Kacper Skrzypek Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO F3 Redmi K40 (nazwa kodowa: alioth). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.5.0.RKHCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Czy w przypadku f3 trzeba odblokować bootloadera, czy tylko instaluje się z PC paczkę wedle instrukcji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 12, 2021 Author Share Posted August 12, 2021 W każdym przypadku trzeba odblokować bootloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Dzisiaj wyszedł już xiaomi.eu_multi_HMK40_POCOF3_V12.5.6.0.RKHCNXM_v12-11.zip, ale w trakcie pobierania ciągłe pojawi się komunikat proces nie odpowiada i przestaje ściągać. Czy trzeba wgrać nową wersję TRWP? Czy jest jakaś inna przyczyna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 19, 2021 Author Share Posted August 19, 2021 To jest kwestia aktualizatora. Możesz albo próbować ściągnąć jeszcze raz z aktualizatora albo ręcznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arly77 Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Witam wszystkichOd kilku miesięcy jestem posiadaczem Poco F3 i zastanawiam się nad wrzuceniem miuipolska ponieważ wcześniej przez dwa lata z powodzeniem używałem tego softu na Mi9. Oczywiście wiem ze bootloader musi być odblokowany. Powiedzcie mi jak wygląda sprawa z rootem? W Mi9 instalowałem apke od Magiska i potem wrzucałem magisk.zip przez twrp...PozdrawiamWysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzeryae Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał: To jest kwestia aktualizatora. Możesz albo próbować ściągnąć jeszcze raz z aktualizatora albo ręcznie. Ściągnąłem na kompie w 3 minuty i przegrałem na telefon. Ruszyło i F3 zaktualizowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts