Xiaomi
Subforums
-
- 30
- 34
- 459
- 22
- 88
-
- 0 replies
- 60 views
Ściągnąłem aktualizacje do redmi watch 5 lite - aktualizacja dochodzi do 50%, następuje restart i tak w kółko. Przytrzymywanie przycisku przez 20 sekund nic nie daje. Jakieś sugestie? Zobacze co będzie po wyczerpaniu baterii
Last reply by Święty, -
-
- 1 follower
- 2 replies
- 370 views
Wiatm Wczoraj zrobiłem reset do ustawień fabrycznych. Po wszystkim chciałem dodać kartę do google pay i niestety nie mogę. Na telefonie po kliknięciu w dodaj kartę robi się czarny ekran a na koniec wyskakuje komunikat "Rozłączono Bluetooth" Zegarek jest połączony cały czas z telefonem. Na zegarku jak i telefonie wszystkie aplikacje są zaktualizowane. Telefon to Realme 9 RMX3521_14.0.0.1100(EX01) Edit: Problem rozwiązany Wystarczyło wyczyść pamięć podręczną bluetooth
Last reply by Abe Lincolnski, -
- 1 follower
- 0 replies
- 188 views
Dzień dobry, stoję przed zakupem zegarka redmi watch 5 i zastanawiają mnie dwie kwestie związane z tym produktem. 1. Z jakiego materiału jest zrobiony korpus (obudowa) jest to metal,aluminium czy też plastik? 2. Czy wyżej wymieniony korpus (obudowa) jest podatna na zarysowania, zastanawiam się nad zakupem czarnego koloru i obawiam się, że przy intensywnym użytkowaniu będzie się rysować.
Last reply by Henryk Warzecha, -
- 1 follower
- 0 replies
- 293 views
Witajcie, W grudniu zakupiłem Xiaomi Redmi Watch 5, ściągnąłem go z Chin, zaledwie kilka dni po premierze bo bardzo go chciałem. Oczywiście wcześniej kontaktowałem się z Xiaomi Polska z pytaniem kiedy będzie dostępny w Polsce, usłyszałem wówczas, że takich planów nie ma, co więcej - nie mieli żadnej informacji czy w ogóle sprzęt pojawi się na rynek europejski. Doczytałem, że wersja chińska ma w sobie język angielski więc stwierdziłem, że taki mi wystarczy. Zegarek przyszedł fantastyczny pod każdym względem. Niestety po sparowaniu z telefonem język zegarka zmienił się z angielskiego na chiński. Oczywiście jak zmienię w telefonie język z polskiego na angielski to zmien…
Last reply by Andrzej83, -
- 1 follower
- 2 replies
- 167 views
Witam, usunąłem przez przypadek z kafelek aplikacje do pomiaru tętna (naciskam start i wymuszam pomiar na żądanie), czy ktoś mi podpowie jak to przywrócić Pozdrawiam
Last reply by Mirosław Samsel, -
- 21 replies
- 9.2k views
Witam, mam problem z dodaniem karty do zegarka xiaomi Watch s1, w aplikacji wybieram xiaomi pay, wyskakuje błąd 9004 błąd żądania, aplikacja mi fitness z sklep Google
Last reply by Guziec, -
- 0 replies
- 226 views
Cześć. Czy ktoś z Was ma wiedzę, czy będzie aktualizacja do HyperOS w smartwatchu Xiaomi Watch S1 Pro? Lub w ogóle jakakolwiek aktualizacja? Działam na wersji Miui Watch 1.0, nr wersji 2.1.5. Czy ktoś ma nowszą wersję? Bo tutaj od dawna nic się nie dzieje, a jest sporo bugów.
Last reply by kotlet1711, -
- 2 followers
- 2 replies
- 539 views
Witam, Poleci ktoś dobrego smartwatcha z wszystkim najpotrzebniejszymi funkcjami itd?? kwota do 600zł Myślałem w sumie o takim ale ten jest za około 400zł https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/smartwatch-xiaomi-redmi-watch-4-czarny?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0MexBhD3ARIsAEI3WHL1AvLfRi57p6uLloCOrwTorDnjUK4cukqlw8nAahhD_EBbv-sYtGUaAhDmEALw_wcB Może macie do podanej kwoty lepsze propozycje? mile widziane Pozdro
Last reply by kris68, -
- 1 follower
- 1 reply
- 1.3k views
Pomocy wczoraj zakupiłem nowy zegarek redmi watch 3 active oraz kompletnie go skonfigurowałem. Wyświetliła mi się opcja o zaktualizowaniu zegarka więc to zrobiłem. Całą noc leżał podłączony do ładowania ciemny ekran i nic. Proszę o jak najszybszą pomoc.
Last reply by Kacper Skrzypek, -
- 0 replies
- 531 views
Witam wszystkich! Nabyłem niedawno Redmi Watch 4, sprawuje się ogólnie nieźle. Problem jest z aktualizacją lokalizacji przy pogodzie. Niby wszystko ustawione w aplikacji na tryb automatyczny, a raz działa, raz nie. W niektórych miejscach aktualizuje się bardzo szybko, za to gdzie indziej tkwi uparcie w poprzednim miejscu i dopiero restart zegarka powoduje uaktualnienie lokalizacji. W poprzednim urządzeniu (innej firmy) zmiana lokalizacji działała bardzo płynnie. Czy możecie coś podpowiedzieć? Będę wdzięczny. Milego dnia!
Last reply by majpitek, -
- 1 reply
- 2.2k views
Czy ktos ma tego smartwatcha ? Jest juz tam możliwość płatności zbliżeniowej nfc przez Xiaomi pay? Jesli nie, to wiadomo moze kiedy?
Last reply by nixon7,