Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Lutego 2023 Opublikowano 28 Lutego 2023 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi 12 (nazwa kodowa: cupid). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_XM12_V14.0.6.0.TLCCNXM_v14-13.zip/download ROM można wgrać zarówno przez fastboot, jak i recovery - instrukcja tutaj: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/ Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
QBAQ Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 Bateria na tym wydaniu zdecydowanie szybciej się drenuje.
pl_shibby Opublikowano 8 Marca 2023 Opublikowano 8 Marca 2023 właśnie przeszedłem z Globala na tą wersje miui polska. Wszystko działa poprawnie. Po kilku godzinach użytkowania nie zauważyłem żadnych problemów. NFC działa, wszystkie moje apki poinstalowane i pokonfigurowane (migracja z mi9se) i co mnie bardzo cieszy, żadna aplikacja nie czepia się, że "środowisko jest niebezpieczne", co miało miejsce na mi9se Długo wzbraniałem się przez odblokowanie bootloadera ale brak aplikacji telefon/sms/kontakty od xiaomi w globalu zmusiły mnie to wgrania miui polska i nie żałuję tej decyzji - w końcu mój telefon jest kompletny.
orzeszpole Opublikowano 16 Marca 2023 Opublikowano 16 Marca 2023 a jak tam dodawanie urządzeń ekosystemu Xiaomi w aplikacji Mi Home po wifi? wciąż leży tak jak w poprzedniej wersji czy udało się poprawić?
Kacper Skrzypek Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Opublikowano 16 Marca 2023 Dodawanie powinno działać. Jeśli nie działa, spróbuj wyłączyć przybliżoną lokalizację, bo ona powoduje ten problem.
Rekomendowane odpowiedzi