tomasz91

Użytkownicy
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About tomasz91

  • Rank
    Użytkownik
  • Birthday 09/27/1991

Informacje osobiste

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Częstochowa

Dodatkowe

  • Smartfon
    Mi6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Witam, miałem mi5 przesiadłem sie na mi6 i moje pytanie brzmi czy jeżeli miałem juz odblokowany bootloader w mi5 to czy musze pisać podanie znów i czekać aż mi przyznają możliwośc odblokowania mi6 czy po prostu mogę normalnie odblokować nie czekając na decyzje. Dodam że konto xaomi mam to stare z mi5
  2. jednak u mnie nie dziala cały czas jest ten sam bład tzn id urządzenia nieznane + przy próbie uruchomienia wyszukiwania poprzez przeciagniecie od dołu pojawia się błąd
  3. Wipe cache zrobiłem i nie wywala jak na razie null tylko od wyszukiwania błąd jak od dołu ekranu przeciąganiesz
  4. Mam to samo cały czas wywala null i że nie może znaleźć id urządzenie Kierownik jaka masz wersie mi5 ja mam prime może to dla tego wywala bo ludzie wyżej na żadne problemy nie narzekają
  5. poczekaj jak zgasnie i daj mu ze 4 min napewno zadziala
  6. ja wam powiem ze mi5 ma lepszy zasieg od mojej bylej z3
  7. spoko dzieki za radę, wpadłem własnie na to wczoraj myslalem ze to wina jakiegoś błedu przy wgrywaniu
  8. próbowałem wszystkie wersje i na wszystkich mam to samo wiec w moim przypadku non fix
  9. Mordo nie robię tragedii poprostu wkurzylem sie instalwoalem ze 20 razy myslalem że to z mojej winy jakiś błąd, a wystarczyło pogrzebać ale gdzie mogło mi na myśl przyjść że bugi w romie, ja to rozumiem tel 2 miechy po premierze
  10. a na jakiej przegladarce wyszukujesz? stockowej czy na chrome bo ja mam problem ze stockowa
  11. Mam problem kurrrrrr juz mnie to wk***ia normalnie, instaluje dev 6.27 miuipolska i kurrr caly czas wywala mi blad gdwy probuje wpisac cos w przegladarce do tego nie dziala latarka próbowałem juz wszystkiego i cały czas jest to samo. Twrp musze obsługiwać z poziomu cmd.... mozesz mi acid wytlumaczyc dla czego sie tak dzieje gdzie popełniam bład juz nawet robilem full wipe delete wszystko i caly czas jest to samo.... Rozwiązałem problem a tkwil w tym że musialem ustawić na sztywno w przegladarce wyszukiwarke google i juz nie wywala
  12. panowie jak instalujecie rom to usuwacie wszystko do czysta nawet z sd card i pozniej instalujecie recovery czy tylko vipe dalvik i factory? mowie z poziomu twrp i czy po instalacji robicie vipe dalvik?
  13. Mordo ja mam to samo chyba z 10 razy instalowalem tego 6.27 i za każdym razem mam to samo latarka nie działa wywala mi błąd w przeglądarce a do tego w twrp nie działa dotyk ;/ trzeba czekać na nową wersję bo ta 7.13 mnie irytuje gdyz ekran na auto obracaniu się zacina i się nie obraca :/
  14. Witam, wgrałem soft ze stable na rozwojową i wywala mi cały czas bład gdy chce coś wpisać w browserze, na dodatek nie działa mi po zmianie softu touch screena w recovery ale z tym jakoś dalem rade przez adb command, ale nie moge sobie z tym poradzic zeby nie wywalało może coś zle zrobiłem tzn procedure instalacji zawaliłem a wyglądała ona tak wrzucilem soft 6.27 na pamieć i z pod recovery przed tym dvalvik+factory po zakonczeniu iknstalacji przeciez nie trzeba chyba jeszcze raz dvalvika czyscic?
  15. mordeczko ja mam problem nawet na globalu eu jest to samo, a na stable tym wczesniejszym nie mialem tego problemu. widocznie xaomi musi poprawic ten bład ;), choc i tak juz sie ciesze w pełni gdyż mam już ten polski i wiecej do szczescia mi nie potrzeba Nie ma zadnych problemów z komendami głosowymi oraz płatność zbliżeniowa działa jak należy jest taka opcja musisz poczytac