emce Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Jak w miui 20.3.19 zmienić domyślną przeglądarkę? By linki otwierały się w tej co chce a nie fabrycznej?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Marca 2020 Opublikowano 24 Marca 2020 Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie > 3 kropki > Domyślne aplikacje > Przeglądarka. 1
0 Nanibymy Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 Mam tak ustawione i niestety nie działa.
0 mrosi Opublikowano 18 Czerwca 2020 Opublikowano 18 Czerwca 2020 18 minut temu, Nanibymy napisał: Mam tak ustawione i niestety nie działa. "Domyślna przeglądarka" - tak. A "Otwieranie linków"...?
0 Nanibymy Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Niestety nie mogę nic tam zrobić. Czyżby to było jedne z ograniczeń na globalu?
0 Nanibymy Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 problem polega na tym,że gdy mam wyczyszczone aplikacje pogody,przeglądarki i mam ustawioną domyślna przeglądarkę jako chrome to niestety przy pierwszym uruchomieniu aplikacji pogoda i sprawdzeniu pogody na więcej dni niż 5 przechodzi mi do konfiguracji przeglądarki systemowej jak podczas pierwszego uruchomienia. Tutaj jest nagrany film http://wyslijto.pl/plik/4lcxh8c8fs
0 densa Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 @Nanibymy Jaki ty masz w końcu rom dokładnie? Jeśli nie masz dostępu do roota to wystarczy wyłączyć/odinstalować stockową przeglądarke przez adb (polecam XiaomiADBFastbootTools) i będzie odpalało normalnie w Chrome.
0 piterchmiel1 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Właśnie pisze że trzeba mieć roota
0 densa Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Ja się zastanawiam o co chodzi z tymi wersjami softu, a tu już 3 osoba pisze Gdyby trzeba było mieć roota to bym o tym nie pisał, pod tym linkiem wszystko jest łącznie z instrukcją. https://szaki.github.io/XiaomiADBFastbootTools/ Edytowane 23 Czerwca 2020 przez densa
Pytanie
emce
Jak w miui 20.3.19 zmienić domyślną przeglądarkę? By linki otwierały się w tej co chce a nie fabrycznej?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi