kris68 Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Mam Redmi 12 z Mediatekiem. Bootloader sciagniety. Jak dostac sie na ten platny Parteon i zasponsorowac zeby pobrac nowy soft. Dawno tego fona nie uzywalem nie moge znaleźć informacji. prosze bardzo o pokierowanie - link. Dziekuje.
MariiFit Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 https://www.patreon.com/xiaomieuWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Master Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 (edited) tam Krzysiek jak weźmiesz ta subskrypcję to jak pisałem już - nie wiem czy tam będą dostępne linki do pobrania ... możliwe że trzeba do nich napisać przez jakiś kontakt który tam będzie podać jaki to fon i oni podesla wtedy link ... tu już kilka osób z tego korzystało bo pisaliśmy w temacie ale nie pamiętam kto ... jak znajdę zawodnika to podeślę w razie co Ci napisze jak to wygląda w praktyce ... https://miuipolska.pl/forum/topic/62592-poco-x6-5gx6-pro-5g-dyskusja-ogólna-wątek-zbiorczy/page/6/#comment-653342 napisz w razie co do @Black75 Edited November 30, 2024 by Master
kris68 Posted November 30, 2024 Author Posted November 30, 2024 Juz mam ale nie moge znalezc nazwy kodowej tego fona : myslalem ze topaz - ktos wie ??
Kacper Skrzypek Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Redmi 12 to fire. MediaTeki z procesorami Helio nie są wspierane przez xiaomi.eu w ogóle.
kris68 Posted November 30, 2024 Author Posted November 30, 2024 Mozliwe zeby do fire nie było na Parteonie żadnego softu - szukam , szukam nazw kodowych wszystko jest : fire nie ma ??
Master Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 a właśnie to co napisał pan Kacper ... zapomniałem Ci o tym napisać na prive że mediateki owszem ale tylko dimensity ... tam oni te romy robią albo na bazie globali albo na bazie chińskich romow ...
Recommended Posts