Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przybywam tutaj w poszukiwaniu pomocy naprawy braku IMEI. Telefon jest nowy, kupiłem go w aze i wkładając sim spotkała mnie niemiła niespodzianka, cały czas wyświetla się invalid imei i sieć niestety nie działa. Szukałem w google pomocy, ale tam były tylko pliki pod inne procesory a ja mam MT6797T, na dodatek zablokowany bootloader, czekam od 2 dni na sms. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

W ogóle sprawdź IMEI czy go masz, a jeśli tak to czy zgadza się z pudelkiem. Napisałeś niezbyt jasno. Jak nie ma to tak jak masz wyżej podziałaj. 

Opublikowano (edytowane)

Nie mam go całkowicie. Jeszcze takie pytanko, jak mam wgrać chiński dev rom skoro miflash nie wykrywa mi tele? W minimal ADB wszystko bangla.

Edytowane przez AVATAR5K
Opublikowano
Dnia 8.02.2017 o 13:27, AVATAR5K napisał:

Nie mam go całkowicie. Jeszcze takie pytanko, jak mam wgrać chiński dev rom skoro miflash nie wykrywa mi tele? W minimal ADB wszystko bangla.

Do Redmi Pro używamy spflashtool, ponieważ jest na Mediateku

• 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam! Mam problem z moim Xiaomi Redmi Pro 3/32 (X25) po aktualizacji do MIUI 9 9.2.1.0 i nie czyta w ogóle karty SIM ale prosi o PIN. Tylko teraz jak przywrócić numer IMEI? Próbwałem wszystkich metod tzw. SN Write ale wywala jakiś błąd... Czy ktoś mógłby pomóc?

Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 23:06, tpawel napisał:

Imei w telefonach na mtk można przywrócić apką mtk enginiering z Google Play. Po WiFi działa net?

Wysłano z Redmi Note 4x

niby jak i gdzie ? szukam i nic...

Opublikowano
Musisz przeklinać wszystkie ustawienia sieciowe,jest na 100% opcja
Nie wiem , czy zachęcanie do wulgaryzmów jest stosowne/pomocne !? .... przekliNać -> przekliKać ;)

Pozdrawiam
Z.K.

• Nezumi zablokował(a) i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...