Zenderable Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) W stosunku do wersji chińskiej, są dwie zauważalne zmiany: na opasce znajdują się loga "EAC", "CE" oraz FCC ID inny czujnik tętna (HR) - oznacza to, że zapewne będziemy dostawać różne wersje firmware, tak jak w przypadku Mi Band 2 https://imgur.com/a/VCsVop3 O ile same zdjęcia mają już miesiąc, informację o czujniku przeczytałem dziś, więc postanowiłem się tym podzielić. Na zdjęciu widać, że diody w czujniku są w okręgu, zaś w wersji chińskiej są w prostokącie. W wersji firmware 1.2.0.8 znajdowały się też informacje o certyfikacji w urządzeniu, ale w nowej 1.3.0.4 zostały usunięte. Źródło Edytowane 29 Lipca 2018 przez Zenderable 1
Zenderable Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 @pkonrad U mnie wygląda to tak. Zaraz wrzucę na Imgur, powinno działać już na pewno wtedy.
szadoky Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Gdyby ktoś nie zauważy, bo post jest w dziale aktualności , to dużo zdjęć opaski chińska wersja jest w tym poście.
abc00 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Tył pudełka z wersji Global: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1fCwEG3mTBuNjy1Xbq6yMrVXaY.jpg I dobra wiadomość - dziś po aktualizacji Mi Fit (3.4.6 i firmware 1.5.0.2) ze sklepu Play pojawił się z automatu język polski, doszła opcja trybu nocnego (zmniejsza jasność wyświetlacza) oraz ID dzwoniącego w połączeniach przychodzących ("pokaż informacje o kontakcie"). W końcu, jest dobrze :)
mrozilla Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 W sumie to brać Global czy CN? Na aukcjach jest już opcja zamówienia wersji Global tylko jest trochę droższa i mniej dostępna, ale chyba nie wiadomo jeszcze czy czujnik jest lepszy w wersji CN czy Global?
Marcin_Zgryza Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Mam 2 wersję i jedna muszę oddać tylko nie wiem która zatrzymać W sumie to brać Global czy CN? Na aukcjach jest już opcja zamówienia wersji Global tylko jest trochę droższa i mniej dostępna, ale chyba nie wiadomo jeszcze czy czujnik jest lepszy w wersji CN czy Global?Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi