Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem kurrrrrr juz mnie to wk***ia normalnie, instaluje dev 6.27 miuipolska i kurrr caly czas wywala mi blad gdwy probuje wpisac cos w przegladarce do tego nie dziala latarka próbowałem juz wszystkiego i cały czas jest to samo. Twrp musze obsługiwać z poziomu cmd.... mozesz mi acid wytlumaczyc dla czego sie tak dzieje gdzie popełniam bład juz nawet robilem full wipe delete wszystko i caly czas jest to samo....

Rozwiązałem problem a tkwil w tym że musialem ustawić na sztywno w przegladarce wyszukiwarke google i juz nie wywala ;)

Edytowane przez tomasz91
Opublikowano
Mam problem kurrrrrr juz mnie to wk***ia normalnie, instaluje dev 6.27 miuipolska i kurrr caly czas wywala mi blad gdwy probuje wpisac cos w przegladarce do tego nie dziala latarka próbowałem juz wszystkiego i cały czas jest to samo. Twrp musze obsługiwać z poziomu cmd.... mozesz mi acid wytlumaczyc dla czego sie tak dzieje gdzie popełniam bład juz nawet robilem full wipe delete wszystko i caly czas jest to samo....

Rozwiązałem problem a tkwil w tym że musialem ustawić na sztywno w przegladarce wyszukiwarke google i juz nie wywala

Kolego wcale nie musisz mieć dotyku w twrp. Zainstaluj rom przez Updater i ewentualnie poczekaj w twrp parę minut aż dotyk się skompiluje. Błąd z przeglądarka może wkrótce zostanie usunięty. Nie róbmy tragedii.

Wysłano z MiNote

Opublikowano
5 godzin temu, Acid napisał:

Kolego wcale nie musisz mieć dotyku w twrp. Zainstaluj rom przez Updater i ewentualnie poczekaj w twrp parę minut aż dotyk się skompiluje. Błąd z przeglądarka może wkrótce zostanie usunięty. Nie róbmy tragedii.

Wysłano z MiNote

Mordo nie robię tragedii poprostu wkurzylem sie instalwoalem ze 20 razy myslalem że to z mojej winy jakiś błąd, a wystarczyło pogrzebać ale gdzie mogło mi na myśl przyjść że bugi w romie, ja to rozumiem tel 2 miechy po premierze ;)

Opublikowano

Te "mordo" czy znane "brawo ty" to jakaś nowomowa gimnazjalna? Kiedyś ludzie tak nie pisali, a teraz jakieś takie dziwne zwroty są na forum. Wiecie, że jest coś takiego jak słownik języka polskiego? I o ile kojarzę to takich zwrotów tam nie ma...

Wysłano z MiNote

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Czekam, dotykam wszędzie i zero reakcji. Przed instalacja ROMu xiaomi.eu TWRP działało od razu.

Da się zainstalować przez updtater, ale chciałbym zrobić kopię na  wszelki wypadek.

Edytowane przez grizzly
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...