brawo Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, marcin.iron napisał(a): softu pokazuje mi źle stres Po co ci zegarek skoro wiesz lepiej? Zegarek do pomiaru stresu... Litości ludzie.
marcin.iron Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 41 minut temu, brawo napisał(a): Po co ci zegarek skoro wiesz lepiej? Zegarek do pomiaru stresu... Litości ludzie. Bardziej chodziło mi o sytuację poglądową czy coś się zmienia niż, że to jest faktycznie dobry rzetelny pomiar. Nie zmienia to faktu, że wcześniej pokazywał inaczej (podobnie jak MI Band 7), a teraz jakby ma węższa skalę, więc wygląda jednak, że to błąd.
jedras75 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ok. Tak może być jak napisałeś.Tylko myślę, że najlepiej, to nic nie robić? Czekać ,aż może łaskawie coś za 6 mc. naprawią...może? Więc Ja walę w każde drzwi, w które mogę...
marcin.iron Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Ja zgłaszam wszystko gdzie mogę z nadzieją, że to pomoże na szybszą poprawkę
marcin.iron Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Ale co bym nie robił to nie działa mi odtwarzanie muzyki z zegarka. Pliki wgrane przycisk play nieaktywny. Jakby nie widział tych plików. Edit: Jak machnę palcem w górę w dół w górę ze dwa razy to widzi listę plików To działa Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez marcin.iron 1
gruniu Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Po aktualizacji nie działa mi Xiaomi Pay. Kartę miałem dodana, ale teraz jest komunikat: błąd 9004.
marcin.iron Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 U mnie działa. Ale karta dodana była po aktualizacji, może to ma jakieś znaczenie.
mediana Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Chyba łatwiej jest napisać co chodzi. XD BTW Nie lubię tych wykresów słupkowych, np. wykres pulsu (a zegarek go pokazuje z ułańską fantazją) to cały czas długie linie pionowe, nawet jak idę bardzo spokojnie, wykres liniowy trochę to uśredniał. M...
gruniu Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 godzin temu, marcin.iron napisał(a): U mnie działa. Ale karta dodana była po aktualizacji, może to ma jakieś znaczenie. Ja nawet nie mogę jej usunąć, żeby dodać od nowa. ------------------- Mam root. Usunąłem dane aplikacji i zsynchronizowalem od nowa. Już karta działa. Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez gruniu
zeno55 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Po aktualizacji nie działa mi Xiaomi Pay. Kartę miałem dodana, ale teraz jest komunikat: błąd 9004. U mnie działa. Ale karta dodana była po aktualizacji, może to ma jakieś znaczenie.Dziwne, u mnie raz dodana karta na poczatku działa cały czas mimo już dwóch aktualizacji
mediana Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Odpisali, ale oni chyba nie widzą problemu. Poniżej odpowiedź np. dlaczego nie działa Strava lub zaniża prędkość, itp., Odpisali, jakbym to tylko ja miał problem XD Hello, Greetings from Xiaomi Customer Support! This is Cora. We at Xiaomi value your trust and we apologize for the inconvenience. Rest assured that we'll assist you on this. We would be grateful if you could share your country/region with us. Based on your description, we would like to know what you mean by saying that Xiaomi scale requires a second app. Regarding the issue with Strava, please check the following aspects: 1. Please check if the Mi Fitness app can display data normally. 2. Please check if all functions of Strava are unavailable or individual. 3. Please try binding the device again. 4. Please upgrade the application to the latest version. Regarding the issue with music player and bar charts, please try restarting your watch and resetting it. If the above issues still exist, please share a video of the fault description with us. We hope the above information can help you. Best Regards Xiaomi Global Email Service Odpiszę im,
jedras75 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 U mnie podobna odpowiedź. Per@@@ą tak jakbym był idiotą i nie potrafił obsłużyć zegarka. Szkoda gadać... Na jakiego wafla całe to w sparcie, skoro gdzie nie napiszesz , to mają Cię gdzieś. Totalna porażka. Syf, sodoma i gomora.
