awygo Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Nie bardzo mi odpowiada interfejs Miui. Jeżeli usunę z pulpitu ikonę programu, to w jaki sposób ponownie ją przywrócić?
kulig007 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Przecież ikony, nie możesz usunąć z pulpitu. Jedynie wrzucić ją gdzieś do folderu. Przesuwając ikonę na górę ekranu, odinstalowujesz aplikację. Inaczej się nie da. Mi2s powered by sMIUI 1
Acid Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie bardzo mi odpowiada interfejs Miui. Jeżeli usunę z pulpitu ikonę programu, to w jaki sposób ponownie ją przywrócić? Dopiero co kupiłeś telefon z MIUI (którego interfejs jest wszędzie do zobaczenia...) a już piszesz, że nie odpowiada... Weź używaj telefonu przez miesiąc, pobaw się a potem zestaw + i -. Wysłane z MI Note
awygo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 interfejs jest wszędzie do zobaczenia (...) Weź używaj telefonu przez miesiąc Zobaczyć, to nie to samo co spróbować używać. Miesiąc?! Chyba nie mam wyjścia, ale przynajmniej Atom Launcher działa bez zarzutu
sebastian.gerus Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 A ja gdzies nie wiem gdzie posialem ikonkę telefon i kontakty, jak je dodać do pulpitu? W żadnym folderze tego nie ma Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
piotruspan Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Podepnę się do tematu, a że to mój pierwszy post na forum, to chciałem przywitać wszystkich użytkowników Jak w temacie, usunąłem ikonkę aplikacji i nie wiem skąd ją mogę przywrócić. Czy jest na to jakiś sposób?
fred Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Przeczytaj ten krótki wątek od początku!
piotruspan Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Przeczytałem i nic to nie zmienia. Ikona chmury Xiaomi, którą wcześniej dodałem do pulpitu została usunięta i nie mogę jej dodać ponownie. Chmura nie została odinstalowana. Nie bardzo rozumiem co mi da ponowne przeczytanie wątku.
kamillm Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dnia 3.04.2015 o 19:10, kulig007 napisał: Przecież ikony, nie możesz usunąć z pulpitu. Jedynie wrzucić ją gdzieś do folderu. Przesuwając ikonę na górę ekranu, odinstalowujesz aplikację. Inaczej się nie da. Mi2s powered by sMIUI @piotruspan kolega powyżej napisał bardzo mądrą i cenną dla Ciebie uwagę, follow this.
Rekomendowane odpowiedzi