Skocz do zawartości

Kluczowe informacje o REDMI K90 Pro Max trafiły do sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ciekawe jak ten system audio sprawdzi się w praktyce ... dobrze grające i głośne głośniki to też przydatna sprawa ... a często jest to traktowane jako zlo konieczne ... do tego fajnie wygląda na tym fonie 🙃 ekran i aparat też niczego sobie ... zacny sprzęt ... a my dalej czekamy na 17 ultre 🙃

Edytowane przez Master
Opublikowano

no lepiej mieć dobre jak byle co 🙃 ja u siebie podbijam volume softem i dopiero wtedy jest jako tako ... i tak w 15tce są w miarę przyzwoite te głośniki ... u matuli pod blokiem patologia non stop z telefonami i każden jeden jedzie co innego ... a i sam przyznam że w knajpie nad ranem nieraz fon i głośnik był potrzebny ... myślę że im user fona młodszy i że tak powiem "żywszy" to bardziej z tego będzie korzystać 🙃 ja stary już i do niczego a też bym nie pogardził ... ogólnie na jakość audio zwracam uwagę - vide LG V30 ... dobrze wspominam ten sprzęt ...

Opublikowano

a zaraz będzie kolejna 17tka i seria 17t ... 🙃 ciekawe ile osób planujących zakup 15t zaczekać na 17t ... a i nie wiadomo czy nie puszcza jeszcze 17s 🙃

Opublikowano

@Master myślę, że będzie też 17 s Max Pro. Chyba inżynierowie Xiaomi oci******* i co tydzień nowy model. Tylko po co ? Ja siedzę na mojej 14 Ultra i na razie nie mam zamiaru się rozwijać...... Za chwilę będzie  w smartfonie 500 MP tylko w jakim celu ?

Opublikowano

czyli podsumowując - mamy zwykła 17 potem 17 pro ... potem 17 pro max ... dojdzie niedługo 17 ultra ... potem 17t i 17t pro ... no i pewnie jeszcze 17s - tu pytanie tylko w jakich wariantach ... 🙃 do tego są jeszcze redmi i poco ... noty X i F ... oby tylko nie zaczęli tego jeszcze segregować po sofcie / możliwościach ... co już było zresztą gdzieś wspomniane jako plotka / przeciek ... na razie na 200 się zatrzymało ... pewnie kwestia czasu 🙃

Opublikowano

Pytanie, czy sa opanować taką liczbę wydawanych modeli i aktualizacji w miarę regularnej do niego — szczerze wątpię. Wspomnę mój przykład jedynego mojego telefonu Samsunga Galaxy A55 5g e-sim, w ciągu miesiąca dostałem najpierw aktualizacje do One Ui 7, A 15, a dwa tygodnie temu One UI 8 i Android 16. Gdyby nie ekipa z forum to @Master, mimo że mamy flagowe modele Xiaomi to nowy soft, co nie daj Boże przez operatora, dostawalibyśmy co pół roku. Metoda chyba mniej modeli a bardziej dopracować soft niż odwrotnie.