DzieckoBezZycia Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Witam! Rodzice kupili mi niedawno tutaj sluchawki: http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-xiaomi-piston-v2-oryginal-fv-i5086327256.html I wszystko jest perfekcyjnie sprawdzilem na wielu stronach czy naprawde sa oryginalne i wszystko sie zgadza. Jednak mam dwa problemy. Nie czuje tego podobno charakterystycznego aromatu czekolady i srednio podoba mi sie jakosc grania. Czy to normalne? Moze poprostu ja jestem dziwny i pryzwyczajony do inego rodzaju sluchawek lub sa poprostu nie dogrzane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Bez Vipara to grają gorzej niż słuchawki zestawowe z Samsunga S3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Witam! Rodzice kupili mi niedawno tutaj sluchawki:http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-xiaomi-piston-v2-oryginal-fv-i5086327256.html I wszystko jest perfekcyjnie sprawdzilem na wielu stronach czy naprawde sa oryginalne i wszystko sie zgadza. Jednak mam dwa problemy. Nie czuje tego podobno charakterystycznego aromatu czekolady i srednio podoba mi sie jakosc grania. Czy to normalne? Moze poprostu ja jestem dziwny i pryzwyczajony do inego rodzaju sluchawek lub sa poprostu nie dogrzane? Nie jest potrzebny Viper. Na pewno jest potrzebne ustawienie trybu w ustawieniacj słuchawek. Jeśli masz Note Pro, to najlepiej działa na ustawieniu "Piston v2". Jeśli masz Mi3, to najlepiej gra na ustawieniu "Piston v1". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 O_O UPVOTE za tytuł! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Ja akurat tytuł rozumiem. Słuchawki mają ładny, perfumowany zapach (nie taki, jaki otrzymujemy przy zakupie w kiosku). Zestaw Pistonów po wyjęcia z pudełka ma charakterystyczny zapach i nie da się tego "nie zauważyć" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Ja akurat tytuł rozumiem. Słuchawki mają ładny, perfumowany zapach (nie taki, jaki otrzymujemy przy zakupie w kiosku). Zestaw Pistonów po wyjęcia z pudełka ma charakterystyczny zapach i nie da się tego "nie zauważyć" ... Marvinka nie wie, czy pan żartuje, czy nie, ale czekoladkowe słuchawki to brzmi mega-fascynująco! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 A waniliowe lub kokosowe sa dostepne? Hiehie, był taki brzydki kawał, w którym na koniec Jasio wołał "no jak każesz go posypać wiórkami to sam go zjem"... ...ale Marvinka nipowie jak ten kawał szedł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 @Marvinka jak bedzie agrestowy smak i zapach tych pistonkow to daj znac, odrazu kupuje. Ło matko, to już wieki jak ktoś wspominał o agreście, albo rabarbarze! Cholera, brzuch woła o karmę. "Głodny" ten wątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endriu Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 ... Marvinka nie wie, czy pan żartuje, czy nie, ale czekoladkowe słuchawki to brzmi mega-fascynująco! Nie wiem czy to do mnie czy też do autora tematu, ale ja w tym wątku o czekoladzie niczego nie pisałem. Słuchawki mają swój specyficzny zapach. Jeśli kiedyś rozpakuję 1More, to zobaczę jak to wygląda w ich przypadku. Po prostu Pistony nie pachną jak zwykłe słuchawki, a ogólnie zwykłe słuchawki nie mają w ogóle charakterystycznego zapach (po prostu zwykły zapach plastiku). Link to comment Share on other sites More sharing options...
czamarek Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 jak długo taki zapach może się utrzymywać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 W Pistonkach v2, które używałem blisko rok, a teraz ma je mój syn, poduszka z opakowania wciąż pachnie. W Pistonkach v3, których recenzja wisi na stronie MIUI Polska, poduszka, na której są nawinięte słuchawki - to trzeba uściślić, pachnie poduszka, a nie same słuchawki - też pachnie czekoladą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeźnia Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 W Pistonkach v2, które używałem blisko rok, a teraz ma je mój syn, poduszka z opakowania wciąż pachnie. W Pistonkach v3, których recenzja wisi na stronie MIUI Polska, poduszka, na której są nawinięte słuchawki - to trzeba uściślić, pachnie poduszka, a nie same słuchawki - też pachnie czekoladą. Pisionki v3 pachno? W sensie poducha? Pierwsze słyszę. Chyba ze jakiegoś pecha mam i mi popachnić zapomnieli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubeck Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Mam v3 z XFS. Poduszka co najwyżej śmierdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Mam v3 z ibg i z XFS (jedne dla mnie, 2 dla siostry) Obie sztuki pachną Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Większości osób pachną. Rzeźnia i Kubeck, na operację poprawy węchu marsz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rzeźnia Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Większości osób pachną. Rzeźnia i Kubeck, na operację poprawy węchu marsz! Wyślę Ci moje pudło i sam ocenisz! Mam z XFS z pierwszej partii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fyme Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Mam od ponad roku pistonki v2 i gumka na którą nawija się słuchawki nadal pachnie . Słuchawki kupione w styczniu 2014 na ibuygou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts