bololabich Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Podczas ostatniej aktualizacji z oficjalnego MIUI 5.10.22 na 5.10.29, telefon ściagnął mi cały rom. W innyc fomach aktualizacje OTA były raczej małymi patchami, a nie całym romem, czy w tym modelu jest inaczej? Czy moze to przez to, że dograłem gappsy i klawiaturę xperii przez recovery?
fredek Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Rom zawsze ściąga się cały a gapps to chyba sobie dogrywasz by mieć problemy bo w miui polska już jest.
bololabich Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Nie używam MIUI Polska tylko romu od Xiaomi - nie potrzebuję żadnego spolszczenia więc wolę mieć oficjalny rom producenta. Myślałem, że przez wgranie gappsów updater wykrywa, ze rom jest zmodyfikowany i ściąga cały rom zamiast patcha.PS Drogi Acidzie - nie wiem czy Wasz rom jest oficjalny czy nie - ale skoro tak piszesz to pewnie tak jest, ale rom od xiaomi jest też oficjalny Edytowane 31 Października 2015 przez bololabich
preston2009 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Ja bym się pytał o to na forum en.miui. Wątpię by Acid odpowiadał na pytanie dotyczące ROMu nie zmodyfikowanego przez niego.
Acid Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Nie używam MIUI Polska tylko romu od Xiaomi - nie potrzebuję żadnego spolszczenia więc wolę mieć oficjalny rom producenta. Myślałem, że przez wgranie gappsów updater wykrywa, ze rom jest zmodyfikowany i ściąga cały rom zamiast patcha. PS Drogi Acidzie - nie wiem czy Wasz rom jest oficjalny czy nie - ale skoro tak piszesz to pewnie tak jest, ale rom od xiaomi jest też oficjalny No jest i co w związku z tym? Wysłano z MI Note
bololabich Opublikowano 31 Października 2015 Autor Opublikowano 31 Października 2015 Zupełnie nic Po prostu chciałem uniknąć upomnienia, że Wasz rom też jest oficjalny jak ostatnio Wracając do tematu - wiec Mi4c przy update musi pobierać cały rom?
Acid Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Jeśli rom MIUIPolska to zgodnie z instrukcją w dziale Pobierz MIUI. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi