Jump to content
  • 0

Redmi Note 3 czy mi4c?

Question

Posted

Witajcie!

Przymierzam się kupić pierwszy telefon od xiaomi - niestety nie wiem który wybrać. Wielkość ekranu 5 jak i 5.5 mi nie przeszkadza. Natomiast zależy mi na dobrej wydajności, dobrej baterii (aktualnie mój Zenfone 2 wytrzymuje 4h SOT). Na pewno zależy mi na LTE (ale z tego co widziałem to oba telefony je obsługują).

Co polecacie - jakieś plusy / minusy?

Pozdrawiam!

Wysłane z mojego Asus Zenfone 2 ZE551ML

13 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Ja bym się bardziej skłaniał na mi4c 3/32GB. Seria redmi jest budżetowa, a MI to już premium. W tej chwili na redmi note 3 nie ma MIUI polska i na razie nie wiadomo kiedy będzie. Wszystko też zależy od kasy jaką chcesz wydać. M4c będzie droższy. Oczywiście nie skreślam rd3. W tej cenie to także bardzo dobry wybór. Jak chcesz dołożyć bierz MI4c jak nie to redmi note 3. Z obu będziesz zadowolony. Baterie mają podobnej pojemności , o szczegóły trzymania baterii poczytaj na forum.

• Like 1
  • 0
Posted

Mogę wydać do 1200zł więc chyba MI4C uda mi się za tyle wyrwać ;) Dzięki za opinię

• 0
Posted
Mogę wydać do 1200zł więc chyba MI4C uda mi się za tyle wyrwać Dzięki za opinię

Spokojnie. Na xiaomiforsale jest chyba za jakieś 268 euro.

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka

• 0
Posted

Podepnę się: mam obecnie dylemat czy wziąć Mi4c (ok. $ 223) czy Redmi Note 3 Pro (ok. $ 235)? Oba 3/32 GB. Nie do końca przekonuje mnie wielkość i waga RN3, wydaje mi się, że będzie za duży. Na telefonie nie gram, więc 78 k w antutu jest mi raczej po nic. W sumie zależy mi tylko na tym, żeby miał bezproblemowy soft, który można sobie wrzucić, najlepiej spolszczony. Który byście wybrali?

• 0
Posted

Dzięki.  Doczytałem,  że Mi4c nie ma romu global. To jakiś problem? Soft jest w 100% spolszczony? 

• 0
Posted

A co właściwie przemawia za mi4c? Bo na papierze RMN3 PRO wygląda lepiej. A Cena porównywalna.

Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka

• 0
Posted

W wątku jest mowa o RN3. A co jeśli porownamy RN3Pro do Mi4c? Mam już RN3Pro i szukam czegoś dla narzeczonej. Albo w ogóle co polecacie w przedziale do 1200zl

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 0
Posted
12 godzin temu, bartaspoz napisał:

W wątku jest mowa o RN3. A co jeśli porownamy RN3Pro do Mi4c?

W tytule wątku tak, ja wyżej pytałem o RN3 Pro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...