Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się strasznie podoba bootanimation, który ma hiszpańska strona miui- jest w aplikacji motywy. Jakby taki miała polska wersja miui to by było super.

Opublikowano
Mi się strasznie podoba bootanimation, który ma hiszpańska strona miui- jest w aplikacji motywy. Jakby taki miała polska wersja miui to by było super.

To sobie zmień w motywach co za problem?

Opublikowano

Osobiście wolałbym animację startową w stylu tej tapety:

Miui-Switzerland-Wood.jpg

Przerobić napis Switzerland na Polnad lub Polska i dodać pasek ładowania ;) Lub po prostu zostać przy tym co jest, bo jak na razie stockowa animacja MIUI Polska jest najlepsza :D

Opublikowano

Cos nie dziala... wlasnie mi telefon ubila. Zamiast animacji jest czarny ekran, gdy tel juz sie wlaczy dalej jest czarny ekran... widac tylko animacje crt jak sie wylacza ekran i skrotem vol+ + menu da sie na maxa rozjasnic ekran i tyle

czyli zostalem zmuszony do zaladowania drugiego systemu bo pierwszy przez ta animacje padl... od dawna na roznych romach i telefonach zmienialem animacje ale takiego czegos jeszcze nie mialem, moze przez zbyt niska rozdzielczosc? widzialem ze obrazki sa w rozdzialce 800x480, sprawdzales ja wgl u siebie czy dziala?

druga sprawa... komus dziala odblokowanie ekranu przez kombinacje vol+ + wstecz? wlasnie zauwazylem ze nawet na "sprawnym" systemie nie odblokowuje

Opublikowano

Kiedy czytałem artykuł od Acid'a o tych wszystkich skrótach to już wtedy zauważyłem, że ta kombinacja klawiszy w celu odblokowania telefonu nie działa :|

Opublikowano

jakies 2-3 miesiace temu jak o tych skrotach czytalem to dzialalo ;P

z tego raczej nikt nie korzysta... dlatego nie dziala bo nikt nie zauwazyl (tzn nie zglosil) nawet ;p

Opublikowano

Faktycznie działa, tylko wykazałem się wielkim kalectwem przy sprawdzaniu :D Trzeba nacisnąć klawisz odblokowania a później zrobić kombinację Vol + + klawisz Wstecz :D Za to na pewno nie działa patent z przytrzymaniem klawisza Wstecz na ekranie blokady, w celu uruchomienia aparatu. 10x czytałem i 15x sprawdzałem ;)

Opublikowano
Faktycznie działa, tylko wykazałem się wielkim kalectwem przy sprawdzaniu :D Trzeba nacisnąć klawisz odblokowania a później zrobić kombinację Vol + + klawisz Wstecz :D Za to na pewno nie działa patent z przytrzymaniem klawisza Wstecz na ekranie blokady, w celu uruchomienia aparatu. 10x czytałem i 15x sprawdzałem ;)

u mnie jest na odwrot... zdjecie zrobi, ekran rozjasni, screenshota zrobi, latarke wlaczy a adblokowac ni cholery sie nie da ;P

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...