Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Od dzisiaj jestem posiadaczem xiami mi4c. Jako że jest to moja pierwsza styczność z systemem miui mam dwa małe problemy. Pierwszy z nich to język chiński w aplikacjach od xiami, czyli np. w programie do motywów. Sprawa jest o tyle dziwna, że jeżeli wejdę do aplikacje kiedy nie mam dostępu do internetu to cała aplikacja jest w języku polskim, natomiast jeżeli mam dostęp do sieci to aplikacją się "odświeża" i nagle robi się cała w języku chińskim. Czy to jest normalne czy tylko u mnie jest coś nie tak? Poniżej zamieszczam screeny poglądowe:

e5d3b-clip-19kb.png?nocache=1  0c8c6-clip-115kb.jpg?nocache=1

Drugi mój problem jest z książką telefoniczną. Zsynchronizowałem sobie kontakty z moim kontem gmail i ściągnęło mi bardzo dużo jakiś zbędnych adresów email z tego konta. W poprzednim telefonie, samsungu miałem opcję w książce telefonicznej żeby ukryć kontakty bez numerów telefonu i chciał bym się zapytać, czy tutaj też jest coś podobnego? Bo muszę się przyznać, że w kontaktach nie znalazłem ani jednej opcji.

Opublikowano

Super faktycznie jest tam taka opcja.

Czy mam miui polska, to generalnie ciężko stwierdzić. Sam osobiście nic nie wgrywałem tak jak otrzymałem telefon od sklepu z allegro tak go mam. Generalnie cały soft mam w języku polskim i nigdzie nie ma problemów z tłumaczeniem z wyjątkiem właśnie tej aplikacji.

Opublikowano

To nie jest MIUI Polska. To chyba oficjalna globalna wersja z językiem polskim

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Albo i nieoficjalna nie wiem w każdym razie jak zainstalujesz MIUI Polska to nie będziesz miał takich problemów

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...