pawciol Opublikowano 10 Lipca 2025 Opublikowano 10 Lipca 2025 Czyli wygląda na to że nowym skryptem uda się obejść limit ?
wereduck Opublikowano 10 Lipca 2025 Opublikowano 10 Lipca 2025 14 godzin temu, Licht napisał(a): To jest ostatnia wersja: https://bestflashfile.com/xiaomi-mi-unlock-tool/ oba mirrory nie działają
Licht Opublikowano 10 Lipca 2025 Opublikowano 10 Lipca 2025 2 godziny temu, wereduck napisał(a): oba mirrory nie działają https://xdaforums.com/t/apply-for-permissions-to-unlock-mi-device-version-7-6-727-43.4650328/
krzychu8888 Opublikowano 12 Lipca 2025 Opublikowano 12 Lipca 2025 Podzielę się swoim doświadczeniem. Zakupiłem Xiaomi 15 ultra , jestem przyzwyczajony do dialera oraz SMS od Xiaomi ( pomijam kwestię nagrywania rozmów ) z racji że nie chciałem się męczyć aż łaskawie Xiaomi da mi pozwolenie do odblokowania BL ( nie po to kupiłem telefon aby leżał i żebym nie mógł na nim instalować apek itd) skorzystałem z płatnego rozwiązania ( 70 USD) proces odblokowania trwał może z 5 minut . cały czas widać co ekranie jakie operacje wykonuje kolega z zagramanicy Więc nie ma żadnych obaw że nam coś zainstaluje itd. Więc ze swojej strony mogę polecić osobą które nie chcą się męczyć i czekać
Licht Opublikowano 12 Lipca 2025 Opublikowano 12 Lipca 2025 2 godziny temu, krzychu8888 napisał(a): Więc ze swojej strony mogę polecić osobą które nie chcą się męczyć i czekać Tak naprawdę, to odblokowanie BL z pośrednictwem Xiaomi Community wcale nie stanowi problemu, oczywiście o ile robi się to prawidłowo. Ale masz rację, że płatny sposób przebiega znacznie szybciej. 😀 Jeżeli ktoś nie ma konta na XC, to 30 dni stażu na forum + 2 dni na wniosek + 3 dni (72h) oczekiwania na opamiętanie, razem daje 35 dni.
krzychu8888 Opublikowano 12 Lipca 2025 Opublikowano 12 Lipca 2025 Godzinę temu, Licht napisał(a): Tak naprawdę, to odblokowanie BL z pośrednictwem Xiaomi Community wcale nie stanowi problemu, oczywiście o ile robi się to prawidłowo. Ale masz rację, że płatny sposób przebiega znacznie szybciej. 😀 Jeżeli ktoś nie ma konta na XC, to 30 dni stażu na forum + 2 dni na wniosek + 3 dni (72h) oczekiwania na opamiętanie, razem daje 35 dni. o ile uda Ci się wbić w pule wniosków czasem lepiej zapłacić te 70 USD i święty spokój. Wcześniej nie było czegoś takiego, wystarczyło odczekać te 3dni i normalnie BL był odblokowany
Licht Opublikowano 12 Lipca 2025 Opublikowano 12 Lipca 2025 26 minut temu, krzychu8888 napisał(a): o ile uda Ci się wbić w pule wniosków czasem lepiej zapłacić te 70 USD i święty spokój. Wcześniej nie było czegoś takiego, wystarczyło odczekać te 3dni i normalnie BL był odblokowany Problematyczne jest nie to, że komuś brak refleksu o godzinie duchów w Pekinie, ale to, że po próbie złożenia wniosku nie próbuje się powiązać telefonu z bazą XC. Na stronie do składania wniosków, nie ma żadnej informacji o sukcesie (!), po prostu bijesz w wielki bęben, czyli złożyłeś wniosek, to dobrze, teraz przyjdź jutro, aby złożyć następny.😉 Ponoć algorytm XC przyjmuje dziennie 2000 wniosków, zatem szansa jest spora, szczególnie kiedy uwzględni się opóźnienia sieciowe i kliknie o 23:59:59 czasu Beijing.
BlacK MagiC Opublikowano 13 Lipca 2025 Opublikowano 13 Lipca 2025 W dniu 12.07.2025 o 14:10, krzychu8888 napisał(a): czasem lepiej zapłacić te 70 USD i święty spokój. 70$ za odblokowanie BL 🤣 Musiałoby mnie ładnie poj... 😂 No ale widać na biednego nie trafiło jak kupiłeś throttlującego 15pro bez uwb 😬 Jak to mówią kto bogatemu zabroni 😅 No ale już widzę ten stos chętnych 😅 W dniu 12.07.2025 o 14:10, krzychu8888 napisał(a): Wcześniej nie było czegoś takiego, wystarczyło odczekać te 3dni i normalnie BL był odblokowany Nigdy nie miałem 3 dni, zawsze 7 😛 W dniu 12.07.2025 o 14:45, Licht napisał(a): Na stronie do składania wniosków, nie ma żadnej informacji o sukcesie (!), po prostu bijesz w wielki bęben, czyli złożyłeś wniosek, to dobrze, teraz przyjdź jutro, aby złożyć następny.😉 A pokazuje, że konto udało się powiązać?
Licht Opublikowano 13 Lipca 2025 Opublikowano 13 Lipca 2025 4 minuty temu, BlacK MagiC napisał(a): A pokazuje, że konto udało się powiązać? Tak pokazuje, ale w Opcjach programisty --> Stan odblokowania Mi, a nie w aplikacji XC.
BlacK MagiC Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 Mi nie pokazuje tam, że konta udało się powiązać, ale o dziwo na mi flashu kazało mi czekać 168h
Licht Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 7 minut temu, BlacK MagiC napisał(a): Mi nie pokazuje tam, że konta udało się powiązać, ale o dziwo na mi flashu kazało mi czekać 168h Czyli jednak sukces, gratuluję !😀
BlacK MagiC Opublikowano 14 Lipca 2025 Opublikowano 14 Lipca 2025 Teraz wszedłem tylko sprawdzić, czy aby na pewno i mam nadzieję, że nic to nie zaszkodziło
Grigori Opublikowano 23 Lipca 2025 Opublikowano 23 Lipca 2025 Czy jest możliwość odblokowania bootloadera chińskiej wersji Xiaomi 15? 1
marcin_poco Opublikowano 23 Lipca 2025 Opublikowano 23 Lipca 2025 @Grigori Na pierwszej stronie masz odpowiedź. "Odblokowanie chińskich wersji telefonów jest obecnie bardzo utrudnione (na MIUI)/niemożliwe (na HyperOS)"
Grigori Opublikowano 24 Lipca 2025 Opublikowano 24 Lipca 2025 https://ncunlock.com/product/xiaomi-15-ultra-convert-global-rom/ Jakaś instrukcja, jak zrobić to samemu? 1
kris68 Opublikowano 24 Lipca 2025 Opublikowano 24 Lipca 2025 Xiaomi 15 konwersja globalnego ROM-u bez odblokowywania bootloadera 85 dolarów Zanim rozpoczniesz konwersję globalnego ROM-u Xiaomi 15 bez odblokowania bootloadera, upewnij się, że wykonałeś kopię zapasową wszystkich ważnych danych na swoim telefonie, ponieważ rootowanie może doprowadzić do utraty danych. Xiaomi 15 konwersja globalnego ROM-u bez odblokowywania bootloadera ilość Dodaj do koszyka Konwersja globalnego ROM-u dla Xiaomi 15 (wersja tajwańska) PRACA NFC AKTUALIZACJA OTA NIE DZIAŁA PRACA REJESTRACYJNA POŁĄCZEŃ Bootloader nadal się blokuje Usuń aplikację China Wiele języków Pełne usługi Google Podążaj za mną: Usługi zaporowe Pobierz i zainstaluj UltraViewer na komputerze: Tutaj Wyślij mi numer zamówienia + Ultraviewer (ID + HASŁO)
BlacK MagiC Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Dzięki, co my byśmy bez ciebie zrobili Translatora tu nikt przecież nie umie używać a znać angielskiego to już w ogóle
kris68 Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 @BlacK MagiC byłem tego pewien, dlatego to wrzuciłem.🤣 Grigori samemu to na forum MiCommunity, zarejestrować się, odczekać 30 dni i próbować do bólu.....
paco52327 Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 W dniu 3.07.2025 o 09:55, QbaPL napisał(a): https://xdaforums.com/t/how-to-unlock-bootloader-on-xiaomi-hyperos-all-devices-except-cn.4654009/ 3rd section Bypass --------------------------------- Xiaomi blocks the unlocking of all Cn devices , MIUI and HYperOS. WHY? With MiUnlock you will have the error: "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold". so no need to post here if you have a CN device. klikasz w instructions i już work with HyperOS2 NEW This method should avoid the quota limit reached message. Thanks to @dotKin Spoiler: Instructions. jestem w szkodu, bo skryp pokazywał błąd limitu, potem na telefon wylogowałem się wznowiłem telefon, zalogowałem na konto i sprawdzasz stan odblokowania i pyk, dodało telefon, potem miUnlock i czekasz 72 godziny Kupę prób przez kilka dni nic, dzisiaj ze skryptem do strzału dodało urządzenie, co prawda trzeba było wylogować się i restart i po siadło od razu.
BlacK MagiC Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Mi też przed wczoraj poszedł już drugi tel na hyperos 🤏 A gość dał się zrobić na 70 ojro No, ale tylko inteligent kupi throttlującego 15 pro bez ubw @BlacK MagiC samemu to na forum MiCommunity, zarejestrować się, odczekać 30 dni i próbować do bólu.....W ogóle ludzie też ogar, bo te 30 dni to ściema. A wy dalej rozprowadzacie tą dezinformację
wypcio Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 30 dni wymagane jest dla nowego konta.Bl można odblokować nadal oficjalną metodą tylko cierpliwość i szczęścia potrzeba.Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
BlacK MagiC Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Czyli jak ma się "stare" konto to nie trzeba czekać tych 30 dni w xiaomi community Raczej nie wiesz o czym piszesz Tu na pewno nie potrzeba szczęścia tylko umiejętności Cierpliwości za to jak najbardziej, bo teraz zrobił się taki meksyk, że metodą prób i błędów dochodzi się do celu
Netoper Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Czyli jak ma się "stare" konto to nie trzeba czekać tych 30 dni w xiaomi community Raczej nie wiesz o czym piszesz Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Czyli jak ma się "stare" konto to nie trzeba czekać tych 30 dni w xiaomi community Raczej nie wiesz o czym piszesz Tu na pewno nie potrzeba szczęścia tylko umiejętności Cierpliwości za to jak najbardziej, bo teraz zrobił się taki meksyk, że metodą prób i błędów dochodzi się do celu Jest taki wymóg miałem podobny komunikat na drugim koncie jak post wyżej Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
BlacK MagiC Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 No właśnie to ściema, nieogarniacie Panowie Można mieć kilku letnie konto i 0 dni w xc. Miałeś na myśli xc (nie nowe konto), więc do tego jeszcze wprowadziłeś w błąd Wiedza słabiutka 🤏 Nie postaraliście za bardzo, żeby odblokować ten bootloader widzę Swoją drogą xiaomi tak utrudniło odblokowanie, żeby to się nie odbiło im po piętach, bo mniej rozgarnięci użytkownicy mogą się zniechęcić i kupić coś innego. Jaki sens ma utrudnianie odblokowania skoro i tak robią to tylko nieliczni w skali ogólnej To był przecież ich atut, że to akceptują. Zablokowanie chinoli to już w ogóle, po co? Strzał w kolano, bo sprzedaż im tylko poleci na łeb, bo kto kupował chinola, żeby nie odblokować bootloadera po za ytberami do testu
Licht Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 @BlacK MagiC Trochę to nie tak, jako że konto Xiaomi mam od kilku już lat, ale z chwilą zakupu obecnego telefonu okazało się, że nie ma to absolutnie żadnego znaczenia i aby złożyc wniosek o odblokowanie bootloadera muszę mieć konto na forum Xiaomi Community przez co najmniej 30 dni. Samo złożenie wniosku, kiedy się już wypełni ten wymóg, to już kwestia techniki, czyli albo skrypt, albo spryt. Obie techniki są opisane w tym wątku.
