kris68 Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Mam Redmi 12 z Mediatekiem. Bootloader sciagniety. Jak dostac sie na ten platny Parteon i zasponsorowac zeby pobrac nowy soft. Dawno tego fona nie uzywalem nie moge znaleźć informacji. prosze bardzo o pokierowanie - link. Dziekuje.
0 MariiFit Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 https://www.patreon.com/xiaomieuWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) tam Krzysiek jak weźmiesz ta subskrypcję to jak pisałem już - nie wiem czy tam będą dostępne linki do pobrania ... możliwe że trzeba do nich napisać przez jakiś kontakt który tam będzie podać jaki to fon i oni podesla wtedy link ... tu już kilka osób z tego korzystało bo pisaliśmy w temacie ale nie pamiętam kto ... jak znajdę zawodnika to podeślę w razie co Ci napisze jak to wygląda w praktyce ... https://miuipolska.pl/forum/topic/62592-poco-x6-5gx6-pro-5g-dyskusja-ogólna-wątek-zbiorczy/page/6/#comment-653342 napisz w razie co do @Black75 Edytowane 30 Listopada 2024 przez Master
0 kris68 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 Juz mam ale nie moge znalezc nazwy kodowej tego fona : myslalem ze topaz - ktos wie ??
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Redmi 12 to fire. MediaTeki z procesorami Helio nie są wspierane przez xiaomi.eu w ogóle.
0 kris68 Opublikowano 30 Listopada 2024 Autor Opublikowano 30 Listopada 2024 Mozliwe zeby do fire nie było na Parteonie żadnego softu - szukam , szukam nazw kodowych wszystko jest : fire nie ma ??
0 Master Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 a właśnie to co napisał pan Kacper ... zapomniałem Ci o tym napisać na prive że mediateki owszem ale tylko dimensity ... tam oni te romy robią albo na bazie globali albo na bazie chińskich romow ...
Pytanie
kris68
Mam Redmi 12 z Mediatekiem. Bootloader sciagniety. Jak dostac sie na ten platny Parteon i zasponsorowac zeby pobrac nowy soft. Dawno tego fona nie uzywalem nie moge znaleźć informacji. prosze bardzo o pokierowanie - link. Dziekuje.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi