Jump to content

tradingshenzhen.com opinie

rafalglowa
 Share

Recommended Posts

• 1 year later...

Sklep wygląda na solidną alternatywę dla Gearbest, który teraz strasznie się stoczył na dno jeśli chodzi o ceny, produkty i obsługę.
Tu mają wszystko krótko i konkretnie opisane, niezłe ceny, czy magazyn w EU.

Czekam na swojego mi 11 - przesyłkę Global Priority finalnie dostarcza InPost i można ją podejrzeć np. przez parcelsapp.com

03/02/2021 Transportation - Tracking started
03/01/2021 Transportation - Shipping provider handed over
02/28/2021 Processing - Order Processing
02/27/2021 Payment - Successfully received

---

Dodane: wszystko ok, zamówienie z 27 lutego, dotarło 8 marca. Paczka solidnie zabezpieczona, dodatkowe pudełko + folia powietrzna.

Edited by abc00

• 8 months later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...

Właśnie odebrałem swój pierwszy zakup. Mają swój magazyn w UE, ale niestety akurat to, co mnie interesowało skończyło się, więc szło prosto z Chin (z tego co widzę, nawet po całkiem niezłej cenie). Zamówiłem 2 grudnia, dostałem numer do trackowania i 15 grudnia pojawiła się informacja, że towar jest już w Niemczech. Dzisiaj, 21 grudnia odebrałem. Nie miałem żadnych dodatkowych opłat, tylko za towar + przesyłkę (~76zł). Dowieźli kurierem DPD, wczoraj mogłem zmienić opcję dostawy na punkt pick-up, więc super sprawa.
Plusem jest, że można sobie za opłatą (i wydłużeniem czasu przesyłki) zażyczyć wgrania softu z xiaomi.eu.
Pudełko z telefonem zapakowane w folię bąbelkową (razem z adapterem na polskie gniazdka), folia od góry urządzenia (tam, gdzie jest telefon po otworzeniu pudełka). Od dołu goły karton, ale za to gruby karton. Do tego owinięte 10 razy w folię. Sprzęt przyszedł w stanie doskonałym.
Jestem pod wrażeniem, że wyrobili się nawet przed świętami :D pan Chińczyk jeszcze dorzucił skarpetki i kartkę z życzeniami po niemiecku, 10/10 :D

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Share

• Create New...