nchapman89 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 On 4/6/2023 at 5:19 PM, ropa2 said: Ja zaś napotkałem problem z treningiem jazda rowerem, przed aktualizacja było porządku. Teraz dziwne dane przesyła zegarek do strava Did you manage to resolve this issue? I have the same issue - it's dividing the distance and average speed by 10. I've tried resetting the watch, uninstalling and reinstalling Strava and Mi Fitness, but the issue remains.
ropa2 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) Niestety nie udało się rozwiązać problemu. Trening bieganie i chodzenie wchodzą do Strava dobrze. Tylko problem z rowerem. nowy email supportu Xiaomi [email protected] Unfortunately, the problem could not be resolved. Training running and walking go into Strava well. Only problem with the bike Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez ropa2
ropa2 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Mjfriend odpisał tak: Hello, Greetings from Xiaomi Customer Support! This is Chris. We at Xiaomi value your trust and we apologize for the inconvenience. Rest assured that we'll assist you on this. We would like to inform you that Xiaomi Watch S1 needs to be bound through Mi Fitness APP, which can be searched and downloaded in the app store. iOS is also supported. We sincerely hope you will understand that it is very important to us that we provide you with the accurate and expedient resolution regarding any issue you face. However, it is always involved with compatibility issue or software drive, when it comes to none-Xiaomi related products. Thus, we would not be able to provide proper resolution. We hope the above information helps you. Best Regards Xiaomi Global Email Service If you have any other questions, welcome to visit again. Always believe that something wonderful is about to happen! Follow Twitter@XiaomiSupport to get latest product tips and service information Czyli zlewanie tematu i głupkowate odpowiedzi Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez ropa2
Jacek6207 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 W dniu 3.04.2023 o 12:19, szakal88 napisał(a): ja też nie mogę nigdzie znaleźć tej opcji Muzykę wgrywasz przez aplikację tak jak jest to napisane w zegarku przy odtwarzaczu. Ale mimo tego że wgrałem kilka utworów to nie można odtwarzać ich z pozycji zegarka.
Andy84Pl Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Muzyka Dziala i to nawet Naprawde dobrze oczywiscie wszytko zalezy od jakosci utworu co ma wplyw na glosność i jakość. Jak by co to wiadomo muzyka przez aplikacje a utwory to paluchem po tarczy do gory trzeba przeciagniac i tam sie pojawia pliki z muza. A propos problemow innych po aktualizacji nie za obserwowałem wszystko hula.W apce moze byc blad kart do nfc ale pomaga nowa instalacja apki ale jak ktos ma juz na zegarku dodana to bedzie dzialac mimo ze wyskakuje blad w apce ze blad serwera i takie tam .
jedras75 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Witam ponownie. Trochę czasu upłynęło... przypomnę mój problem. Tętno umarlaka🙂 Zegarek oddałem do serwisu. Właśnie przed 2 h. odebrałem nowy. Jeszcze go nie rozpakowałem. Zobaczymy co w trawie piszczy, pozdrawiam.
