Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

szukam kabla do ładowania ktory bedzie ładował jak orginalny z mocą 67w (kabel oczywiscie moze byc mocniejszy) 

szukam kabla 2 metrowego i tu zaczynaja sie problemy, praktycznie wszystkie maja opinie ze nie ładują z moca 67w mimo deklaracji ze powinny.

czy ktoś przerabiał temat i podzieli się wiedzą ? 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.09.2023 o 17:31, doktor napisał(a):

witam

szukam kabla do ładowania ktory bedzie ładował jak orginalny z mocą 67w (kabel oczywiscie moze byc mocniejszy) 

szukam kabla 2 metrowego i tu zaczynaja sie problemy, praktycznie wszystkie maja opinie ze nie ładują z moca 67w mimo deklaracji ze powinny.

czy ktoś przerabiał temat i podzieli się wiedzą ? 

ja dostałem 100 watowy kabel razem z ładowarką baseusa - też 100ka - żadnych problemów z ładowaniem - to jest chyba nawet kabelek bez funkcji transmisji danych no ale do ładowarki bezprzewodowej to i tak do niczego niepotrzebne 🙃 ogólnie baseus ma bardzo dobre kabelki ... już chyba nawet są wersje 240 i z transmisja dodatkowo ...

Opublikowano

Są ok (Ugreena bym jeszcze dodał), ale żaden nawet 100W nie będzie ładował z oryginalną ładowarką 67W pełną mocą. Do tego jest potrzebny oryginalny dedykowany kabel który ma dodatkowy pin w dużej wtyczce USB. Oryginalna ładowarka 67W tez ma w gnieździe dodatkowe złącze. Chyba że robią takie dedykowane kable dla Xiaomi.

Opublikowano
22 minuty temu, FromWP napisał(a):

Są ok (Ugreena bym jeszcze dodał), ale żaden nawet 100W nie będzie ładował z oryginalną ładowarką 67W pełną mocą. Do tego jest potrzebny oryginalny dedykowany kabel który ma dodatkowy pin w dużej wtyczce USB. Oryginalna ładowarka 67W tez ma w gnieździe dodatkowe złącze. Chyba że robią takie dedykowane kable dla Xiaomi.

no chyba że nie masz oryginalnej ładowarki w zestawie - jak ja w swoim chińczyku 🙃 ja wziąłem 100wke baseusa - żeby był zapas mocy do bezprzewodowki ... do tego już ma elementy oparte na azotku galu - no i kabelek był w zestawie - też miło z ich strony ... ogólnie ponad dwa lata korzystam i bardzo sobie chwalę ... a ładowanie bezprzewodowe jest super wygodne i szybkie przynajmniej w Xiaomi ... w Samsungach nawet tych nowych to chyba dalej tylko 15 watów maks ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Każda ładowarka PD pójdzie bez problemu.

Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
9 minut temu, simcold napisał(a):

Każda ładowarka PD pójdzie bez problemu.

Pytanie było o kabel do oryginalnej ładowarki 67W, a nie ładowarkę. PD  zadziała tylko nie z pełnym 67W.