tpawel Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 OMG se post. Też miałem ostatnio z nimi do czynienia. 2x dłużej niż China postem. To może poszukam u kogoś innego
kulig007 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Panowie kupował ktoś tutaj na ali plecki do mi4 drewniane? http://www.aliexpress.com/item/Official-Original-Wood-Case-for-Xiaomi-Mi4-Bamboo-Back-Battery-Cover-for-Xiaomi-Mi-4-Housing/32498705681.html?spm=2114.13010208.99999999.261.oyc7pg Feedback dobry, ale czy sa na 100% drewniane, niby niektóre komentrze pisza ze drewno inne ze plastik, wiadomo oryginaly tez w srodku maja plastik a na zewnątrz drewno, nie wiem czy po prostu kupujący nie wiedza o tym czy naprawdę cale to plastik? Bo raczej na 90% oryginalne nie sa, tak mi siewydaje przynajmniej. Brałem od niego. Przyszło dość szybko. Plecki porządnie zapakowane w kartonowe opakowanie. Jak na zamiennik, jest ok. Chociaż plecki bambusowe, były trochę źle wycięte i musiałem spiłować górną część obudowy, żeby spasować idealnie. Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk
Nezumi Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Tia... Jeżeli chcecie coś teraz kupować z Alie, to się upewnijcie, że nie idzie to SE Post... od 18 kwietnia mam info, że jest w drodze do Polski i coś dolecieć nie może... 1 godzinę temu, Redmi2 napisał: Ale drewno po wierzchu czy plastik? Bo w srodku wiadomo ze plastik. Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka masz cienką warstwę drewna na wierzchu, lakierowane.
tpawel Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Znalazłem plecki z dobrym feedbackiem i wysyłka China post http://s.aliexpress.com/jIVZfARr ( sorry za link do mobilnej) Niby wysyłka 2$,ale na jedno wychodzi bo plecki są za 5$
tpawel Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Tylko ta przesyłka China post, kupiłem. Wyszło przez apke mobilną 30,30. Zobaczy się jak przyjdzie
kulig007 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Eee nie ma co narzekać. Ja tam z China Post nigdy dłużej niż miesiąc nie czekałem A w sumie za ~5 zł więcej miałbyś Singapure Post (ten przewoźnik dla mnie top one). Do Polski w 5 dni. Tylko oczywiście łaskawa Poczta Polska zawsze trzyma przesyłkę te 7-10 dni zanim listonosz zapuka, k**wa. Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk
tpawel Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Źle mnie zrozumiałeś. Dla mnie China post to mega zaleta. Nigdy mi dłużej niż 2 tyg od momentu wysłania nie szło. Sweden post, czy już nie daj Boże malesia post omijam szerokim łukiem
kulig007 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Aaa, o to chodziło. To tak, zgodzę się Sweden Post też zostawię bez komentarza. Bo tyle co się naczekałem i nawkur***łem to głowa mała. Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk
kulig007 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Mam oryginał od Xiaomi i te zamienniki. Moim zdaniem nie warto dopłacać do oryginału. Widać delikatnie różnicę w drewnie (jakości) oczywiście na korzyść oryginału... Ale w tej cenie mam dwa panele, które spokojnie przetrwają cały okres użytkowania Mi4. Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk
PurpleHaze Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) @kulig007 Cytat A w sumie za ~5 zł więcej miałbyś Singapure Post Na jakiej aukcji takie cuda? W sensie szybka dostawa. Edytowane 4 Maja 2016 przez PurpleHaze
tpawel Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 @kulig007 A w sumie za ~5 zł więcej miałbyś Singapure Post Na jakiej aukcji takie cuda? W sensie szybka dostawa. Jak się majfrend nie ociąga to w dwa tygodnie China postem na spokojnie paczki do mnie dochodzą. Po wielu przygodach z innymi tanimi przewoźnikami już tylko kupuje z China Post. Wiadomo, fedexy,DHL to już jak na biegu coś potrzeba, ale to koszt ok 20$. Wtedy przychodzi w 3-4dni od wysylki
damian12332146 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Przyszły moje plecki Latte Wood z aliexpress. 19 dni Sweden Post. Pasują tak samo dobrze jak plastikowe. Bardzo przyjemne w dotyku. Wyglądają całkiem ładnie, ale tylko gdy się spojrzy od tyłu. Patrząc z boku mam wrażenie, że zupełnie nie pasuje ten brąz do czarnej ramki.
