiadam Xiaomi Mi 6 i po kilku miesiącach od użytkowania ikona motywy po prostu zniknęła.... co się mogło stać? czy jakoś można to przywrócić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts