tomasz91 Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Mam problem kurrrrrr juz mnie to wk***ia normalnie, instaluje dev 6.27 miuipolska i kurrr caly czas wywala mi blad gdwy probuje wpisac cos w przegladarce do tego nie dziala latarka próbowałem juz wszystkiego i cały czas jest to samo. Twrp musze obsługiwać z poziomu cmd.... mozesz mi acid wytlumaczyc dla czego sie tak dzieje gdzie popełniam bład juz nawet robilem full wipe delete wszystko i caly czas jest to samo.... Rozwiązałem problem a tkwil w tym że musialem ustawić na sztywno w przegladarce wyszukiwarke google i juz nie wywala Edytowane 3 Maja 2016 przez tomasz91
robo32 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 A tu masz poprawione TWRP...... http://en.miui.com/thread-245756-1-1.html
Acid Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mam problem kurrrrrr juz mnie to wk***ia normalnie, instaluje dev 6.27 miuipolska i kurrr caly czas wywala mi blad gdwy probuje wpisac cos w przegladarce do tego nie dziala latarka próbowałem juz wszystkiego i cały czas jest to samo. Twrp musze obsługiwać z poziomu cmd.... mozesz mi acid wytlumaczyc dla czego sie tak dzieje gdzie popełniam bład juz nawet robilem full wipe delete wszystko i caly czas jest to samo.... Rozwiązałem problem a tkwil w tym że musialem ustawić na sztywno w przegladarce wyszukiwarke google i juz nie wywala Kolego wcale nie musisz mieć dotyku w twrp. Zainstaluj rom przez Updater i ewentualnie poczekaj w twrp parę minut aż dotyk się skompiluje. Błąd z przeglądarka może wkrótce zostanie usunięty. Nie róbmy tragedii. Wysłano z MiNote
tomasz91 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 5 godzin temu, Acid napisał: Kolego wcale nie musisz mieć dotyku w twrp. Zainstaluj rom przez Updater i ewentualnie poczekaj w twrp parę minut aż dotyk się skompiluje. Błąd z przeglądarka może wkrótce zostanie usunięty. Nie róbmy tragedii. Wysłano z MiNote Mordo nie robię tragedii poprostu wkurzylem sie instalwoalem ze 20 razy myslalem że to z mojej winy jakiś błąd, a wystarczyło pogrzebać ale gdzie mogło mi na myśl przyjść że bugi w romie, ja to rozumiem tel 2 miechy po premierze
Acid Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Te "mordo" czy znane "brawo ty" to jakaś nowomowa gimnazjalna? Kiedyś ludzie tak nie pisali, a teraz jakieś takie dziwne zwroty są na forum. Wiecie, że jest coś takiego jak słownik języka polskiego? I o ile kojarzę to takich zwrotów tam nie ma... Wysłano z MiNote 1
tomasz91 Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 6 godzin temu, robo32 napisał: A tu masz poprawione TWRP...... http://en.miui.com/thread-245756-1-1.html próbowałem wszystkie wersje i na wszystkich mam to samo wiec w moim przypadku non fix
Poohacz79 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Poczekaj trochę a potem dotykaj ekran w różnych miejscach. U mnie to samo a po chwili jest OK
grizzly Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) Czekam, dotykam wszędzie i zero reakcji. Przed instalacja ROMu xiaomi.eu TWRP działało od razu. Da się zainstalować przez updtater, ale chciałbym zrobić kopię na wszelki wypadek. Edytowane 6 Maja 2016 przez grizzly
tomasz91 Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 poczekaj jak zgasnie i daj mu ze 4 min napewno zadziala
grizzly Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Na xda pojawił się nowy TWRP http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=66790755
Rekomendowane odpowiedzi