Seria T-Rex / Falcon
42 tematów w tym forum
-
Przycisk okrążenia
przez pepes- 0 odpowiedzi
- 1,9 tys. wyświetleń
Witam, poszukuję informacji, jak w zegarku trex 3, wyłączyć funkcje przycisku okrążenia, w aplikacji biegania, by po naciśnięciu nie robił następnego okrążenia, po w pisaniu w google czt gpt wypisuje głupoty.
Ostatnia odpowiedź: pepes, 16 Sierpnia 2025 -
-
- 1 obserwujący
- 5 odpowiedzi
- 1,6 tys. wyświetleń
Cześć, macie może pomysł jak można użyć tarcz zakupionych na TREX 2 w 3? Jak wchodzę w Zeep w nowy zegarek to nie pokazuje w zakupionych, a na liście nie mogę wyszukać 😕
Ostatnia odpowiedź: Tempak, 24 Maja 2025 -
- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 338 wyświetleń
Czy wg. Was włączenie trybu 3D coś zmienia? Co to tak na prawdę daje?
TRex3 jak wgrać tarcze
przez dany92- 1 obserwujący
- 3 odpowiedzi
- 4 tys. wyświetleń
Jak wgrać tarczę z app amaz faces lub amazfit watchfaces , czy ktoś by mi podpowiedział jak wgrać tarcze z tych app na mój zegarek, bo na YouTube wszystko stare filmiki w google też nic nie znalazłem
- 1 obserwujący
- 4 odpowiedzi
- 496 wyświetleń
Hej, czy macie sposób jak wyłączyć powiadomienia o aktywności, bo zaczyna mnie to denerwować:)
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 869 wyświetleń
Witam. Miałem ten sam problem w t rex 2 i teraz mam w t rex 3 (na poczatku działało normalnie). Otóż w trybie treningu - wędrówki piesze - z których korzystam najczęściej, nie działa mi autowstrzymywanie podczas postoju. Oczywiście opcję mam włączoną. Dodam, że w treningu: "rower w plenerze" czy "chodzenie" ta opcja działa bez zarzutu. Wszystko mam tak samo ustawione. Problem z zegarkiem czy jakieś niefortunne ustawienie? Ktoś coś poradzi?
Ostatnia odpowiedź: Kacer, 9 Grudnia 2024 -
Amazfit t-rex pro
przez Dawid Zi- 0 odpowiedzi
- 1 tys. wyświetleń
Witam mam problem z menu w zegarku amazfit t-rex pro. A mianowicie zamiast jakichkolwiek ikon widzę tyko białe pole w którym powinna znajdować się ikona z podpisem funkcji. Standardowe tarcze zegarka również nie działały dopiero po połączeniu z aplikacja i dodaniu tarczy ze sklepu te tarcze pojawiają się jednak nie likwiduje to problemu z menu.
Ostatnia odpowiedź: Dawid Zi, 28 Sierpnia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 2,4 tys. wyświetleń
Witam Mam problem ze swoim zegarkiem. Rano zakładam na rękę a ekran jest cały biały. Restartowałem zegarek i nadal to samo. Ktoś miał taki problem?
Ostatnia odpowiedź: Adrian Pogoda, 5 Maja 2024 -
- 0 odpowiedzi
- 793 wyświetleń
Cześć, T-rex Pro wyświetla treść powiadomienia tylko w ciągu 4 sekund. Po tym czasie zegarek wraca do listy powiadomień nawet jeśli jestem w trakcie przewijania treści wiadomości przy dłuższych wiadomościach. Czy to normalny objaw i po prostu "ten typ tak ma" czy też może jest jakaś możliwość ustawienia dłuższego czasu wyświetlania wiadomości? Ta przypadłość jest bardzo irytująca, bo 4 sek. to za mało żeby zdążyć przeczytać dłuższą wiadomość, a skoro zegarek przyjmuje takie wiadomości to powinien dać szansę na przeczytanie całości.
