RadekKw Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Używam klawiatury Multiling zamiast Google. Czyli Multiling ustawiłem klawiaturą domyślną. W momencie pojawienia się klawiatury, czyli podczas pisania pojawia się w powiadomieniach systemowych (na górze) komunikat: zmień klawiaturę. Nie wiem jak go wyłączyć. Standardowa metoda typu: ukryj powiadomienia tej aplikacji jest nieaktywna. Czy ktoś wie jak to wyłączyć?
Acid Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Nie ma takiej możliwości. Wysłano z MI Note
ZduneX25 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 To jest natywna opcja androida, było jest i będzie w belce.
delusdb Opublikowano 10 Grudnia 2015 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja też tak miałem. Korzystam z google a że Xperia jest w romie to też pojawiał się komunikat. Wyłączył em klawiaturę Xperia w aplikacjach i problem znikł. USTAWIENIA -> APLIKACJE -> WSZYSTKIE -> I wyłącz te której nie korzystasz Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bartosz_o Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Witam na forum. Przepraszam, że odkopuje temat blisko sprzed roku, ale u mnie na początku nie było tego powiadomienia na belce (telefon mam tydzień - od razu zainstalowałem swiftkey) - teraz pojawia się jak koledze na samej górze.
Lex Luthor Opublikowano 14 Października 2016 Opublikowano 14 Października 2016 Też używam Swiftkey - w ustawieniach aplikacji wyłącz klawiaturę Xperia oraz klawiaturę Google. Jeżeli nie ma opcji wyłączenia tej ostatniej to odinstaluj aktualizacje - wtedy pojawi się opcja wyłącz.
Rekomendowane odpowiedzi