latet 876 Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 46 minut temu, robaczek napisał: Mój tel. po aktualizacji do MIUI9 dostał takiego kopa, że aż się przeraziłam. Tak szybko okienka jeszcze nigdy mi się nie otwierały. Złudzenie. Pewnie jest inne ustawienie czasu trwania animacji systemowych. Plus zwyczajny efekt "oczyszczenia" systemu. Link to post Share on other sites
kamil9530 4 Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Witam Rom Miui 9 by xiaomi.eu 7.9.7(rozwojowa) Czy jest możliwość włączenia stanu naładowania słuchawki bluetooth Link to post Share on other sites
Mambushi 0 Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Witam, Może ktoś wie czy będzie update do Miui 9 dla Mi Max-a (model 1, nie 2) ? Link to post Share on other sites
antekwars 3 Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Mam global dev rom i nie widzę funkcji odblokowania telefonu twarzą czy tylko miui polska ta funkcja jest a w globalu jej nie ma ??? Może ktoś to sprawdzić na miui polska czy ma i jak ktoś ma global dev jak ja czy ma ?? Link to post Share on other sites
Hewret 3 Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Tak, funkcje odblokowania twarzą jest tylko w wersji deweloperskiej Xiaomi.eu Wymieniona funkcja pojawiła się podczas ostatniej aktualizacji, tj. 7.11.16 Link to post Share on other sites
antekwars 3 Posted November 18, 2017 Report Share Posted November 18, 2017 Ciekawe czy pojawi się w globalu i kiedy ewentualnie. Link to post Share on other sites
latet 876 Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 16 godzin temu, antekwars napisał: Ciekawe czy pojawi się w globalu i kiedy ewentualnie. Zdaje się, że Acid pisał, że nigdy, co by oznaczało, że jest to "bajer" wprowadzony tylko w ROM-ach "EU" i Chińczycy nie mają z tym nic wspólnego. Link to post Share on other sites
maszkara72 9 Posted March 1, 2019 Report Share Posted March 1, 2019 Siemka.Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć to zdanie:Urządzenie ma funkcję EOL, więc jeśli korzystasz z wersji beta rom, ostatnia aktualizacja spowoduje zaktualizowanie telefonu do ostatniej stabilnej wersji. Czy to jest możliwe,bo faktycznie uruchamiając w aktualizacji tą funkcję zaczyna mi ściągać coś,ale nie ma żadnego opisu,co to jest. Link to post Share on other sites
Recommended Posts