Ostatnia odpowiedź: Peszek, 10 Kwietnia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 1,1 tys. wyświetleń
Witam wszystkich mam pytanie, dlaczego podczas treningu kajakarstwo( i wszystkie sporty wodne) nie można włączyć nawigacji GPS czy idzie to w jakiś sposób zmienić . Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: xbeer1, 4 Marca 2024 -
Problem na bieżni
przez Łukasz Hell- 1 odpowiedź
- 799 wyświetleń
Hej, napotkalem problem z pomiarem odległości podczas marszu/biegu na bieżni różnica jest dość duża, bieżnia pokazuje 6km, a t rex 2 niecałe 3km, kalibrowalem go juz dużo razy ale dalej się to powtarza, ktoś coś wie jak sobie poradzić z tym problemem, Dzięki z góry za pomoc
- 0 odpowiedzi
- 367 wyświetleń
Witam, czy ktoś może wiedzieć dlaczego moj T REX2 nieliczy stopni/schodów w ciągu dnia?
Wodoszczelność
przez dzideknr1- 3 odpowiedzi
- 2,7 tys. wyświetleń
Witam Czy ktoś sprawdzał T-Rexa PRO w saunie? Wiem że ponoć nie można ale nie można też kąpać się pod prysznicem ale za to można nurkować z rurką. Trochę to dla mnie dziwne. Zegarek ponoć przeszedł 15 testów wojskowych a taki wrażliwy na temperaturę? Biorę prysznic co dziennie z zegarkiem i nic na razie się nie dzieje. Co wy na to.
Ostatnia odpowiedź: RZG, 21 Stycznia 2024 -
- 1 odpowiedź
- 2,2 tys. wyświetleń
Witam czy wiecie coś na temat błędnego wskazania, jakiejś kalibracji lub błedu systemy podczas wskazania cisnienia atmosferycznego. W mojej miejscowości cisnienie jest w granicy 964 hPa, wydaje mi się troszkę zbyt niskie. Proszę o info
Ostatnia odpowiedź: Olek NOTE PRO, 15 Sierpnia 2023 -
Problem na bieżni
przez Łukasz Hell- 0 odpowiedzi
- 437 wyświetleń
Hej, napotkalem problem z pomiarem odległości podczas marszu/biegu na bieżni różnica jest dość duża, bieżnia pokazuje 6km, a t rex 2 niecałe 3km, kalibrowalem go juz dużo razy ale dalej się to powtarza, ktoś coś wie jak sobie poradzić z tym problemem, Dzięki z góry za pomoc
Ostatnia odpowiedź: Łukasz Hell, 2 Lipca 2023 -
AOD w T-Rex 2
przez tomurbanowicz- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 971 wyświetleń
Jak wygląda sprawa AOD w T-Rex 2? Jakie są dostępne tarcze non-stop wyświetlane? Jak wypada bateria przy standardowym użytkowaniu z powiadomieniami, bez GPS, ale z włączonym AOD?
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 8 Czerwca 2023 -
Trex a go pro 4
przez Areus- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 606 wyświetleń
Witam. Nie mogę połączyć zegarka z GoPro hero 4. Ktoś pomoże . Czyzby tylko nowsze GoPro da się sparować?
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 19 Maja 2023 -
- 2 odpowiedzi
- 1,8 tys. wyświetleń
Cześć, mam dwa pytania dotyczące zegarka T-Rex pro 1) W zegarku mam cały czas widoczne dane dot. stanu treningu, niestety nie są one synchronizowane do aplikacji Zepp. Czy komukolwiek te dane się synchronizują? 2) Zegarek posiada opcje pomiaru VO2max niestety nie wiem jak ją zmierzyć za jego pomocą. Ktoś to testował?
