Bisztov Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Witam. Szukam aplikacji dzięki której mógłbym wybrać inne aplikacje i nadać im prawo do np. stałego włączonego wyświetlacza. Przykład: mam standardowo ustawione wyłączanie wyświetlacza po 30 sek. Dodaje aplilacje operę by przy przeglądaniu i czytaniu nie wyłączał się wyświetlacz. Jest jakieś takie cudo? Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Szukaj czegoś opartego o czujnik, bo inaczej nic nie zdziałasz.
Mn1s1ek Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Tasker, Lama lub Automagic robią takie rzeczy.
Bisztov Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 Z lamą nie udało mi się niestety zaprzyjaźnić. Ewentualnie jakieś propozycje co do czujnika? Szukałem czegoś w stylu smart stay z Samsunga ale żadna apka mi nie podeszła. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
wojtasemaj Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 @Bisztov KeepScreen - ma działać tak jak chcesz
fake4r Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ja używam prostej i niezawodnej No screen off na rower do podtrzymywania ekranu w endomondo, z tym że włączam i wyłączam to manualnie przełącznikiem na ekranie.
Axles Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A czy istnieje i możecie coś polecić do włączania ekranu i/lub wyłączania poza przyciskiem power? Może jest sposób jak w nowszych telefonach 2x tapnięcie w ekran czy coś?
zielonyBB Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wake on gesture - budzi ekran wykorzystując proxi sensor. Tapnięte z Lenovo
FromWP Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 O dziwo działa, zobaczymy w praktyce, jak będzie ok to może nawet zakupię.
Axles Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Te wave powinno wyglądać tak, że 3x tapię i się budzi, później 3x i się gasi? Bo mnie nic nie działa, muszę ręcznie jakieś uprawnienia administratora/roota dodawać?
zielonyBB Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Sprawdź na początek tryb Pocket mode. Aplikacja dodana do autostartu i na wszelki wypadek zablokowana kłódką. To wszystko, musi działać. Żadnych uprawnień root nie trzeba. Tapnięte z Lenovo
FromWP Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 4 godziny temu, Axles napisał: Te wave powinno wyglądać tak, że 3x tapię i się budzi, później 3x i się gasi? Bo mnie nic nie działa, muszę ręcznie jakieś uprawnienia administratora/roota dodawać? Nie musisz żadnych uprawnień dodawać. Ja tak jak pisał 2 godziny temu, zielonyBB napisał: Sprawdź na początek tryb Pocket mode. Aplikacja dodana do autostartu i na wszelki wypadek zablokowana kłódką. To wszystko, musi działać. Żadnych uprawnień root nie trzeba. Tapnięte z Lenovo dodałem do autostartu i zablokowałem kłódką. Nie trzeba tapać, wystarczy trzy (albo tyle ile sobie ustawisz) razy machnąć nad czujnikiem zbliżeniowym i działa. Uprawnienia roota są potrzebne do jeszcze innego trybu.
Axles Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) No nie działa, dałem enable, macham nad czujnikiem liczba na dole się zeruje ale nie wygasza ekranu. Ani pocket ani wave. Do autostartu w panelu sterowania dodałem, natomaist nie mam aplikacji na liście by zakłódkować. Edytowane 1 Maja 2016 przez Axles
zielonyBB Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 No to jak nie masz to nie masz, albo doczytaj jak założyć kłódkę. Tapnięte z MI4 W
Axles Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Ale co tu doczytywać, przeciąga się ikonkę i kłódka jest, problemem jest, że ta aplikacja nie widnieje w liście uruchomionych aplikacji. Edit: O właśnie łaskaw się pojawiła, ale aplikacja i tak nie działa. Cholerne MIUI Edit2: Nagle zaczęło działać konkretnie tryb wave, MIUI na prawdę żyje własnym życiem, ciekawe jak długo podziała. Edytowane 3 Maja 2016 przez Axles
Rekomendowane odpowiedzi