szymon7805 Posted February 19 Posted February 19 (edited) Wiatm Wczoraj zrobiłem reset do ustawień fabrycznych. Po wszystkim chciałem dodać kartę do google pay i niestety nie mogę. Na telefonie po kliknięciu w dodaj kartę robi się czarny ekran a na koniec wyskakuje komunikat "Rozłączono Bluetooth" Zegarek jest połączony cały czas z telefonem. Na zegarku jak i telefonie wszystkie aplikacje są zaktualizowane. Telefon to Realme 9 RMX3521_14.0.0.1100(EX01) Edit: Problem rozwiązany Wystarczyło wyczyść pamięć podręczną bluetooth Edited February 19 by szymon7805 Problem rozwiązany 1
Abe Lincolnski Posted April 4 Posted April 4 Witam cię kolego ja po wyczyszczeniu i na zegarku i telefonie tej pamięci nadal mam to damo o czym tu piszesz . Co można jeszcze zrobić powiem tylko że wszystko mi śmigało jak należy ?
Abe Lincolnski Posted April 4 Posted April 4 W dniu 19.02.2025 o 13:28, szymon7805 napisał(a): Wiatm Wczoraj zrobiłem reset do ustawień fabrycznych. Po wszystkim chciałem dodać kartę do google pay i niestety nie mogę. Na telefonie po kliknięciu w dodaj kartę robi się czarny ekran a na koniec wyskakuje komunikat "Rozłączono Bluetooth" Zegarek jest połączony cały czas z telefonem. Na zegarku jak i telefonie wszystkie aplikacje są zaktualizowane. Telefon to Realme 9 RMX3521_14.0.0.1100(EX01) Edit: Problem rozwiązany Wystarczyło wyczyść pamięć podręczną bluetooth W moim przypadku nic to nie dało i co dalej ? W dniu 19.02.2025 o 13:28, szymon7805 napisał(a): Wiatm Wczoraj zrobiłem reset do ustawień fabrycznych. Po wszystkim chciałem dodać kartę do google pay i niestety nie mogę. Na telefonie po kliknięciu w dodaj kartę robi się czarny ekran a na koniec wyskakuje komunikat "Rozłączono Bluetooth" Zegarek jest połączony cały czas z telefonem. Na zegarku jak i telefonie wszystkie aplikacje są zaktualizowane. Telefon to Realme 9 RMX3521_14.0.0.1100(EX01) Edit: Problem rozwiązany Wystarczyło wyczyść pamięć podręczną bluetooth W moim przypadku nic to nie dało i co dalej ?
Recommended Posts