Kacper Skrzypek Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 W tym miejscu rozmawiamy na wszelkie tematy dotyczące smartfona POCO X5 5G, które nie wymagają tworzenia oddzielnego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davlar Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 "Szalenie" popularny model, widzę Zakupiłem go jako 2. telefon, na Black Friday ostatnio, więc skrobnę co nieco. Pierwsze wrażenia: +Sprawnie, płynnie działa, wydajność do zwykłego użytkowania jest naprawdę ok +Ekran jest świetny (kolory, jasność), płynność na 120 Hz idealna +Jest wygodny mimo gabarytów (zaokrąglone plecki, dobre wyważenie, całkiem lekki się wydaje, tył plastik ale wcale nieśliski) +Jest fizyczny czujnik zbliżeniowy i działa poprawnie! -Aparat jest baardzo słaby -Wibracje są okropne -Brak VoLTE/VoWiFi w Orange -Glosnik mono kiepski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Z tym VoLTE/VoWiFi to zadzwoń na infolinię i niech uruchomią usługę dla Twojego numeru.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davlar Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Gadałem. Nie ma go na ich liście kompatybilności i kropka. Można tylko czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amularix Posted December 8, 2023 Share Posted December 8, 2023 Jak z wificalling w T-mobile (lub czy działa w jakiejkolwiek sieci)? Jest to dla mnie istotne, niestety zasięg w domu tragiczny, redmi note 12 jest na liście, ale różnica w cenie niewielka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 13 godzin temu, Davlar napisał(a): Nie ma go na ich liście kompatybilności i kropka. A po co podawałeś jaki masz model telefonu? Trzeba było podać taki, który jest na liście (sprawdzić w internecie), a im podać numer telefonu dla którego mają włączyć usługę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davlar Posted December 12, 2023 Share Posted December 12, 2023 No musiałem, bo usługa to działa, karta w innym telefonie ma VoLTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davlar Posted January 13 Share Posted January 13 Mały update ode mnie. Na najnowszym rom 14.0.6.0 ruszyło mi VoLTE i VoWiFi w Orange (Flex). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts