pl_shibby Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) Wrzuciłem ROM na Indonezję na Xiaomi 12. Mam wszystko co potrzebuje: zablokowany BL a więc działające płatności, dialer i messages od Xiaomi a nie google (w tym wbudowane nagrywanie), wifi calling działa. @Kacper Skrzypek jeszcze raz dzięki za cynk. Edytowane 22 Listopada 2023 przez pl_shibby
Tartary Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) 18 minut temu, pl_shibby napisał(a): Wrzuciłem ROM na Indonezję na Xiaomi 12. Mam wszystko co potrzebuje: zablokowany BL a więc działające płatności, dialer i messages od Xiaomi a nie google (w tym wbudowane nagrywanie), wifi calling działa. @Kacper Skrzypek jeszcze raz dzięki za cynk. Próbowałem na 12X ROM Tajwan i też miało być piękne, ale niestety nie działa VoWifi i VoLte w sieci Plus, bo domyślne moduły ustawione są na inne sieci i niestety na oficjalnym ROM'ie nie da się wejść i zmienić ustawień modułów. W Orange działa, a innych nie sprawdzałem. Edytowane 22 Listopada 2023 przez Tartary
Netoper Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zobacz jak będzie z indonezyjskim romem.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Tartary Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 16 minut temu, Netoper napisał(a): Zobacz jak będzie z indonezyjskim romem. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Dla 12X z tego co wiem to nie ma z Indonezji
pl_shibby Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 @Tartary ja mam właśnie Orange i nju i działa mi zarówno volte jak i vowifi. Tajwanu nie sprawdzałem.
Tartary Opublikowano 22 Listopada 2023 Opublikowano 22 Listopada 2023 14 minut temu, pl_shibby napisał(a): @Tartary Orange i nju i działa Tak, pisałem, że Orange działa, a nju to też Orange. Plus trzeba zmieniać moduł i play pewnie również, a na oryginalnym raczej ciężko dostać się do modyfikacji modułów. Przynajmniej ja nie znam takiej metody, ale jak ktoś zna to chętnie się dowiem.
abc00 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Opublikowano 3 Grudnia 2023 Tak z ciekawości zamówiłem Mi Band 7 z NFC i tu też wesoło - w Zepp Life (dawny Mi Fit) z którego korzystałem nie idzie dodać karty więc trzeba migrować do Mi Fitness, tam karta się dodaje, ale nie ma mojego motywu (skórki) i pogoda nie działa przy wyłączonej lokalizacji... Hmm wszystkiego mieć nie można i w sumie z lekka kiszka...
Rekomendowane odpowiedzi