budgie22 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Gdy odtwarzam muzykę np z komputera przez kodi i zewnętrzny dać po wyłączeniu telewizora dźwięk również zanika . Czy jest na to jakiś sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numi Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 A co chciałeś napisać w pierwszym zdaniu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
budgie22 Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Jak ustawić mi box by odtwarzał muzykę po wyłączeniu telewizora ( np jako chromekast,) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Nie musisz nic ustawiać. Ja uruchamiam MiBoxa i amplituner. TV wyłączony. Puszczam muzykę z telefonu przez Chromecast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budgie22 Posted January 13, 2021 Author Share Posted January 13, 2021 Ale ja chcę puszczać muzykę z dysku komputera przez np kodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSolo Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 dzien dobry! mam ten sam problem: slucham radia przez aplikacje TUNE IN i wszystko gra, dopoki wlaczony jest telewizor a kiedy wylacze go transmija wysiada :( czy macie jakies rozwiazanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Cały box się wyłącza czy tylko audio? A może to kwestia ustawień HDMI CEC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1 Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Wyłącz CEC i usypianie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszmatu1976 Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Cześć, Niestety u mnie jest ten sam problem. Odtwarzanie muzyki z telefonu na amplitunerze tylko przy włączonym TV. Wyłączenie TV automatycznie wyłącza odtwarzaną muzykę. Wcześniej działało. Niestety po ostatniej aktualizacji przestało działać. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić. Zgodnie z powyższą sugestią Hdmi CEC i funkcja uśpienia wyłączona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts