Seria T-Rex / Falcon
42 tematów w tym forum
-
- 1 odpowiedź
- 1 tys. wyświetleń
Witam wszystkich Zakupiłem T-rex"a, sparowałem go z telefonem, właczyłem powiadomienia w aplikacji Zepp ale powiadomienia się nie pokazują. Co może być nie tak ?
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 5 Stycznia 2022 -
-
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 1,1 tys. wyświetleń
Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem T-REX pro, który nie łączy sie z laptopem. Laptop węgle nie wykrywa zegarka. Co robić?
Ostatnia odpowiedź: dzideknr1, 12 Grudnia 2021 -
Trening z trexem
przez adrian033- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,1 tys. wyświetleń
Jestem zainteresowany zakupem tego zegarka i mam pytanie czy pod czas treningu muszę mieć go sparowany z telefonem chociażby dla GPS? Czy poradzi sobie bez telefonu chodzi o rejestrację trasy Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 11 Listopada 2021 -
- 1 obserwujący
- 3 odpowiedzi
- 3 tys. wyświetleń
Witam Jak temacie. Dwie godz temu odebrałem nowy zegarek, w trakcie aktualizacji zawiesił się wyświetlając zieloną strzałkę. Po resecie przyciskami bez zmian tylko strzałka. Proszę o pomoc. To prezent dla syna miał go dziś dostać na urodziny ... Pozdrawiam Daniel
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 8 Września 2021 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 2,5 tys. wyświetleń
Czy jest możliwość zmiany tarczy po przejściu w w tryb always on display? Bo są tylko dwie. Chodzi mi o amazfit t rex.
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 6 Sierpnia 2021 -
Komunikat z zegarka
przez tekem- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,3 tys. wyświetleń
Witam jak w temacie już dwa czy trzy razy pojawiła mi się taka informacja Brak aktualizacj zegarka i opaski ,więc na to wygląda że wszystko zaktualizowane a tu taki zonk Chyba że nie o to chodzi Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 1 Sierpnia 2021 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,7 tys. wyświetleń
Witam jak w temacie ,czy musi być włączony gps w telefonie żeby prawidłowo działał ( synchronizował) się zegarek z tel? Chodzi mi o tętno, pogodę itp? Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 25 Lipca 2021 -
- 2 obserwujących
- 1 odpowiedź
- 1,5 tys. wyświetleń
Czołem Kombinował ktoś czy jakieś aplikacje obsługują trening interwałowy? Albo zliczanie czasu albo odległości Zepp ani zegarek nie ma opcji interwałów Pozdrawiam
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,4 tys. wyświetleń
czesc,jak wylaczyc wszystko w zegarku zeby zegarek wytrzymal 18 dni na 1 ladowaniu?
- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Witam mam sprawę bo na smartwachu nie ma możliwości wyboru Jazdy na rolkach może ma ktoś pomysl czym to zastąpić... Chodzenie bieganie? Albo jakiś inny sposób??
Ostatnia odpowiedź: czarles1987, 21 Lipca 2021 -
Paski do T-rexa
przez stereo0- 2 odpowiedzi
- 2 tys. wyświetleń
Macie jakieś sprawdzone paski do T-rexa? Ten fabryczny mnie troszkę irytuje. Strasznie zbiera kurz, farficle z ubrania i wygląda to nieestetycznie. Myślałem nad paskiem materiałowym jak mam w mibandzie, ale nie wiem czy to dobrze będzie wyglądało
Ostatnia odpowiedź: mrosi, 9 Lipca 2021 -
Ogromny drain bateri
przez stereo0- 1 obserwujący
- 6 odpowiedzi
- 4,4 tys. wyświetleń
Witam. Wczoraj odebrałem od kuriera T-Rexa. Zegarek przyszedł rozładowany więc go naładowałem. Gdy się naładował podpiąłem go pod apke Amazfit i aktualizowali się dużo rzeczy. Po aktualizacji okazało się, że mam 36% baterii. Za niedługo padł. Podłączyłem go do ładowarki i za jakieś 15 minut dostałem powiadomienie na telefon, że się naładował. Zdziwiło mnie to, ale leżąc na ładowarce widniał napis, że bateria naładowana. Niestety szybko procenty uciekają. Zostawiłem go w ładowarce na noc i 10 minut po odłączeniu miał już 76%. Włączyłem to oszczędzanie baterii na zegarku i póki co stoi w miejscu na tych 76% (kolejne 10 minut), ale chyba nie o to chodzi w nim bo nawet normal…
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 15 Czerwca 2021 -
- 2 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 23,9 tys. wyświetleń
Cześć Od wczoraj mam TRexa i szukam jakiejś godnej polecenia aplikacji do zmiany tarcz. Na google play jest ich sporo, nawet zainstalowałem "Amazfit T-Rex Watch Face", ale aby ściągnąć większość tarczy życzą sobie 35zł za wersję pro. Warto wydać te 35zł, czy może są lepsze aplikacje z większą bazą tarcz?
Ostatnia odpowiedź: Hawk1985, 28 Lutego 2021 -
- 4 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
Witam po ostatnich aktualizacjach zegarka i appki na Zero przestały się wyświetlać nazwy niektórych kontaktów na zegarku wcześniej wszystko śmigało bez problemów. Może ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić?
Ostatnia odpowiedź: 742617000027, 22 Lutego 2021 -
- 0 odpowiedzi
- 975 wyświetleń
Witam Nadpisałem defaultową tarczę dark elf w moim zegarku a chciałbym ją mieć. Nie chcę przywracać ustawień fabrycznych ani odinstalowywać aplikacji bo mam zapisane wyniki i ustawienia. Czy ktoś mógłby podesłać plik bin z tą tarczą?
Ostatnia odpowiedź: DarkDaro, 14 Lutego 2021 -
- 3 odpowiedzi
- 5 tys. wyświetleń
Troche prześledziłem temat, ale wole sie upewnić. Jak byla stara apka to była taka mozliwosc, a teraz jej nie ma?
Ostatnia odpowiedź: stereo0, 1 Lutego 2021 -
- 3 odpowiedzi
- 6,5 tys. wyświetleń
Witam, potrzebuję pomocy. Dziś dotarł do mnie zegarek. Po wyjęciu z pudełka włączyłem go i sparowałem z aplikacją Amazfit. Zegarek zaktualizował oprogramowanie jednak podczas aktualizacji GPS zawiesił się i zrestartował. Podobnie wyglądała sytuacja z aktualizacją czcionek. Po kilku próbach ostatecznie udało się przebrnąć przez proces aktualizacji jednak zegarek zaczął się zawieszać i restartować. Próbowałem przywrócić ustawienia domyślne zegarka jak i aplikacji jednak nie przyniosło to żadnej poprawy. Czy ktoś z Was napotkał podobny problem i wie jak można sobie z nim poradzić?
Ostatnia odpowiedź: lrobert, 15 Sierpnia 2020