mnetzimny Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam Jak w tytule , bateria wytrzymuje mi maks 3 godziny jak gram non stop (nawet nie są to gry w 3D), albo jak przeglądam www . Jak np. gram to wyłączone mam wszystko, bez BT , synchronizacji, itp. wyświetlacz rozjaśniony na maks 40 % . Jak robiłem test w 3dmarku, to po pełnych czterech testach potrafiło mi zużyć 40 % baterii . Jak przeglądam WWW to wiadomo tylko przesył danych . Rom to 5.10.29, ale działo to się już od początku telefonu, na fabrycznym romie . Bateria była od nowości ładowana jak spadła do 15 %, i wyświetlił się komunikat "podłącz ładowarkę" Czego to może być wina ??
galakty Opublikowano 5 Listopada 2015 Opublikowano 5 Listopada 2015 3 godziny w gry to akurat normalne.
hhunter22 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 podpinam się pod temat bo też o baterii. bateria ładuje się do 100%. odłączam telefon, leży powiedzmy sobie tak nie używany 20min i bateria spada do 90%... mnetzimny - 3h granie rozwala mi nawet baterie w LG G2 i nexusie 7 2013. Note 2 ma dużo słabsza baterie wg mnie (w porównaniu z G2) wiec nawet na nim nie grywam. dużo rozmawiam przez tel więc i tak szybko mi bateria leci.
d3tr0 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Przez 20min 10% to bardzo dużo, coś ci nie pozwala uśpić telefonu. U mnie przez całą noc 8h schodzi średnio 5% chociaż kilka dni temu poszedł na całość 11%. A do tygodnia po zakupie przez noc nie schodziło nic z baterii. Bardzo nierówny jest, problemem mogą być zainstalowane aplikacje, albo nasza bateria jest taka kiepska że szybko traci swoje właściwości. Próbowałeś przywracać ustawienia fabryczne i na czysto zobaczyć jak się to prezentuje z baterią ?
hhunter22 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 własnie to wygląda tak jakby telefon się "nie doładował" do końca. nie dopisałem ze jest to za każdym razem. sytuacja ma miejsce losowo.
Rekomendowane odpowiedzi