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 26 Kwietnia 2023 -
- 1 odpowiedź
- 1,2 tys. wyświetleń
Witam Mam problem z t rex pro, gdyz po twardym resecie nie wlacza sie zegarek i nawet sie nie laduje. Czy to czas na gwarancje? Zegarek ma pol roku
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 20 Kwietnia 2023 -
- 3 odpowiedzi
- 932 wyświetleń
Hej, kupiłem zegarek z drugiej ręki. Po przywróceniu ustawień fabrycznych nie mogę go połączyć z aplikacją Zepp. Wyskakuje mi komunikat, że zegarek jest sparowany z innym kontem. Macie jakieś pomysły żeby go połączyć? Dodam, że poprzednich właściciel wylogował się wszędzie gdzie to możliwe, ale na mój rozum zegarek po przywróceniu ustawień fabrycznych powinien bez problemu się połączyć z tel. Z góry dzięki za pomoc
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 7 Kwietnia 2023 -
- 3 odpowiedzi
- 9,3 tys. wyświetleń
Cześć. Używam T-Rexa wraz z LG V30 i problem jest taki, że nie mam na zegarku żadnych powiadomień. W aplikacji Zepp wszystko włączone, tj SMS, powiadomienia aplikacji, telefon itp. gdy aplikacja pytała o uprawnienia to wyraziłem zgodę. Nawet gdy chciałem spersonalizować wibrację, zegarek reagował. Niestety to wszystko. Telefon cały czas połączony z zegarkiem. Macie jakieś pomysły o co może chodzić? Pozdrawiam
Ostatnia odpowiedź: Pawel1974, 27 Sierpnia 2022 -
Ekran wygaszony
przez Szuko- 1 obserwujący
- 1 odpowiedź
- 1,4 tys. wyświetleń
Witam , od dziś jestem posiadaczem trex 2 , wcześniej używałem xiaomi stratos 2 niestety ekran się rozlał . Do rzeczy w stratosie miałem cały czas włączony ekran tylko zablokowany się przygaszal do minimalnego poziomu ale było wszystko fajnie widać . Czy da się ustawić to w nowym trexie? Bo widzę jest opcja , ze ekran jest cały czas włączony z tym ze to nie chodzi mi o to by cały czas świecił a był przygaszony i włączał jasność jak coś nacisnę
Ostatnia odpowiedź: ZduneX25, 13 Lipca 2022 -
T-rex i iPhone 11pro
przez cien93- 1 odpowiedź
- 799 wyświetleń
Witam, Zakupiłem T-rexa 1 generacji, spakowałem z iPhone 11pro i pojawił się problem, przychodzą wszystkie powiadomienia oprócz messengera, przeszukałem już cały internet i nie znalazłem wytłumaczenia problemu, próbowałem już chyba wszystkiego, czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Dziwne żeby iOS blokował tylko messengera. Z góry dziękuje za pomoc, heja 🙋♂️
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 17 Czerwca 2022 -
T-Rex pro nie działa
przez ArekG- 1 obserwujący
- 11 odpowiedzi
- 5,6 tys. wyświetleń
Witam Wszystkich, Mam taki problem...zegarek posiadam od roku i nic się nie działo, wczoraj wieczorem nagle zegarek się wyłączył i próbował kilka razy wystartować ponownie, za każdym razem pytając czy ma zrobić restart i się wyłączał , tak w kółko. Dziś rano wystartował normalnie i wszystko zadziałało ,trwało to może pół godziny , zegarek znowu się wyłączył i tyle. Raz na jaki czas wystartuje pokaże napis amazfit, pokaże się tarcza i po pięciu sekundach wyłącza się ponownie i tak w koło, czy ktoś może miał taki przypadek i może pomóc co z tym zrobić?😞 Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość
Ostatnia odpowiedź: ArekG, 17 Maja 2022 -
T-Rex nie działa dotyk
przez wtw- 1 obserwujący
- 2 odpowiedzi
- 2,2 tys. wyświetleń
Dzień dobry, Tydzień temu stałem się posiadaczem T-rexa. Niestety, zaraz po uruchomieniu zegarka i aktualizacji firmware okazało się, że nie działa dotyk. Nie wiem czy na starym firmware działał, gdyż od razu zegarek zaczął się aktualizować. Przyciski fizyczne działają, ale nie pozwalają na pełne korzystanie ze wszystkich funkcji zegarka. Dodam, że gdy dotknie się ekranu podczas wyświetlania tarczy zegarka, zatrzymuje się sekundnik. Czyli jakaś reakcja na dotyk jest, niestety nie da się przesuwać ekranów za pomocą dotyku. Przywracałem ustawienia fabryczne, ale to nie pomogło. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Czy są na to jakieś skuteczne…
Ostatnia odpowiedź: damiannno25, 3 Kwietnia 2022