Paraglobularna Opublikowano 5 Października 2020 Opublikowano 5 Października 2020 (edytowane) Hej Mam apke tvn player tę z wyciętymi reklamami, chodziła przez rok do dzis, Kiedy właczam wyskakuje bład "problem z parsowaniem playlisty". Nie pomaga wyczyszczenie cache, ani odinstalowanie apki i ponowna istalacja. W ustawieniach nic nie zmieniałam, ani nie aktualizowałam systemu. Czy to moze być bład po ich stronie ? (jakies prace) czy u mnie coś się skaszanilo Moja apka to 1.0.38 bez reklam. Edytowane 5 Października 2020 przez Paraglobularna
jankoo Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Mam tak samo. Apka też bez reklam.
Paraglobularna Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 1 godzinę temu, jankoo napisał: Mam tak samo. Apka też bez reklam. A którą wersję apki masz ? Może to jakis od nich błąd, albo jakos widać ze bez reklam i wykosili :(
jankoo Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Też 1.0.38 Na dysku Google linkowanym na tym forum jest 1.0.82. Spróbuję w wolnej chwili. Edytowane 6 Października 2020 przez jankoo
Paraglobularna Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) 3 godziny temu, jankoo napisał: Też 1.0.38 Na dysku Google linkowanym na tym forum jest 1.0.82. Spróbuję w wolnej chwili. ale także z wyciętymi reklamami ? Jesli tak i zadziała podlinkuj proszę. Na innych forach czytam, że także od paru dni mają z tym problem zatem można wykluczyć że to wina androida itp bo na różnych wersjach to mają. Raczej apka została odcięta (być może rozpoznana jako spatchowana). Jakby ktoś miał nowszą wersję bez reklam i działającą prosimy o linki Edytowane 6 Października 2020 przez Paraglobularna
jankoo Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 Niestety nadal to samo po aktualizacji apki. Apka do ściągnięcia tutaj: https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1ibxWe9uplnLdxHlXRWByr1NsOF-tHC3c?usp=sharing Man nadzieję że @Matheusz nie będzie mi miał za złe
Paraglobularna Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 czyli co ? odcieli apki paczowane ? pewnie będzie trzeba czekac aż magicy poprzerabiają
jankoo Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 A sprawdzał ktoś oryginalnego playera? Może się wypowie ktoś kto takiego ma.
Paraglobularna Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Ale w oryginalnym sa reklamy, nawet jeśli działa jest zbyteczny, oglądałam właśnie programy na boxie z odtworzenia aby w telewizji darowac sobie stek reklam bezsensownych Czytał ktoś na innych forach gdzie przesiadują magicy czy da się to ominąć ? Oryginalny z reklamami działa bo właśnie sprwdziłam. Ale te wkur... reklamy są nie do zniesienia. Edytowane 6 Października 2020 przez Paraglobularna
jankoo Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 To jasne, że ilość tych reklam jest nieakceptowalna. Miałem na myśli to czy w ogóle działa oryginalny. Bo jeżeli też nie, to oznaczałoby że to nie problem patcha.
Paraglobularna Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 (edytowane) Działa oryginał. Odinstalowałam apke paczowaną, zainstalowałam przez sklep play w boxie i....troche dziwna sprawa. Oglądam jeden odcinek od 25 minut i żadne reklama nie wyskoczyła...dziwne Skonczyłam oglądać cały odcinek i nie wiem dlaczego reklama sie nie pojawiła, a apka z oficjalnego sklepu przez boxa. dziwne. Edyta: Reklamy nie pojawiły sie na odcinku ktory emituje TTV (googlebox), kiedy właczyłam Top Model reklamy juz są Edytowane 6 Października 2020 przez Paraglobularna
farben Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Wtyczka do Kodi działa bez zarzutu :)
Paraglobularna Opublikowano 8 Października 2020 Autor Opublikowano 8 Października 2020 I co ? Czy komuś zadziałała jakaś wersja apki bez reklam ?
kapciu75 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Nie.Wysłane z mojego SM-N970F przy użyciu Tapatalka
farben Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Nie wiem czy działa bez reklam bo mam subskrypcję ale na moim Firesticku nie ma problemu parsowania na 1.0.32 patched
martairafal Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Mi też działa na Mi Boxie wersja 1.0.32 bez reklam
kapciu75 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Ale działa bez reklam czy z reklamami....
kapciu75 Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Dajcie proszę linka do tej wersji.
martairafal Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 https://www.mediafire.com/file/spps3mnjzemta1w/player_1.0.32_patched.apk/file
jankoo Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 10 godzin temu, martairafal napisał: https://www.mediafire.com/file/spps3mnjzemta1w/player_1.0.32_patched.apk/file Dzięki - działa! Ale dlaczego przestały działać nowsze wersje? Jakoś inaczej patchowane?
Paraglobularna Opublikowano 9 Października 2020 Autor Opublikowano 9 Października 2020 (edytowane) Sprawdzę wieczorem czy u mnie działa, ale skoro u Ciebie to i u mnie powinno. To fakt dziwne, nowsze wersja 1.038 nie działa a starsza tak W nowszych wersjach lepiej przewija sie materiał przód /tył, w starej trzeba najpierw najechac na klawisz przewijania i dopiero. Edytowane 9 Października 2020 przez Paraglobularna
Thorwald Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Mam to samo. Jak sprawdzić numer wersji programu ? Mógłby ktoś wskazać jakąś instrukcję jak wgrać to starą wersję TVN Playera ?
mickeey_mau5 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 @Thorwaldand usuwasz apkę, którą obecnie posiadasz. Ściągasz plik .apk z posta powyżej, instalujesz i tyle.
Paraglobularna Opublikowano 14 Października 2020 Autor Opublikowano 14 Października 2020 Dnia 12.10.2020 o 05:50, Thorwald napisał: Mam to samo. Jak sprawdzić numer wersji programu ? Klikasz w ustawienia (kółko zębate) --> aplikacje i tam w spisie aplikacji jak wjedziesz na apkę tvn player i klikniesz "ok" na pilocie to masz wszystko na temat tej apki.
Rekomendowane odpowiedzi