Iwan Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Jak z aparatem po założeniu drewnianych plecków? Czy nie odstaje bardziej niż przy oryginalnej klapce? Nie chciałbym go zarysować.
daniel.wu Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Jest tak samo jak w przypadku zwykłych pleckow. Napisane z Xiaomi Mi4 3GB RAM 16GB LTE
tpawel Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 W piątek wysłał. Tzn pierwsze trackingi były wcześniej, ale od Chińczyków wyszlo w piątek. Jak dobrze pójdzie to jutro wer Warszawa, a w piątek w domu;)
tpawel Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 I tak nie masz jeszcze telefonu Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Moje plecki z: http://www.aliexpress.com/item/Original-Wood-Case-for-Xiaomi-Mi4-Bamboo-Back-Battery-Cover-for-Xiaomi-Mi-4-Housing-Replacement/32351589183.html właśnie przyszły, pasują idealnie, wyglądają i "budową" nie różnią się od tych, które kupiłem na XFS. W sumie paczkę wysłali 2-3h od złożenia zamówienia, paczka szła od 13 kwietnia do 10 maja, także prawie miesiąc, Sweden Post nie polecam...
dzetar Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 6 godzin temu, Nezumi napisał: Moje plecki z: http://www.aliexpress.com/item/Original-Wood-Case-for-Xiaomi-Mi4-Bamboo-Back-Battery-Cover-for-Xiaomi-Mi-4-Housing-Replacement/32351589183.html właśnie przyszły, pasują idealnie, wyglądają i "budową" nie różnią się od tych, które kupiłem na XFS. W sumie paczkę wysłali 2-3h od złożenia zamówienia, paczka szła od 13 kwietnia do 10 maja, także prawie miesiąc, Sweden Post nie polecam... Echh czyli sobie poczekam bo też zamówiłem u nich jakoś na początku maja Najważniejsze, że pasują idealnie
PRzepraszam_Cie Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Gdzie można dostań NA PRAWDE oryginalne drewniane plecki ? Z tego co widze na allie aż roi sie od podróbek, znalazłem na xfs, gdzie jeszcze ?
Nezumi Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 25 minut temu, Mintaa napisał: Występuje takie cos do Mi4 ale wersji C ? Nie.
areq1987 Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Mam plecki black apricot, sprzedam, ewentualnie wymienie na white oak albo rosewood jesli ktos chetny.
daniel.wu Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 A ja pytanko skieruję do osób z bambusem. Jak okres zmęczenia tych plecków? Mam je niecały miesiąc, super hiper ekstra świetne, ale boje się, że za parę miesięcy mogą się pobrudzić, albo zetrzeć (choć oto chyba dość trudno, wnioskując po komentarzach innych osób) i ewentualnie zaopatrzę się w nowe.
Nezumi Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 26 minut temu, daniel.wu napisał: A ja pytanko skieruję do osób z bambusem. Jak okres zmęczenia tych plecków? Mam je niecały miesiąc, super hiper ekstra świetne, ale boje się, że za parę miesięcy mogą się pobrudzić, albo zetrzeć (choć oto chyba dość trudno, wnioskując po komentarzach innych osób) i ewentualnie zaopatrzę się w nowe. Miałem white oak przez rok i nadal wyglądają tak samo.. no znaczek Mi przestał błyszczeć . 1
kulig007 Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 A ja pytanko skieruję do osób z bambusem. Jak okres zmęczenia tych plecków? Mam je niecały miesiąc, super hiper ekstra świetne, ale boje się, że za parę miesięcy mogą się pobrudzić, albo zetrzeć (choć oto chyba dość trudno, wnioskując po komentarzach innych osó i ewentualnie zaopatrzę się w nowe. White Oak, czy Bambus - ZERO stresu o wytrzymałość na prawdę nie widać po nich zmęczenia Mi4 + sMIUI 5.11.5 + Tapatalk 1
asffaf Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Ładne te White oak. Chyba też zamówię. Bo latte bardziej do czarnego mi4 pasują.
OutSideR Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 zastanawia mnie tylko czemu nie maja ori pudelka, nie wygladaja na oryginal a dobrze zrobiona podrobke, lub jakoas wersje OEM, hmm do tego ta ssawka badziewna...
asffaf Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 A co ma być ze złota ssawka. Ważne ze działa i spełnia swoje zadanie. z Mi4 LTE
OutSideR Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 spokojnie sam mam takie LATTE tylko sie zastanawialem wlasnie nad oryginalnoscia
tpawel Opublikowano 27 Maja 2016 Opublikowano 27 Maja 2016 Ten pokrowiec silikonowy dobrze Ci pasuje? Mi już drugi przyszedł i co prawda jest lepszy niż gratisowy u Goldway ale też odstaje na bokach.
dominik555 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ma ktoś do odsprzedania plecki bamboo?
paviks Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Część, pytam, bo pierwszy raz zamawialem cokolwiek na aliexpres ,zobaczcie sami Czy to jest normalne aby ten status utrzymywał się tam długo? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
areq1987 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja czekam już 27 dzień na przesyłkę z Szanghaju.. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi