Skocz do zawartości

Xiaomi Mi 10 Pro - MIUI 12 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 12.2.3.0.RJACNXM - Android 11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 10 Pro (nazwa kodowa: cmi).

Link do pobierania ROMu:

reupload

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI10Pro_V12.2.3.0.RJACNXM_v12-11.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

Opublikowano (edytowane)

Powiem tak. Zainstalowałem tę aktualizację i nie polecam jej. Po jej instalacji buguje aplikacje (Youtube, Facebook, Messenger, Mapy, Aparat itp.). Jeżeli ktoś ją zainstalował to istnieje rozwiązanie na tymczasowe usunięcie problemu. Wystarczy zmienić Font na jakikolwiek inny niż systemowy.

EDIT:
Wprowadziłem w błąd. 

Opinia tyczy się wersji 12.2.3.0.RJAEUXM

Edytowane przez sileeence
niedopatrzenie
Opublikowano
3 godziny temu, Orjon napisał:

Ale na pewno zainstalowałeś nasz ROM? Bo podejrzewam, że piszesz o Globalu (RJAEUXM). to jest RJACNXM.

EEA to nie global - wiem, że to rozróżniasz, ale niektórzy użytkownicy niekoniecznie :D

Opublikowano

Mam zainstalowaną wersję 12.2.3.0.RJACNXM od chyba 21 stycznia,
dziś mi pokazuje że znalazł nową wersję, z dokładnie tym samym numerem.
???

Opublikowano

Część. Przepraszam za swoją ignorancję w temacie. Wolę się upewnić bo pierwszego Xiaomi w życiu kupiłem (Mi10) i nie chciałbym czegoś od razu zwalić.
T-Mobile i mam w tej chwili ja na załączonym screenie.
Czy mogę spokojnie i instalować wersję z tego wątku
Widzę, że mam wersję EU ale przy oznaczeniu również jest napinane global. 2e0f505b44e6d24ed1734fbd21dc4157.jpg

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z tego wątku [po odblokowaniu BL nie możesz instalować. Ty masz Mi10 xJB, a wątek i rom tyczy się Mi10Pro xJA 

Jak odblokujesz BL to wybierz wersje 12.2.9.0 dla Mi10

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...