DzieckoBezZycia Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam! Rodzice kupili mi niedawno tutaj sluchawki: http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-xiaomi-piston-v2-oryginal-fv-i5086327256.html I wszystko jest perfekcyjnie sprawdzilem na wielu stronach czy naprawde sa oryginalne i wszystko sie zgadza. Jednak mam dwa problemy. Nie czuje tego podobno charakterystycznego aromatu czekolady i srednio podoba mi sie jakosc grania. Czy to normalne? Moze poprostu ja jestem dziwny i pryzwyczajony do inego rodzaju sluchawek lub sa poprostu nie dogrzane?
ZduneX25 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Bez Vipara to grają gorzej niż słuchawki zestawowe z Samsunga S3.
mrosi Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Witam! Rodzice kupili mi niedawno tutaj sluchawki:http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-xiaomi-piston-v2-oryginal-fv-i5086327256.html I wszystko jest perfekcyjnie sprawdzilem na wielu stronach czy naprawde sa oryginalne i wszystko sie zgadza. Jednak mam dwa problemy. Nie czuje tego podobno charakterystycznego aromatu czekolady i srednio podoba mi sie jakosc grania. Czy to normalne? Moze poprostu ja jestem dziwny i pryzwyczajony do inego rodzaju sluchawek lub sa poprostu nie dogrzane? Nie jest potrzebny Viper. Na pewno jest potrzebne ustawienie trybu w ustawieniacj słuchawek. Jeśli masz Note Pro, to najlepiej działa na ustawieniu "Piston v2". Jeśli masz Mi3, to najlepiej gra na ustawieniu "Piston v1".
Endriu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja akurat tytuł rozumiem. Słuchawki mają ładny, perfumowany zapach (nie taki, jaki otrzymujemy przy zakupie w kiosku). Zestaw Pistonów po wyjęcia z pudełka ma charakterystyczny zapach i nie da się tego "nie zauważyć"
Marvinka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja akurat tytuł rozumiem. Słuchawki mają ładny, perfumowany zapach (nie taki, jaki otrzymujemy przy zakupie w kiosku). Zestaw Pistonów po wyjęcia z pudełka ma charakterystyczny zapach i nie da się tego "nie zauważyć" ... Marvinka nie wie, czy pan żartuje, czy nie, ale czekoladkowe słuchawki to brzmi mega-fascynująco!
Marvinka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 A waniliowe lub kokosowe sa dostepne? Hiehie, był taki brzydki kawał, w którym na koniec Jasio wołał "no jak każesz go posypać wiórkami to sam go zjem"... ...ale Marvinka nipowie jak ten kawał szedł.
Marvinka Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 @Marvinka jak bedzie agrestowy smak i zapach tych pistonkow to daj znac, odrazu kupuje. Ło matko, to już wieki jak ktoś wspominał o agreście, albo rabarbarze! Cholera, brzuch woła o karmę. "Głodny" ten wątek.
Endriu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ... Marvinka nie wie, czy pan żartuje, czy nie, ale czekoladkowe słuchawki to brzmi mega-fascynująco! Nie wiem czy to do mnie czy też do autora tematu, ale ja w tym wątku o czekoladzie niczego nie pisałem. Słuchawki mają swój specyficzny zapach. Jeśli kiedyś rozpakuję 1More, to zobaczę jak to wygląda w ich przypadku. Po prostu Pistony nie pachną jak zwykłe słuchawki, a ogólnie zwykłe słuchawki nie mają w ogóle charakterystycznego zapach (po prostu zwykły zapach plastiku).
czamarek Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 jak długo taki zapach może się utrzymywać?
mrosi Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 W Pistonkach v2, które używałem blisko rok, a teraz ma je mój syn, poduszka z opakowania wciąż pachnie. W Pistonkach v3, których recenzja wisi na stronie MIUI Polska, poduszka, na której są nawinięte słuchawki - to trzeba uściślić, pachnie poduszka, a nie same słuchawki - też pachnie czekoladą.
Rzeźnia Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 W Pistonkach v2, które używałem blisko rok, a teraz ma je mój syn, poduszka z opakowania wciąż pachnie. W Pistonkach v3, których recenzja wisi na stronie MIUI Polska, poduszka, na której są nawinięte słuchawki - to trzeba uściślić, pachnie poduszka, a nie same słuchawki - też pachnie czekoladą. Pisionki v3 pachno? W sensie poducha? Pierwsze słyszę. Chyba ze jakiegoś pecha mam i mi popachnić zapomnieli...
Kubeck Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Mam v3 z XFS. Poduszka co najwyżej śmierdzi.
Nezumi Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Mam v3 z ibg i z XFS (jedne dla mnie, 2 dla siostry) Obie sztuki pachną
mrosi Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Większości osób pachną. Rzeźnia i Kubeck, na operację poprawy węchu marsz!
Rzeźnia Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Większości osób pachną. Rzeźnia i Kubeck, na operację poprawy węchu marsz! Wyślę Ci moje pudło i sam ocenisz! Mam z XFS z pierwszej partii.
fyme Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Mam od ponad roku pistonki v2 i gumka na którą nawija się słuchawki nadal pachnie . Słuchawki kupione w styczniu 2014 na ibuygou.
Rekomendowane odpowiedzi