Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś z was się skusił na instalacje ?

Jak wrażenia? 

Przeglądając internety jakoś mało informacji nt. bety dostarczanej oficjalnie przez Xiaomi.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Muzyk napisał(a):

Ktoś z was się skusił na instalacje ?

Jak wrażenia? 

Przeglądając internety jakoś mało informacji nt. bety dostarczanej oficjalnie przez Xiaomi.

a pisałem już o tym jakiś czas temu ... bety są na niektóre modele ... tylko to oryginalny chiński rom więc trza by zrobić na nim locka albo bawić się w roota / magiska 🙃 tak więc ja na razie podziękuję ... ale Xiaomi eu na pewno ma te romy bo nawet ostatnio coś było portowane z niego ... chociażby apka SMS która i tak poszła won z powodu problemów i był reupload romow z wersja pod andka 14 ... tam przy którejś becie było o tym wspomniane - jak znajdę to podeślę 🙃 

ps. możliwe że są i inne apki już z tej wersji na 15 ... i działają dobrze ... tylko z tymi SMS był problem ...

Screenshot_2024-06-27-12-39-01-206_com.android.chrome.jpg

Edytowane przez Master
Opublikowano
4 minuty temu, Master napisał(a):

a pisałem już o tym jakiś czas temu ... bety są na niektóre modele ... tylko to oryginalny chiński rom więc trza by zrobić na nim locka albo bawić się w roota / magiska 🙃 tak więc ja na razie podziękuję ... ale Xiaomi eu na pewno ma te romy bo nawet ostatnio coś było portowane z niego ... chociażby apka SMS która i tak poszła won z powodu problemów i był reupload romow z wersja pod andka 14 ... tam przy którejś becie było o tym wspomniane - jak znajdę to podeślę 🙃 

jest normalnie beta na globala, stad moje pytanie.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Muzyk napisał(a):

jest normalnie beta na globala, stad moje pytanie.

no tak ... ale wątpię że Xiaomi eu się bawi ta wersja jak ma dostępny oryginalny chiński rom ... chociaż kto wie ... trzeba by tam u nich na forum o to podpytać myślę ... ja osobiście czekam na pierwszego załoganta który pójdzie dobrowolnie na ścięcie 🙃 i da znać jakie biedy doświadcza ... ja spokojnie czekam na swoją 15 pro i hyperos 2.0 na andku 15 ... oczywiście custom tailored by Xiaomi EU 🙃

Edytowane przez Master
Opublikowano

pewnie że tak ... ale na pewno softem z 15 już tam się bawi ekipa Xiaomi eu ... może pan Kacper w wolnej chwili wrzuci tu jakieś ciekawe info odnośnie tych beta romów ... w sumie Xiaomi ma jeszcze dużo czasu z tym na zabawę - premiera 15tek gdzieś w połowie października więc do końca września powinni mieć to już przygotowane na premierę ... w sumie 3 miesiące ... i dużo i mało 🙃

• 3 tygodnie później...