papakruk Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Ustawienia / Wyświetlacz / Ograniczenie migotania.No właśnie w tej części nie mam tej opcji. Chyba, że gdzieś muszę ją uaktywnić.Wysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 24, 2021 Author Share Posted June 24, 2021 4 godziny temu, papakruk napisał: No właśnie w tej części nie mam tej opcji. Chyba, że gdzieś muszę ją uaktywnić. Wysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka Z tego co pamiętam to Poco F3 nie ma i nie miał tej opcji. 4 godziny temu, zoltan78 napisał: Ustawienia / Wyświetlacz / Ograniczenie migotania. Nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisz Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Dzięki apce "Laucher Aktywności" jest dostęp do tej funkcji. Na liście są dwa razy "Ustawienia". "Ograniczenie migotania" jest w tych drugich ustawieniach. Daje się to przełączyć, tylko nie wiem czy to działa - ja nie widzę różnicy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyCrasher93 Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ehh niestety również mam sztukę z green tintem i takie pytanie czy ccs uznaje to na gwarancji? Dodam że tel kupiłem przez gshopper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyCrasher93 Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Piękna odpowiedzi supportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktos_inny Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 u mnie chyba jest ok. To znaczy w chrome na min jasności mam efekt brudnego ekranu (typowe dla AMOLED), ale zero poświat - nie mogę zrobić zdjęcia z super długim czasem naświetlania, bo mam tylko iphone 8 jako aparat. Na czarnym tle (np aktualizacji apek systemowych) jest to zupełnie niewidoczne. W Mi9t pro miałem lekki problem, w Note9 (samsunga) była tragedia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 (edited) Ja pierwszego f3 odesłałem. Drugi kupiłem na Banggood i byłem świadomy zielonej poświaty, która w normalnym użytkowaniu jest niewidoczna. Postanowiłem nie narzekać, zwłaszcza przy cenie 1090 zł za 6/128. Edited August 28, 2021 by mariusz.ur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom The Storm Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Witam, czy ktoś ma doświadczenie z reklamacją zielonego ekranu w POCO F3 w ramach gwarancji? Czy CCS nie robi problemów w takich sytuacjach? Niestety ostatnio zauważyłem w moim kupionym kilka miesięcy temu POCO F3 zieloną poświatę, która cały czas się powiększa i jest widoczna nawet na średnim poziomie jasności. Zastanawiam się teraz, czy złożyć reklamację na gwarancji, ale nie chcę się użerać z jakimiś serwisami, stąd moje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Jak się nie chcesz użerać to nie reklamuje, a może też tak być że jednak bez użerania naprawią.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted November 11, 2021 Share Posted November 11, 2021 Przerobiłem ostatnio trzy sztuki Poco F3 w wersji niebieskiej 8/256 i każda miała wadę wyświetlacza. Widać ten model ma jakieś odpady wyświetlaczy od Samsunga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts