Kacper Skrzypek Posted May 27, 2022 Author Share Posted May 27, 2022 Musisz przez fastboot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 (edited) Właśnie ściąga się wersja 13.0.6 - jakiś changelog? Ktoś już wgrał? Działa? Edited June 12, 2022 by dzeryae Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 Pakiet bezpieczeństwa z kwietnia 2022r. Zwiększono bezpieczeństwo systemu. Poza tym działa tak jak działało. U mnie OK. bateria trzyma dobrze, żadnych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 (edited) 5 godzin temu, marciniozo napisał: Pakiet bezpieczeństwa z kwietnia 2022r. Zwiększono bezpieczeństwo systemu. Poza tym działa tak jak działało. U mnie OK. bateria trzyma dobrze, żadnych problemów. Ok. Dziękuje. To będę wgrywał. A jaka wersja przeglądarki jest w ROMie 13.0.6.0? Bo w 13.0.5.0 jest 12.16.3.1-gn. I czy dalej przeglądarka nie potrafi sama wykryć czy system jest w trybie jasnym czy ciemnym? Bo nie bardzo rozumiem jak aplikacja systemowa - przeglądarka Xiaomi nie potrafi sama przełączyć się w tryb zgodny z systemem. Ta funkcja nie działa od bardzo dawna, trzeba robić to ręcznie, albo zmienić przeglądarkę. Edited June 12, 2022 by dzeryae Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Przeglądarka 13.6.0-gen. Ja od lat z przyzwyczajenia używam innej. Wrzuciłem pierwsza lepszą stronę i jest w trybie ciemnym, tak jak mam ustawione w systemie. Edited June 13, 2022 by marciniozo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 (edited) Ponieważ nie ma jeszcze wątku o 13.0.6.0 to wrzucam tutaj. Zauważyłem, że zmienił się nieco układ menu (przyciski BT, pasek jasności itp.). W załączniku wygląd w wersji 13.0.6.0. Według mnie poprzednie było ładniejsze, choć to pewnie kwestia gustu. Edited June 13, 2022 by dzeryae dodanie tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 W dniu 13.06.2022 o 14:52, dzeryae napisał: Ponieważ nie ma jeszcze wątku o 13.0.6.0 to wrzucam tutaj. Zauważyłem, że zmienił się nieco układ menu (przyciski BT, pasek jasności itp.). W załączniku wygląd w wersji 13.0.6.0. Według mnie poprzednie było ładniejsze, choć to pewnie kwestia gustu. Bezsensowna zmiana. Zabrano dwa pola z górze, gdzie był BT i Wi-Fi. Jasność był na spodzie, a koło niej Auto i było git. Nie wiem kto to wymyśla, ale lepiej coś spitolić niż poprawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 4 godziny temu, QbaPL napisał: Bezsensowna zmiana. Zabrano dwa pola z górze, gdzie był BT i Wi-Fi. Jasność był na spodzie, a koło niej Auto i było git. Nie wiem kto to wymyśla, ale lepiej coś spitolić niż poprawić. Właśnie, ten nowy układ nie jest ani ładniejszy, ani wygodniejszy. Wręcz odwrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 A u mnie po aktualizacji do 13.0.6.0 pozostał taki układ jak był. No i dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 3 godziny temu, marciniozo napisał: A u mnie po aktualizacji do 13.0.6.0 pozostał taki układ jak był. No i dobrze ??? To od czego to zależy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 (edited) 29 minut temu, dzeryae napisał: ??? To od czego to zależy? Nie wiem, mam wersję 13.0.6 SKHEUXM. Edited June 16, 2022 by marciniozo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 16, 2022 Author Share Posted June 16, 2022 47 minut temu, marciniozo napisał: SKHEUXM A wersja w wątku ma oznaczenie...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 13 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: A wersja w wątku ma oznaczenie...? Mądrego to miło posłuchać! Oczywiście masz rację👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 16, 2022 Author Share Posted June 16, 2022 Na globalu pewnie też się to pojawi, tylko trochę później. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts