Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli zostawisz włączoną kamerę w samochodzie, w którym temperatura znacznie wzrośnie (ponad 40 stC) to faktycznie traci trochę na ostrości.

Problem nie występuje w trakcie jazdy, kiedy to kamera faktycznie jest przydatna.

Yi_1462521005134.jpg

Yi_1462523847340.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co mnie wkurza w tej kamerze i wysokiej temperaturze?

To, że wiele razy wisi sobie na kablu, ponieważ najzwyczajniej odkleiła się od szyby ;(

Kilka razy już tak miałem.

Opublikowano
Dnia 11.07.2016 o 19:24, lucypher napisał:

Każda przyssawka tak ma. Nie tylko od tej kamery.

nie koniecznie, mam uchwyt od nawigacji i jeszcze nigdy się nie odkleił. Kupiony w supermarkecie .

Opublikowano

Wie ktoś może z jakich przyczyn wersja "international edition" jest niedostępna dla Polski w kilku sklepach? Tak jak tu np.

KLIK

Jest napisane " Not available for Poland..."

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam problem z filmami nagranymi przez kamerę. Otóż przy próbie otworzenia ich na komputerze wyskakuje komunikat : nie można zregenerować pliku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taką zagwostkę. Mam wersję chińską i podczas uruchamiania kamery wyskakują dwa komunikaty po chińsku, oba można zaakceptowac lub dorzucić - czy ktoś wie może, co tam jest napisane? Taka mała prośba do osób, które mają wersję eng - jeśli macie te komunikaty, przekażcie prosze czego one dotyczą :)

Druga sprawa - są problemy z nagrywaniem filmów alarmowych jeśli nie mam odpalonej aplikacji w kom - wtedy wyskakuje komunikat i finalnie nie nagrywa osobno tych 20 sek. Jak aplikacja działa, to wszystko jest spoko.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim,

ja mam taki problem. Kamerka nie wyłącza się po zgaszeniu samochodu (Ford Focus MK2), a nagrywa cały czas. Kamerkę mam podłączoną do Xiaomi Roidmi.

Czy tak powinno być? Jeśli tak, to czy nie rozładowuje to akumulator?

Dziękuję. 

Opublikowano (edytowane)

Po wyciągnięciu kabelka USB z Rodmi po chwili kamerka normalnie się wyłącza?, na pewno tak gdyż nie posiada własnego wbudowanego akumulatorka, przyczyną jest gniazdo "zapalniczki" które  ma podłączone zasilanie na stałe mimo wyłączonego silnika - a jest tak w Focusach - elektryk powinien zmienić podłączenie kabelków w gnieżdzie by odcinało napięcie po wyłączeniu stacyjki

Edytowane przez lucas7911
Mały błąd
  • Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...