Muzyk Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ktoś z was się skusił na instalacje ? Jak wrażenia? Przeglądając internety jakoś mało informacji nt. bety dostarczanej oficjalnie przez Xiaomi.
Master Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Godzinę temu, Muzyk napisał(a): Ktoś z was się skusił na instalacje ? Jak wrażenia? Przeglądając internety jakoś mało informacji nt. bety dostarczanej oficjalnie przez Xiaomi. a pisałem już o tym jakiś czas temu ... bety są na niektóre modele ... tylko to oryginalny chiński rom więc trza by zrobić na nim locka albo bawić się w roota / magiska 🙃 tak więc ja na razie podziękuję ... ale Xiaomi eu na pewno ma te romy bo nawet ostatnio coś było portowane z niego ... chociażby apka SMS która i tak poszła won z powodu problemów i był reupload romow z wersja pod andka 14 ... tam przy którejś becie było o tym wspomniane - jak znajdę to podeślę 🙃 ps. możliwe że są i inne apki już z tej wersji na 15 ... i działają dobrze ... tylko z tymi SMS był problem ... Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Master
Muzyk Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2024 4 minuty temu, Master napisał(a): a pisałem już o tym jakiś czas temu ... bety są na niektóre modele ... tylko to oryginalny chiński rom więc trza by zrobić na nim locka albo bawić się w roota / magiska 🙃 tak więc ja na razie podziękuję ... ale Xiaomi eu na pewno ma te romy bo nawet ostatnio coś było portowane z niego ... chociażby apka SMS która i tak poszła won z powodu problemów i był reupload romow z wersja pod andka 14 ... tam przy którejś becie było o tym wspomniane - jak znajdę to podeślę 🙃 jest normalnie beta na globala, stad moje pytanie.
Master Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) 8 minut temu, Muzyk napisał(a): jest normalnie beta na globala, stad moje pytanie. no tak ... ale wątpię że Xiaomi eu się bawi ta wersja jak ma dostępny oryginalny chiński rom ... chociaż kto wie ... trzeba by tam u nich na forum o to podpytać myślę ... ja osobiście czekam na pierwszego załoganta który pójdzie dobrowolnie na ścięcie 🙃 i da znać jakie biedy doświadcza ... ja spokojnie czekam na swoją 15 pro i hyperos 2.0 na andku 15 ... oczywiście custom tailored by Xiaomi EU 🙃 Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Master
Master Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 pewnie że tak ... ale na pewno softem z 15 już tam się bawi ekipa Xiaomi eu ... może pan Kacper w wolnej chwili wrzuci tu jakieś ciekawe info odnośnie tych beta romów ... w sumie Xiaomi ma jeszcze dużo czasu z tym na zabawę - premiera 15tek gdzieś w połowie października więc do końca września powinni mieć to już przygotowane na premierę ... w sumie 3 miesiące ... i dużo i mało 🙃
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Czerwca 2024 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Nie bawimy się tymi betami, czekamy na ostateczne ROM-y.
Muzyk Opublikowano 13 Lipca 2024 Autor Opublikowano 13 Lipca 2024 45 minut temu, don_kamillo napisał(a): @MuzykI co, instalowałeś tę betę? Nie
don_kamillo Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 (edytowane) No a ja chciałem zaryzykować. Pobrałem ten plik z tego wątku Xiaomi 14, Xiaomi 13T Pro, and Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 are available for Android 15 Beta 2 Developer Preview Program. https://new.c.mi.com/global/post/1032451 Ale mam komunikat jak na screenie. Rozumiem, że jak mam wersję EEA, to nie zainstaluję global? Edytowane 14 Lipca 2024 przez don_kamillo
FromWP Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 Zwykłego globala na EEA nie zainstalujesz. Dwa że chyba trzeba być zarejestrowanym betatesterem.
don_kamillo Opublikowano 14 Lipca 2024 Opublikowano 14 Lipca 2024 No niby jestem, ale i tak nie działa. Trudno, poczekam na zgodę na odblokowanie BL.
Rekomendowane odpowiedzi