rafalglowa Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Witam Czy ktoś już kupował w tym sklepie??? Szukałem opinii, ale nigdzie nic nie znalazłem https://tradingshenzhen.com/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 (edited) Sklep wygląda na solidną alternatywę dla Gearbest, który teraz strasznie się stoczył na dno jeśli chodzi o ceny, produkty i obsługę. Tu mają wszystko krótko i konkretnie opisane, niezłe ceny, czy magazyn w EU. Czekam na swojego mi 11 - przesyłkę Global Priority finalnie dostarcza InPost i można ją podejrzeć np. przez parcelsapp.com 03/02/2021 Transportation - Tracking started 03/01/2021 Transportation - Shipping provider handed over 02/28/2021 Processing - Order Processing 02/27/2021 Payment - Successfully received --- Dodane: wszystko ok, zamówienie z 27 lutego, dotarło 8 marca. Paczka solidnie zabezpieczona, dodatkowe pudełko + folia powietrzna. Edited March 8, 2021 by abc00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted November 13, 2021 Share Posted November 13, 2021 Zamawiał ktoś po zmianach celnych z 1go lipca? Nadal paczki dochodzą bez opłat celnych? Jak jest z gwarancją realizowaną w PL? Wspominają o partnerach w FAQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otik Posted December 19, 2021 Share Posted December 19, 2021 Cześć Powtórzę zapytanie czy jak ktoś zamawia z tradingshenzhen.com to płaci się cło ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 brałem z tego sklepu mi 11 ultra wysyłka global priority nie płaciłem cła dostarczył mi kurier inpostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted December 25, 2021 Share Posted December 25, 2021 Powyżej 150 Euro zapewne sami doliczają cło do ceny produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1906 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Właśnie odebrałem swój pierwszy zakup. Mają swój magazyn w UE, ale niestety akurat to, co mnie interesowało skończyło się, więc szło prosto z Chin (z tego co widzę, nawet po całkiem niezłej cenie). Zamówiłem 2 grudnia, dostałem numer do trackowania i 15 grudnia pojawiła się informacja, że towar jest już w Niemczech. Dzisiaj, 21 grudnia odebrałem. Nie miałem żadnych dodatkowych opłat, tylko za towar + przesyłkę (~76zł). Dowieźli kurierem DPD, wczoraj mogłem zmienić opcję dostawy na punkt pick-up, więc super sprawa. Plusem jest, że można sobie za opłatą (i wydłużeniem czasu przesyłki) zażyczyć wgrania softu z xiaomi.eu. Pudełko z telefonem zapakowane w folię bąbelkową (razem z adapterem na polskie gniazdka), folia od góry urządzenia (tam, gdzie jest telefon po otworzeniu pudełka). Od dołu goły karton, ale za to gruby karton. Do tego owinięte 10 razy w folię. Sprzęt przyszedł w stanie doskonałym. Jestem pod wrażeniem, że wyrobili się nawet przed świętami pan Chińczyk jeszcze dorzucił skarpetki i kartkę z życzeniami po niemiecku, 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Zamawiałem z tego sklepu 12 pro w kwietniu bez opłat, polecam sklep Wysłane z mojego 2201122G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 A ja kupiłem w mało (chyba) znanym sklepie hekka.com POCO x4 GT za 1300 zł. Kupon do tego sklepu był na kimovil. Około 3 tygodni paczuszka "szła" przez Belgię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts