kriss.kg Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Wie ktoś co to za symbol (górny lewy róg ekranu) a dokładnie mówiąc co on sygnalizuje? Pojawił się po aktualizacji do Miui 11. I takie "białe" widgety. Też je macie?
electro69 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Te widżety, to są dostępne też w Miui 10 tylko musi być standardowy launcher Xiaomi. Aktualnie mam Nova Launcher i nie mogę skorzystać z tych widżetów. Edytowane 1 Listopada 2019 przez electro69
kriss.kg Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 Miałem standardowy i 7 mnie ikonki były inne. Te białe średnio mi się podobają. Można w Miui je zmienić? (mam globala) A o tej ikonce niepełnego kwadratu nikt mi nie jest w stanie nic powiedzieć?
FromWP Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 29 minut temu, kriss.kg napisał: Można w Miui je zmienić? Ikony widżetów to prawdopodobnie tak jak w Miui 10 składnik motywu. Można zmienić motyw lub same ikony (niestety całej paczki z innego motywu). W lokalizacji PL czy innego kraju z UE jest to zablokowane. Po zmianie lokalizacji np na Szwajcarię powinno działać. W Miui 10 były inne.
kriss.kg Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Na pytanie o nieznaną ikonę powiadomienia sam sobie odpowiem Znalezione przez przypadek.
kamillm Opublikowano 11 Listopada 2019 Opublikowano 11 Listopada 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi