Akcesoria
3 topics in this forum
-
- 1 follower
- 2 replies
- 1.2k views
Witajcie, Poszukuję źródła gdzie można kupić oryginalne etui XIaomi 13. Ja ogólnie preferuję silikonowe przezroczyste etui, bo w nich telefon wygląda najlepiej i dobrze zabezpieczają w razie upadku. Oryginalne etui Xioami 13 ma świetny balans między grubością, a ogólnym wyglądem i przede wszystkim - ma pogrubienie wokół wysepki aparatu dzięki czemu wysepka nie dotyka powierzchni na której telefon leży i chroni w razie upadku. Zamówiłem chyba z 6 różnych etui z Alixpress i większość to albo cienki badziew, albo mają bardzo grube ranty, że telefon ledwo mieści siw dłoni, albo zakrywają silikonem wysepkę aparatu co wgląda bardzo szpetnie. Oryginalne Xiaomi jest poz…
Last reply by grzeg8102, -
-
- 1 follower
- 6 replies
- 727 views
Witajcie, poszukuję etui do Xiaomi 13, z tym że etui musi być jak najbardziej "klejące" do rąk. Pełno jest etui na rynku, ale znaczna większość jest bardzo śliska, a takie mnie w ogóle nie interesują. Znacie może jakieś fajne propozycje ? Za każdą odpowiedź z góry dziękuję
Last reply by Maverick1970, -
- 6 replies
- 432 views
witam szukam kabla do ładowania ktory bedzie ładował jak orginalny z mocą 67w (kabel oczywiscie moze byc mocniejszy) szukam kabla 2 metrowego i tu zaczynaja sie problemy, praktycznie wszystkie maja opinie ze nie ładują z moca 67w mimo deklaracji ze powinny. czy ktoś przerabiał temat i podzieli się wiedzą ?
Last reply by FromWP,