abberline Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Jak długo można liczyć na aktualizacje ROMu od xiaomi.eu z pełnym językiem polskim? Wg oficjalnych informacji Globala nie będzie. Priorytetem dla mnie jest po prostu pełny język polski, ponieważ zamówiłem telefon również dla drugiej osoby, która angielskiego nie zna. Ja z kolei używam na codzień telefonu z ustawionym angielskim.
grimex Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Ale na xiaomi.eu masz system z jezykiem polskim Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
abberline Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgadza się. Chodziło mi o to jak długo będą jeszcze wychodziły aktualizacje do niego z pełnym językiem polskim. Jeżeli mam błąd w rozumowaniu to proszę mnie poprawić.
asffaf Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Póki telefon Ci się nie zepsuje. z Mi4 LTE
abberline Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 (edytowane) A co, miałeś Mi4c? Hehe. Edytowane 18 Lipca 2016 przez abberline
Acid Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Generalnie póki się będzie chciało. To najważniejszy powód Z Mi5 Pro
abberline Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Dzięki @Acid za odpowiedź. Mam nadzieję, że za rok nie będę musiał wymieniać telefonu drugiej osobie.
magyarek Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 5 godzin temu, abberline napisał: Mam nadzieję, że za rok nie będę musiał wymieniać telefonu drugiej osobie. Ale to jakiś problem jest używać telefonu z oprogramowaniem sprzed tygodnia/miesiąca/roku? Serio, jak w danym tygodniu nie dostaniesz aktualizacji, to już uznasz, że telefon jest przestarzały i wyrzucisz do kosza?
wtbn Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Tymbardziej że do takiego mi4c to oprogramowanie wydaje się dość dopracowane... ja jak wgrałem xiaomi.eu 2 miesiące temu do mi4c, tak go nie aktualizuje bo wszystko chodzi ok.
abberline Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 @magyarek Żaden problem. O ile wszystko będzie działało na danym ROMie bez zarzutu. @wtbn Dobrze wiedzieć.
Matixx Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 7 godzin temu, wtbn napisał: Tymbardziej że do takiego mi4c to oprogramowanie wydaje się dość dopracowane... ja jak wgrałem xiaomi.eu 2 miesiące temu do mi4c, tak go nie aktualizuje bo wszystko chodzi ok. Mimo wszystko polecam zaktualizować, chociażby ze względu na wydawane poprawki bezpieczeństwa 1
Rekomendowane odpowiedzi