ZduneX25 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 HyperOS Global: pierwsze modele, nowości w systemie i zmiany w odblokowywaniu bootloaderaCzytaj dalej > 1
Master Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 czyli jednak mieszają też w globalach ... pamiętam że jak info o tym się pojawiło (dla mi 14) to były już przypuszczenia że będzie to zrobione też dla innej dystrybucji niż ichnia lokalna ... tu ciekawe jest to w jaki sposób to zrobią dla użytkowników europejskich bo - jak to też zostało zauważone w artykule - trudno np. wymagać od klienta europejskiego żeby miał nabite levele na ich community czy posiadał chińskie dokumenty czy tam wydane karty płatnicze ... trzeba to skomplikować w inny sposób i tu mają jeszcze pole do popisu 🙃 w każdym razie lekko łatwo i przyjemnie już było ... 🙃
Netoper Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Z tym community to jest tak czy piszesz na polskim czy ichniejszym to lewel się ogólnie nabija,.Zanim zrobili podziały na regionalne to na ichniejszym miałem piąty, jak wystartowało polskie to dobiłem na nim do siódmego.Inna sprawa że obecnie od jakiegoś czasu na naszym polskim są jakieś dziwne ruchy, z wydżwieku postów przebija że zostali porzuceni.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 2 godziny temu, Netoper napisał(a): Z tym community to jest tak czy piszesz na polskim czy ichniejszym to lewel się ogólnie nabija,. Zanim zrobili podziały na regionalne to na ichniejszym miałem piąty, jak wystartowało polskie to dobiłem na nim do siódmego. Inna sprawa że obecnie od jakiegoś czasu na naszym polskim są jakieś dziwne ruchy, z wydżwieku postów przebija że zostali porzuceni. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka czyli te lokalne community byly / sa w jakis sposob powiazane z tym ich glownym? jesli tak to nie wiedzialem ... w ogole zrobili z tym zamieszania a i mozliwe ze nie powiedzieli jeszcze ostatniego slowa zobaczymy jak temat sie rozwinie bo czytalem juz w kilku miejscach ze na unlocka tez nie zawsze daja zgode a kiedys to w sumie byla formalnosc - tyle ze trzeba bylo swoje odczekac ...
Puma2012 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 No właśnie, jak to będzie zrobione na wersji EU. Obecnie mamy podział na kilka wersji niby tego samego.
Netoper Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 Do któregokolwiek community loguje się kontem Xiaomi, więc level jest przypisywany do danego konta a nie do danego regionalnego community.Przynajmniej ja to tak rozumiem.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 4 godziny temu, Netoper napisał(a): Do któregokolwiek community loguje się kontem Xiaomi, więc level jest przypisywany do danego konta a nie do danego regionalnego community. Przynajmniej ja to tak rozumiem. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka No właśnie nie. Nie jest tak. Polska vs Global:
Netoper Opublikowano 19 Grudnia 2023 Opublikowano 19 Grudnia 2023 No to lipa jakaś. Teraz sprawdziłem, mam tam (global) posty z 2017 r ale tylko 10 i to tylko te avensomy itp i level 2, a na bank był 5.To by wychodziło że przenieśli level na PL , ale co z pozostałymi postami , przeca tam byłem w grupie testerów i twórców motywów i w pytę merytorycznych postów miałem, nawet medale wsiąkły za konkursy i aktywność.Jedyne co się zgadza/pokrywa to ilość dni i avatar. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi