UncleGreg Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Witam, Zauważyłem dziś niepokojący przypadek w moim egzemplarzu, otóż gdy poruszę (lekko szturchnę) telefonem w dłoni da się usłyszeć w prawym górnym rogu telefonu poruszającą się część. Pierwsze co mi do głowy przyszło że jest to element stabilizacji aparatu, ale aby potwierdzić tą tezę muszę spytać czy u was także coś takiego występuje?
UncleGreg Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Na pewno? Wydaję mi się że "Brzęczy" po przeciwnej stronie niż slot sim? No ale ok, dzięki
Acid Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 To normalne. Weź do ręki telefony innych producentów i też będziesz miał tu i tam takie dźwięki. To jest optyka aparatu raczej. Wątpię by simy w Note były tak luźno. Wysłano z MI Note
UncleGreg Opublikowano 13 Września 2015 Autor Opublikowano 13 Września 2015 Tackę sim wyciągnąłem i nie zmieniło to nic. Także sądzę że może to być element stabilizacji w aparacie, no ale mimo wszystko nadal jest to niepokojące bo dosyć głośno "lata" ta część?
Acid Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Słuchaj. Udzielilismy odpowiedzi. Wszystko jest w porządku z telefonem. Wysłano z MI Note
Rekomendowane odpowiedzi