Netoper Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 No właśnie to ściema, nieogarniacie Panowie Chyba cierpisz na jakąś pomroczność jasną połączoną z samozachwytem że akurat udało się od strzała, nie jesteś jedyny któremu poszło odblokowanie ale inni mimo tej radości w przeciwieństwie do ciebie nie drwią z innych userów którzy mają z tym problem.Gdybyś nie był taki zadufany w sobie i swoich "umiejętnościach" odblokowywania BLa to byś opisał procedurę którą tobie udało się odblokować, bo drwienie z innych i wywyższanie się zamiast pomocy w rozwiązywaniu problemów nie jest mile widziane na forach.Ps. Ja akurat mam odblokowany BL i nie potrzebne były do tego jakieś specjalne umiejętności o których wspominasz, po prostu łut szczęścia i mam nadzieję że ponownie na jesieni jak będę zmieniał fona fortuna będzie łaskawa dalej.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
BlacK MagiC Opublikowano 27 Lipca 2025 Opublikowano 27 Lipca 2025 Gdzie pisałem o jakiś specjalnych umiejętnościach Odblokowanie bootloadera jakoś specjalne trudne nie jest 🤏 Dwie metody są opisane tutaj jak kolejna wspomniał Po prostu powieliłeś dezinformację o tych 30 dniach to dlatego zarzuciłem, że nie ogarniasz Sam kilka tygodni temu zadawałem tu pytania nowicjusza, ale przy dwóch odblokowaniach zrozumiałem, co jest pięć Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu TapatalkaPo za tym ktoś jeszcze używa przycisków nawigacyjnych w 2k25 @BlacK MagiC Trochę to nie tak, jako że konto Xiaomi mam od kilku już lat, ale z chwilą zakupu obecnego telefonu okazało się, że nie ma to absolutnie żadnego znaczenia i aby złożyc wniosek o odblokowanie bootloadera muszę mieć konto na forum Xiaomi Community przez co najmniej 30 dni.Tak jak pisałem, że jak już to chodzi staż na xc nie nowe konto jak tu piszą co niektórzy A te 30 dni to powtarzam, ściema
Janwoj Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Wygląda na to, że do mnie posiadacza Redmi Note 13 Pro 5G w końcu uśmiechnęło się słońce. Wczoraj udało mi się powiązać konto z telefonem, co do tej pory było niemożliwe, gdyż ciągle dostawałem informację takiej treści „The system is being upgraded. Please try again later” i tak w kółko mimo, że historycznie posiadałem oprogramowanie MIUI i nic to nie dawało. W końcu zaktualizowałem do Hyper OS2. Wczoraj parę sekund przed 18.00 zacząłem klepać raz po raz w przycisk z prośbą o zgodę na XC (pewnie z kilkanaście razy) i zakończyłem parę sekund po. Naturalnie zaczęły kolejno spływać odpowiedzi w stylu limit przekroczony najpierw spróbuj 29.07 a potem 30.07 i o żadnej zgodzie nie było mowy. Potem o 22:00 przeniosłem się celem spróbowania kolejnego powiązania konta i tu zdziwienie, bo wyskoczyło coś w stylu – Weryfikacja nie powiodła się. Zaloguj się ponownie na konto – z wrażenia dokładnie nie pamiętam, bo nigdy takiej odpowiedzi nie miałem. Dlatego wylogowałem się z konta i ponownie zalogowałem a ponowna próba powiązania konta z telefonem zakończyła się sukcesem. Natychmiast zawędrowałem na mi-unlock i efekt widoczny na załączniku. Teraz nie wiem, czy tak miało być, czy to moje szybkie walenie o zgodę w przycisk dało jakiś efekt, bo jak wcześniej napisałem, takiej zgody wizualnie nie dostałem. Zobaczę jak to będzie wyglądało 31.07 po 22:04. Dla ścisłości podam, że z żadnych skryptów nie korzystałem. Wszystko wykonałem w sposób klasyczny. 1 1
Licht Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) @Janwoj Za trzy dni odblokujesz BL, ale przepis mojego autorstwa masz w tym wątku. Edytowane 29 Lipca 2025 przez Licht
BlacK MagiC Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Oni chyba mają specjalnie tak to zaprojektowane, żeby odrzucać użytkowników z odblokowania
wypcio Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Prawdopodobnie masz rację z tym. Pewnie ludzie rezygnują po kilku razach jak wyświetli się komunikat XC.Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
BlacK MagiC Opublikowano 29 Lipca 2025 Opublikowano 29 Lipca 2025 Czemu ci producenci tak usilnie nie chcą, żeby ludzie mieli pełny dostęp do swoich telefonów
Rekomendowane odpowiedzi