jedras75 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 To samo...szmelc i jeszcze raz szmelc. Gdybym mógł , to pozbywam się dziadostwa...ale jak? Wsparcie,serwis , najlepiej niech... Wiadomo co! Szkoda tylko nerwów
artgas6 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Witam. Od dwóch dni jestem posiadaczem watch s1. Niestety nie jestem w stanie dodać karty w xiaomi pay. Już na samym początku wyświetla się komunikat w aplikacji "Błąd żądania 9004". Ktoś wie co może być przyczyną? Nr wersji: 1.4.174
Andy84Pl Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 3 godziny temu, jedras75 napisał: To samo...szmelc i jeszcze raz szmelc. Gdybym mógł , to pozbywam się dziadostwa...ale jak? Wsparcie,serwis , najlepiej niech... Wiadomo co! Szkoda tylko nerwów Ciekawy temat ze po serwisie i nie dziala i nowy sprzęt w sumie chińszczyzna nie za male pieniadze ale moze kolejny egzeplarz wadliwy .u mnie hula wszystko tętno tez ale nie moge sluchawek sparowac do muzyki niby sie lacza i zegarek je widzi niby ok ale jak wlacze muze to gra na zegarku a nie w sluchawkach ale moze cos jeszcze po kombinuje. 24 minuty temu, artgas6 napisał: Witam. Od dwóch dni jestem posiadaczem watch s1. Niestety nie jestem w stanie dodać karty w xiaomi pay. Już na samym początku wyświetla się komunikat w aplikacji "Błąd żądania 9004". Ktoś wie co może być przyczyną? Nr wersji: 1.4.174 Tez tak miałem i ze 2 tyg sie szarpalem zeby karte dodac akurat pojawila sie aktualizacja aplikacji i przez chwile zaczelo to dzialac i udalo mi sie dodać karte ale teraz tez w apce jej nie ma ale zegraek ma dodana wiec dziala nfc wczesniej pomagal reinstall aplikacji ale jak piszesz ze dopiero co zainstalowane jest wszytko na swiezo to niestety trzeba poczekac az gamonie z xiaomi to ogarna. trzeba próbować co jakis czas to w koncu sie uda ja 2 tyg dodawalem karte az sie udalo ;D
zeno55 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 To samo...szmelc i jeszcze raz szmelc. Gdybym mógł , to pozbywam się dziadostwa...ale jak? Wsparcie,serwis , najlepiej niech... Wiadomo co! Szkoda tylko nerwów Jakoś trudno mi uwierzyć że dostałeś drugi zupełnie nowy egzemplarz i jest uszkodzony w taki sam sposób, mało prawdopodobne, sądzę że problem jest chyba po Twojej stronie, albo źle zakładasz, a może faktycznie nie żyjesz Witam. Od dwóch dni jestem posiadaczem watch s1. Niestety nie jestem w stanie dodać karty w xiaomi pay. Już na samym początku wyświetla się komunikat w aplikacji "Błąd żądania 9004". Ktoś wie co może być przyczyną? Nr wersji: 1.4.174Jak dodawałem swoją to miałem jakiś problem, ale kojarzę ze chyba dodawałem wtedy złą kartę. Pamiętaj że :- musi to być wyłącznie mastercard- Twój bank musi obsługiwać xiaomi Pay - warto sprawdzić czy masz włączone dla tej karty płatności zbliżeniowe oraz płatności internetowe, i jakieś środki chyba też muszą być bo nie jestem pewien czy na próbę nie pobiera jakieś groszowej kwoty.Dobrą rzeczą jest że raz dodana karta w aplikacji będzie aż do usunięcia, nawet po wyczyszczeniu zegarka do factory reset - po ponownej synchronizacji karta nadal jest w zegarku
Andy84Pl Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 38 minut temu, zeno55 napisał: Jakoś trudno mi uwierzyć że dostałeś drugi zupełnie nowy egzemplarz i jest uszkodzony w taki sam sposób, mało prawdopodobne, sądzę że problem jest chyba po Twojej stronie, albo źle zakładasz, a może faktycznie nie żyjesz Jak dodawałem swoją to miałem jakiś problem, ale kojarzę ze chyba dodawałem wtedy złą kartę. Pamiętaj że : - musi to być wyłącznie mastercard - Twój bank musi obsługiwać xiaomi Pay - warto sprawdzić czy masz włączone dla tej karty płatności zbliżeniowe oraz płatności internetowe, i jakieś środki chyba też muszą być bo nie jestem pewien czy na próbę nie pobiera jakieś groszowej kwoty. Dobrą rzeczą jest że raz dodana karta w aplikacji będzie aż do usunięcia, nawet po wyczyszczeniu zegarka do factory reset - po ponownej synchronizacji karta nadal jest w zegarku No dokladnie jak piszesz tak jest ale apka niestety w 90 % pokazuje blad serwera i nie da sie nic zrobic czasem to dziala ale bardzo rzadko.W sumie to w tej cenie mozna samsungowego watcha kupic tam wszystko dziala ale perspektywa 1 dniowej baterii jest masakryczna.
jedras75 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Słuchaj, to podpowiedź co mam zrobić, bo nie rozumiem tematu. Raz mam tętno ,a za chwilę mam zero. Poza tym robiłem reset zegarka, odinstalowałem aplikacje na nowo ją instalowałem i nic. Raz mam tętno, raz go nie mam. Lub mam to samo np 75. Może ktoś łopatologicznie mi wytłumaczy , co robić? Dodam tylko, że jak włączę aktywność, np. bieg, to tętno mi mierzy normalnie, więc temat źle zakładanego zegarka odpada. Poza tym jak pisałem, mam jeszcze zegarek za 300 zł.nic szczególnego( tyram nim w pracy), i ten śmiga bez zarzutów.
Netoper Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Sprawdź jak będzie pokazywało jak zegarek zapniesz od wewnętrznej strony nadgarstka.Ewentualnie przetestuj na innej osobie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Andy84Pl Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 (edytowane) W tym tmacie nie pomoge bo moja chińszczyzna działa bez zarzutow pod tym wzgledem wiec jest ok Edytowane 29 Kwietnia 2023 przez Andy84Pl
zeno55 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Mnie się wydaje że u mnie (chyba) działa dobrze, co prawda czasem po wlaczeniu na początku są tylko dwie kreseczki parę sekund ale potem coś tam pokazuje póki ekran go nie wyłączy. Generalnie zegarek jest fajny, porządnie wykonany i ma zarabista baterie, niestety jego największa wada to FW pełne bugów i support który nic nie robi ani nawet nie odpowiada na zgłoszenia błędów. Kolega moze ma za bardzo schowaną tętnice i stąd problemy . Też bym zalecał spróbować na innej osobie. Ja natomiast odkryłem kolejny bezsens, w trakcie aktywności sportowej za skurkozjada nie potrafię wejść do wiadomości,zresztą w ogóle nigdzie się nie da bo nie ma dostępu do menu , wrrr... Nie mogę wiele narzekać bo kupiłem swój nowy S1 za pół ceny rynkowej, a poprzednio miałem Redmi watch 2 lite i po 2 dniach go zwróciłem, wierzcie mi między nimi jest przepaść bo tamten nic nie miał. Szkoda tylko że nie można jak w samsungach odpisać na wiadomość, ale a konto baterii można przeżyć, Dwa ładowania w miesiącu w porównaniu z samsungiem żony którego musi ładować codziennie - można wybaczyć, nie można mieć wszystkiego
jedras75 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Po weekendzie podejdę do lekarza, niech mi coś tam naciągną w górę...🙂 Wcześniej miałem t-rexa pro. Myślałem o dwójce, ale spodobał mi się ten model. I do aktualizacji wszystko było ok. Po , niestety coś się popsuło. Na razie z tym trzeba żyć😏😏bo życie stygnie. 😉Za czekam na następną aktualizacje. Zresztą zaraz po premierze zegarka było podobnie. Kłopoty, a potem łatka. Szkoda tylko , że to tak trochę kosztem klienta.
