Master Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) mi 14 - instalacja z wipe data - wersja 11.17 znajomy na bootlopa na fastboocie ... ponowna instalacja nie poprawia sytuacji wrzucenie prze update też nie - czy jedyne rozwiązanie tutaj to wgranie czystego romu CN przez miflasha i potem ponowna instalka z wipe data? bo to prawdopodobnie załatwia sprawę ... ewentualnie czy może pobrać wcześniejszą wersję 11.8? bo to też jakaś opcja ... Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Master
Netoper Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Wrzuć CN żeby telefon wrócił do życia i potem EUWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 3 minuty temu, Netoper napisał(a): Wrzuć CN żeby telefon wrócił do życia i potem EU Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka tak bedziemy kombinowac
Master Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 udalo sie to u niego ogarnac ... wskoczyla wersja CN ... na razie nie wrzucamy xiaomi eu - od razu jutrzejsza wersje zapodamy ... a tak przy okazji -> jak wyglada w 14tkach zapodanie TWRP -> robimy z komendą boot a potem zapisujemy juz w twrp jako flash current czy dajemy komende flash? Nie wiem jak tu sprawa z tymi slotami wyglada ... obadam temat za jakis czas bo w cholere zajety jest z robota -> ale tak podpytam od razu
mateo912 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 30 minut temu, Master napisał(a): udalo sie to u niego ogarnac ... wskoczyla wersja CN ... na razie nie wrzucamy xiaomi eu - od razu jutrzejsza wersje zapodamy ... a tak przy okazji -> jak wyglada w 14tkach zapodanie TWRP -> robimy z komendą boot a potem zapisujemy juz w twrp jako flash current czy dajemy komende flash? Nie wiem jak tu sprawa z tymi slotami wyglada ... obadam temat za jakis czas bo w cholere zajety jest z robota -> ale tak podpytam od razu Na razie chyba jeszcze nie ma twrp.na androida 14?
Master Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 34 minuty temu, mateo912 napisał(a): Na razie chyba jeszcze nie ma twrp.na androida 14? widzialem ze sa ... przynajmniej dla mi 14 ... w pobierz rozwojowe tam nawet link do tego jest ...
Test Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Jakby co, to na najnowszym DEV 11.27 dla Xiaomi 13 ikony statusu powiadomień w trybie classic nadal nieogarnięte, czyli białe kwadraciki, ale przynajmniej aplikacje przestały się wywalać. Płatności na dzień dobry nie działają, jednak nie czyściłem danych walletu, po prostu zaktualizowałem felerny poprzedni rom. Z tego co pamiętam, to na poprzednim wyczyściłem dane i chwile działały, ale to jak wiadomo chwilowy stan i nie ma co się łudzić, że Google przestanie z tym walczyć, więc nie widzę sensu na przyszłość zgłaszania tego jako problem w romie, po prostu tak już zostanie. Poza tym chyba reszta działa sprawnie. Pozdrawiam.
Master Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 4 godziny temu, Test napisał(a): Jakby co, to na najnowszym DEV 11.27 dla Xiaomi 13 ikony statusu powiadomień w trybie classic nadal nieogarnięte, czyli białe kwadraciki, ale przynajmniej aplikacje przestały się wywalać. Płatności na dzień dobry nie działają, jednak nie czyściłem danych walletu, po prostu zaktualizowałem felerny poprzedni rom. Z tego co pamiętam, to na poprzednim wyczyściłem dane i chwile działały, ale to jak wiadomo chwilowy stan i nie ma co się łudzić, że Google przestanie z tym walczyć, więc nie widzę sensu na przyszłość zgłaszania tego jako problem w romie, po prostu tak już zostanie. Poza tym chyba reszta działa sprawnie. Pozdrawiam. A dałbyś radę przetestować te płatności? Czy to działa? Tam puścić tego integrity testa i sprawdzić czy nie wywala tego komunikatu w GW o braku zabezpieczeń? Też czy z smsami jest wszystko ok? Tu jednej osobie bardzo na tym zależy ... Ja nie mam unlocka jeszcze u siebie i nie mogę postawić tego systemu na 14 ... A ten gość też ma 13tke
aismen Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Czy ktoś już instalował na telefonie na którym poprzednia wersja wywalała wszystko ?
aismen Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 3 godziny temu, aismen napisał(a): Zainstalowałem, teoretycznie wszystko działa ale płatności niestety nie.
[email protected] Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 A SMS działa jak trzeba już też? Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka
aismen Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 13 godzin temu, [email protected] napisał(a): A SMS działa jak trzeba już też? Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka Tak, do mnie dochodzą. 13Pro
[email protected] Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tak, do mnie dochodzą. 13ProA w poprzedniej wersji też Ci dochodziły? Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka
aismen Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) 53 minuty temu, [email protected] napisał(a): A w poprzedniej wersji też Ci dochodziły? Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka W poprzedniej nie działało nic. Wróciłem do pierwszego wydania HyperOS. Wczoraj zainstalowałem najnowsza betę. Nawet nie można zobaczyć co zmienili. Ale zmian na pierwszy rzut oka nie widzę. Płatności nie działają. Integrity checker jeden poprawny a dwa nie. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez aismen
kris68 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 W najnowszej becie v.27 wszystko dziala-dodalem 2 karty bankowe-bylem pół godziny temu w sklepie i zapłaciłem normalnie telefonem. mObywatel tez wszystko działa. Wystarczy wgrać apk. które wrzucił Kacper. Wystarczy poszukać. XiaomiEUModule_2023.12.01.apk
[email protected] Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 W najnowszej becie v.27 wszystko dziala-dodalem 2 karty bankowe-bylem pół godziny temu w sklepie i zapłaciłem normalnie telefonem. mObywatel tez wszystko działa. Wystarczy wgrać apk. które wrzucił Kacper. Wystarczy poszukać.XiaomiEUModule_2023.12.01.apkCzyli można instalować i wszytko jest w porządku? W sumie dopiero za dwa tyg może trzy będę miał możliwość zrobienia tego więc może wyjdą wersje stabilne Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka
kris68 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tak wszystko dziala - poza jednym MMS-y tych nie da się wysłać.
[email protected] Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tak wszystko dziala - poza jednym MMS-y tych nie da się wysłać.Dzięki Wysłane z mojego 2304FPN6DC przy użyciu Tapatalka
aismen Opublikowano 4 Grudnia 2023 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Po instalacji patcha płatności działają. Test intergrity 2z3. Czy Patch zadziała na mi10 ?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2023 14 minut temu, aismen napisał(a): Po instalacji patcha płatności działają. Test intergrity 2z3. Czy Patch zadziała na mi10 ? Pisaliśmy już na stronie - nie. Tzn. nie na starych ROMach. Na nowym reuploadzie tak.
Rekomendowane odpowiedzi