Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Brak danych kontaktowych sklepu.

2. Rejestracja domeny:

Domain Name: TENTELEFON.COM
Registry Domain ID: 2000075185_DOMAIN_COM-VRSN
Registrar WHOIS Server: whois.netearthone.com
Registrar URL: http://www.netearthone.com
Updated Date: 2016-02-04T08:38:32Z
Creation Date: 2016-02-04T08:38:30Z
Registrar Registration Expiration Date: 2017-02-04T08:38:30Z

3. Sami zadowoleni klienci i to stali przez parę dni istnienia

4. rabaty super, dużo lepsze od wielkich sklepów ale tylko do północy

1 + 2 + 3 +4 = na 99.9% skok na kasę i sklep znika :P

• Like 1
Opublikowano

Zobaczcie opisy. Powerbank gratis! Haha :)

Chyba odkupię od nich cały zapas i otworzę swój sklep internetowy. Odsprzedam z dużym zyskiem.

~|~|~|~|~|~

TapTap Tapatalk + MI4W

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A ja tam bym zamówił gdybym miał trochę wolnej gotówki. Kasa nie przepadnie, a złapać można dobry towar. Kiedyś okazyjnie złapałem zenfona. Wszyscy sięsmiali, a tu zaskoczenie, przyszedł, oryginalny, nowiutki i w pełni sprawny. Z jiayu s3 się nie udało, club1942, może ktoś kojarzy akcję ;).

@EDIT 
Cofam to. Widzę tylko płatność przelewem. Dobry cwaniak, wie że w polsce wciąż dużo ludzi płaci przelewami. Ewidentnie SCAM, kasa bez szans do odzyskania.

Edytowane przez ddr
Opublikowano

Tak patrze to... te ceny nie są takie podejrzane... Redmi 2A (wersja jest tylko na chiny, nie ma LTE, chyba tylko 2G łapie) w Chinach kosztuje teraz w granicy bodajże 30-50$, Redmi Note 2 ~100-120$ więc cenowo nie widzę problemu, gorzej już z "gratisami", no bo kto daje power bank za friko? No i płatność tylko przelewem...

Opublikowano (edytowane)

A ktoś do nich dzwonił i próbował zamówić przez telefon? I dziwne że nie ma płatności przy odbiorze.

Edytowane przez johnybiu
Opublikowano

Dajcie spokój samsung galaxy EDGE 64 gb kosztuje uwaga 1441 zl!!!!! Zaś normalnie to z 2800 zl kosztuje. Wiem że to forum xiaomi, ale najłatwiej na takim telefonie sprawdzić.

A z krzesła spadlem cena lg g flex 2. Polowalem dla żony i najlepiej znalazłem 1199 a tu uwaga....... 380 zl

Opublikowano

Będzie głupi ten, kto da się nabrać...

Oby taki cwaniak-przekręt nie zarobił, choć mało to możliwe. Jak to mówią "Polak mądry po szkodzie". Albo, żeby nie przytaczać naszej narodowości, to takie ogólne powiedzenie "Chytry dwa razy traci"

~|~|~|~|~|~

TapTap Tapatalk + MI4W

Opublikowano

A co do tego ma UOKiK. Pokrzywdzony zgłasza na policję i koniec.

Jeżeli działa, to nikt nie zabroni sprzedawać taniej. Jak jest oszustwo, to odpowiednią instytucją jest policja. Nawet nie trzeba być poszkodowanym. Wystarczy uzasadnione podejrzenie oszustwa.

Opublikowano
1 godzinę temu, fred napisał:

A co do tego ma UOKiK. Pokrzywdzony zgłasza na policję i koniec.

Jeżeli działa, to nikt nie zabroni sprzedawać taniej. Jak jest oszustwo, to odpowiednią instytucją jest policja. Nawet nie trzeba być poszkodowanym. Wystarczy uzasadnione podejrzenie oszustwa.

To do tego, że to UOKiK ma za zadanie wyłapywanie takich cwaniaczków i ich monitorowanie :D. Nie raz zgłaszałem do UOKiK sprzedawców z Allegro, którzy np. nie przyjmowali zwrotu towaru w ciągu 14dni lub nie chcieli uznać reklamacji za bubel, który wcisnęli :).

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...