Andy84Pl Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Jak by to wszystko dzialalo jak trzeba to zegar naprawde by byl spoko bo wykonanie jest premuim ale niestety xiaomi sie slabo stara wiecej popsuja w tych łatkach niż naprawia huwawei jest duzo wedlug mnie lepszy ale tez cena jest odpowiednia . 1050 za nasze xiaomi a 1500 huwaweia no robi roznice . Smasunga nie biore po uwage ale cena taka smama tylko ze samsung ma wszystko co chcemy ale bateria w watch 4 to masakra. Niestety posiadam s22 i tez bateria to żenada nigdy wiecej samsunga .Ale to moja opinia na temat tego sprzetu wiec zalwzy co kto do czego potrzebuje takie gadzety ;D
jedras75 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Pewnie jest tak jak napisałeś. Szkoda tylko , że wsparcie nic nie robi w takich sytuacjach, tylko piszą mdłe maile. Co do zegarka, wizualnie jest ok, co do reszty, co kto lubi😏Ja w swoim zmieniłem pasek- parciany,zielony, taki trochę wojskowy 🙂 Mój problem mnie drażni,ale cóż... pozdrawiam
Andy84Pl Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 6 godzin temu, jedras75 napisał: Pewnie jest tak jak napisałeś. Szkoda tylko , że wsparcie nic nie robi w takich sytuacjach, tylko piszą mdłe maile. Co do zegarka, wizualnie jest ok, co do reszty, co kto lubi😏Ja w swoim zmieniłem pasek- parciany,zielony, taki trochę wojskowy 🙂 Mój problem mnie drażni,ale cóż... pozdrawiam 6 godzin temu, jedras75 napisał: Pewnie jest tak jak napisałeś. Szkoda tylko , że wsparcie nic nie robi w takich sytuacjach, tylko piszą mdłe maile. Co do zegarka, wizualnie jest ok, co do reszty, co kto lubi😏Ja w swoim zmieniłem pasek- parciany,zielony, taki trochę wojskowy 🙂 Mój problem mnie drażni,ale cóż... pozdrawiam No paski maja fjane tez zamuwilem taki w stylu wojkowym tyle ze czarny nie zielony i czerwony silikon Poczekamy na kolejne aktualizacje moze cos w koncu poprwia muzyke dodali i nawet dziala bo na pocztku to nic w tych pieniadzach nie bylo sensownego oprocz wygladu .A co do serwisu to tamowka to jest jak trafisz dzialajacy egzemlarz to bedzisz zadowolony mi wszystko dziala nornmalnie ale widze ze mailem farta bo duzo ludzi sie skarży ze nie wszystko dziala jak nalezy.Liczmy na to ze chinczyki to poprawia bo zegar nie tani jest .
zeno55 Opublikowano 1 Maja 2023 Opublikowano 1 Maja 2023 Wymieniacie Pany paski to potem nie dziwota że wam tętna źle mierzy jak pasek jakiś nieautoryzowany .Tak poważnie to w moim (prawdopodobnie po ostatnich aktualizacjach) przestało działać prawidłowo powiadomienie dźwiękowe o wiadomościach, to znaczy raz sobie działa raz nie - bez reguły, ale częściej nie działa niż działa, wibracja jest tylko a dźwięku brak zazwyczaj, nie wiem czy to z winy ostatniego FW czy samej apki, ale wcześniej wszytko działało gites, a skoro było dobrze to musieli spi****. Zastanawiam się czy jest jakiś sposób żeby zrobic downgrade? Raczej chyba lipa bo FW nie są nigdzie udostępniane, druga sprawa to kwestia wrzucenia tego do zegarka. Jednym słowem jesteśmy w czarnej d***e i pozostaje liczyć na łaskę i niełaske xiaomi
jedras75 Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Tak żeby jeszcze kolegów rozśmieszyć, to zauważyłem( chyba, że ma tak być)🤔gdy zostawię zegarek np. na biurku , to przez zazwyczaj noc włącz mi się wybudzanie ruchem ręki. Choć wcześniej je wyłączyłem😁 Takie czary...
zeno55 Opublikowano 8 Maja 2023 Opublikowano 8 Maja 2023 Bo masz ustawione godziny zaplanowane, jak wyłączasz to i tak się włączy, ale możesz wyłączyć na stałe wtedy powinien zapamiętać stan ustawiony z palca
Rekomendowane odpowiedzi