Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam Redmi 12 z Mediatekiem. Bootloader sciagniety. Jak dostac sie na ten platny Parteon i zasponsorowac zeby pobrac nowy soft. Dawno tego fona nie uzywalem nie moge znaleźć informacji. prosze bardzo o pokierowanie - link. Dziekuje.

Posted (edited)

tam Krzysiek jak weźmiesz ta subskrypcję to jak pisałem już - nie wiem czy tam będą dostępne linki do pobrania ... możliwe że trzeba do nich napisać przez jakiś kontakt który tam będzie podać jaki to fon i oni podesla wtedy link ... tu już kilka osób z tego korzystało bo pisaliśmy w temacie ale nie pamiętam kto ... jak znajdę zawodnika to podeślę w razie co Ci napisze jak to wygląda w praktyce ...

https://miuipolska.pl/forum/topic/62592-poco-x6-5gx6-pro-5g-dyskusja-ogólna-wątek-zbiorczy/page/6/#comment-653342

napisz w razie co do @Black75

Edited by Master
Posted

Mozliwe zeby do fire nie było na Parteonie żadnego softu - szukam , szukam nazw kodowych wszystko jest : fire nie ma ??

Posted

a właśnie to co napisał pan Kacper ... zapomniałem Ci o tym napisać na prive że mediateki owszem ale tylko dimensity ... tam oni te romy robią albo na bazie globali albo na bazie chińskich romow ...