JanTymosz Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Relink HS-USB QDLoader 9008(COM10) taka nazwa jest w menagerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
primek Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Został ci sterownik po samsungu prawdopodobnie i windows nie chce go uaktualnić. Prawym na to -> Odinstaluj i zaznacz żeby odinstalował też oprogramowanie sterownika, potem wyszukaj ponownie urządzeń (skanuj w poszukiwaniu zmian sprzętu) i zainstaluj prawidłowy sterownik. Jak nie pomoże to spróbuj odinstalować wszelkie oprogramowanie i sterowniki po tym samsungu, restart i jeszcze raz próbuj ze sterami xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTymosz Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Wielkie dzięki, będę próbować Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTymosz Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Odinstalowywałem sterowniki, ale za każdym razem jak podłączam telefon na nowo to się pokazuje kjako Relink HS-USB QDLoader 9008. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Pokazuje się QHSUSB_BULK w nieznanym urządzeniu ale nie da się zainstalować Qualcomm HS-USB. Proszę o podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primek Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Pod jakim systemem działasz? Jeśli sterownik nie chce się zainstalować prawdopodobnie musisz wyłączyć weryfikację podpisu sterownika i wtedy spróbować ponownie. Tutaj instrukcja dla systemów windows 8.1 i 10: http://www.howtogeek.com/167723/how-to-disable-driver-signature-verification-on-64-bit-windows-8.1-so-that-you-can-install-unsigned-drivers/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTymosz Posted June 6, 2016 Share Posted June 6, 2016 Windows 8.1 64bit. Włączyłem weryfikację sterowników przez msconfig... Tak jak ktoś na pierwszej stronie pisal. Poczytam to co przestałeś. Dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanTymosz Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 (edited) Dzięki za pomoc przy instalacji systemu wszystkim aktywnie udzielającym się na forum oraz wielkie dzięki dla użytkownika primek za dodatkowe podpowiedzi. Po wyłączeniu weryfikacji podpisu sterownika wszystko za działało i cieszę się MIUI. Pozdrawiam☺ Edited June 7, 2016 by JanTymosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LucJjan Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Koledzy jakiś pomysł co jest nie tak? sterownik adb nie instaluje się poprawnie. Telefon ma włącozny tryb debugowania. Załączam screen'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smule Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 (edited) Czy RN3P z MIUI 7.3.2.0 ma zablokowany bootloader? Edited July 13, 2016 by Smule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Telefon a nie wersja. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3RC1K Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 (edited) Co zrobić gdy telefonu nie wykrywa w menedżerze urządzeń gdy miga czerwona dioda? Edited August 1, 2016 by B3RC1K Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomaszek1999 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Co zrobić gdy telefonu nie wykrywa w menedżerze urządzeń gdy miga czerwona dioda? Zainstalować sterowniki na kompie, instalując miflasha. Sent from Redmi Note 2 Prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlogin Posted September 6, 2016 Share Posted September 6, 2016 (edited) Pomocy ciagle ten bląd wyskakuje . Zalączam logi z miflasha. Proszę o pomoc. Nie wiem co robie źle .Juz nie mam siły do tego . I dlaczego trzeba soft wgrywać w trybie edl a nie zwyklym fastboot ? Liczę na pomoc. Pozdrawiam. [email protected] [email protected] Edited September 6, 2016 by Merlogin dopełnienie postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlotkos Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 witam, Panowie pomocy. Telefon przeleciał z Chin. Chciałem grać nowy ROM według instrukcji z tego tematu i zonk. Tak jak dla niektórych 26s flashowania i stoi. WIN7 wersja x64 wszystko pościągałem według instrukcji, robiłem tak jak należy i lipa.... nie mam pomysłów walczę już drugi dzień i zaraz mnie coś trafi.. teraz telefon nie chce się włączyć - stoi na logo MI ... help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts