Skocz do zawartości
  • 0

Problem z uzyskaniem odblokowania bootloadera w Xiaomi 13 5G.

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj przyszedł Xiaomi 13 5G 8/256 oczywiscie sterowniki zainstalowane nie ma wykrzykiników i nie mogę przejść opcji unlock żeby odliczalo te 168h. Probowane i na uruchomionym fastboocie jak i na uruchomionym fonie. Najnowszy miflash. Nie da sie tego na zdjęciu ponizej przeskoczyć. Bardzo prosze o jakąs pomoc bo telefon extra a to co zawsze robilem nie dziala. Dwa kable sprawdzone i wszystkie wyjscia usb w komputerze.

Screenshot_2.jpg

Nie ma opcji wcisnięcia klawisza uNLOCK bo jest wyszarzony. Wszystko przelecialem jak napisalem, są najnowsze sterowniki, najnowszy miflash na starszym tez probowalem, zadnego wykrzyknika w menedżerze urządzeń, windows widzi smartfona i da się w niego wejsc, wlaczylem wylaczenie bootloadera, debugowanie usb, skojarzylem konto z telefonem i wszystko na nic. Unlock zawsze jest wyszarzony. Bardzo serdecznie proszę niech ktoś pomoze jezeli zna powod.

Edytowane przez kris68

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Piszę to poważnie, bo Cię szanuję. Bardzo dziękuję Panie Kacprze, jest Pan rewelacyjny, pomogło. Wreszcie nie jest wyszarzone a do poczekania zostało 161h. Wczoraj a właściwie dzisiaj siedziałem nad tym do 2.30, a dziś zacząłem od 5 rano. Jesteś omnibusem. Dziękuję i Pozdrawiam. P.S. Nie wiem, czy masz 13, bo chyba 12 z opisu wynika, ale naprawdę 13 jest za***ista i wymiata. Nie żałuje kasy i iPhone niech się schowa. Wiem, bo miałem iPhone'a 14.

Idealnie ostre zdjęcie, pierwsze z tego aparatu 3,2x dzięki stabilizacji optycznej.

IMG_20230928_081814 (Kopiowanie).jpg

Edytowane przez kris68
  • 0
Opublikowano

Witam,

Redmi note 10 pro, od wczoraj próbuję odblokować, ale niestety nie pomagają żadne porady. Redmi Note 2, Mia2 lite, Redmi Note 9S udało mi się odblokować nawer nie pamietam już jak to zrobiłem a tu poległem. Jak ma ktos pomysł jak mi pomóc to bardzo proszę. U mnie wygląda to tak jak na zdjęciach.

Zrzut ekranu 2023-09-30 122237.jpg

Zrzut ekranu 2023-09-30 122352.jpg